Xiaomi Mi Watch: σαν τον αέρα του Apple Watch κάτω από το WearOS, τρεις φορές φθηνότερα

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Xiaomi Mi Watch είναι πλέον επίσημο. Το πρώτο συνδεδεμένο ρολόι της μάρκας εκτελείται στο WearOS με διεπαφή MIUI. Διαθέτει μια μεγάλη μπαταρία και ένα συμβατό με Snapdragon 3100 chip 4G, όλα σε τιμή τρεις φορές χαμηλότερη από εκείνη του Apple Watch από το οποίο εμπνέεται από τη σχεδίαση.

Η Xiaomi είναι ήδη γνωστή για τα συνδεδεμένα βραχιόλια, με το Mi Band 4 να είναι η τελευταία προσθήκη στον κατάλογό του, με πλήρη έγχρωμη οθόνη. Τώρα θαυμαστές της μάρκας που περιμένουν με ανυπομονησία την πρώτη της είσοδο στην αγορά smartwatch. Η Xiaomi διοργάνωσε ένα συνέδριο στην Κίνα στις 5 Νοεμβρίου 2019. Όπως ήταν αναμενόμενο, η εταιρεία όχι μόνο παρουσίασε το Mi CC9 Pro ή το Mi Note 10. Ήταν επίσης μια ευκαιρία να ανακαλύψετε το νέο Xiaomi Mi Watch , ένα συνδεδεμένο ρολόι που εμπνέεται έντονα από την εμφάνιση του Apple Watch. Αλλά είναι μέσα ότι το ρολόι εκφράζει όλη την ταυτότητά του με έναν εντυπωσιακό πλούτο χαρακτηριστικών και ένα σαφώς εντυπωσιακό τεχνικό φύλλο.

Η Xiaomi παρουσιάζει το Mi Watch, το πρώτο συνδεδεμένο ρολόι του στο WearOS

Το νέο Ρολόι Xiaomi mi διαθέτει ορθογώνια θήκη 44 mm που φιλοξενεί καμπύλη οθόνη AMOLED. Η διαγώνια είναι 1,78 ίντσες, με ανάλυση 326 PPI. Το ρολόι διαθέτει κεραμικό σώμα και πλευρική κορώνα στη δεξιά πλευρά. Το τελευταίο προσφέρει ένα μοτέρ κραδασμών καθώς και ένα απτικό σύστημα ανατροφοδότησης. Σας επιτρέπει να πλοηγηθείτε στη διεπαφή ρολογιού, αλλά και να ελέγξετε τη θερμοκρασία και την ένταση.

ο Το Mi Watch τρέχει στο WearOS αλλά συμπληρώνεται με επικάλυψη MIUI, η εμφάνιση των οποίων πρέπει να είναι οικεία σε όσους διαθέτουν smartphone Xiaomi. Το ρολόι διαθέτει περισσότερες από 40 προεγκατεστημένες εφαρμογές, ιδίως για τη διαχείριση κλήσεων, μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μηνυμάτων, μουσικής ή ακόμα και του συναγερμού. Το Xiaomi Mi Watch κληρονομεί τις δυνατότητες παρακολούθησης δραστηριοτήτων των βραχιολιών Mi Band. Προσφέρει επίσης λειτουργίες παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού, έναν αισθητήρα για τη μέτρηση του VO2max κατά τη διάρκεια έντονης άσκησης, αλλά και μια λειτουργία του παρακολούθηση της ποιότητας του ύπνου ή ακόμα και ενέργεια σώματος.

Το Xiaomi Mi Watch διαθέτει ένα τσιπ 4G Snapdragon 3100

Μέσα στο ρολόι Xiaomi Mi, υπάρχει ένα Τσιπ Snapdragon 3100 4G που περιλαμβάνει τέσσερις πυρήνες Cortex A7 ρολογιού στα 1,2 GHz. Επομένως, το ρολόι είναι συμβατό με eSIM, το οποίο σας επιτρέπει να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας, αλλά και να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις ανεξάρτητα. Προσφέρει επίσης GPS, συνδεσιμότητα Bluetooth, WiFi, αλλά και NFC για τις ανέπαφες πληρωμές σας.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του συνδεδεμένου ρολογιού είναι το μπαταρία που έχει εντυπωσιακή χωρητικότητα 570mAh. Συγκριτικά, το Huawei Watch GT 2, το Galaxy Watch Active 2 ή το Apple Watch Series 5 αντίστοιχα έχουν μπαταρίες 455 mAh, 340 mAh και 296 mAh. Η μάρκα υπόσχεται διάρκεια ζωής μπαταρίας 36 ωρών ή περισσότερες από δύο ημέρες με μία μόνο φόρτιση. Το ρολόι είναι επίσης αδιάβροχο, το οποίο σας επιτρέπει να βουτήξετε χωρίς να ανησυχείτε για την παρακολούθηση του.

Το Xiaomi Mi Watch είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία τώρα στην Κίνα σε τιμή 1299 γιουάν, ή λίγο λιγότερο από 167 €, αυτό είναι σχεδόν τριπλάσιο από τη βασική τιμή του Apple Watch Series 5. Το ρολόι θα παραδοθεί από τις 11 Νοεμβρίου. Η τιμή και η ημερομηνία διαθεσιμότητας στην Ευρώπη θα ανακοινωθούν αύριο.