Xiaomi: φωτογραφίες και βίντεο από τα εγκαίνια του πρώτου Southern Mi Store στην Etnapolis

Xiaomi: Τα Ιταλικά καταστήματα Mi ανοίγουν ξανά σήμερα με δωρεάν υπηρεσία για όλους τους επισκέπτες

Σήμερα, 25 Μαΐου 2019, το πρώτο άνοιξε επίσημα Mi Store Νότος α Belpasso (Κατάνια), στο εμπορικό κέντρο Εθνάπολη, γεμάτο με θαυμαστές της Xiaomi που ήρθαν να πάρουν ένα από τα 400 βραβεία που προσφέρονται, με βάση την παραγγελία άφιξης ή απλά να ρίξουν μια ματιά, όχι μόνο σε smartphone Xiaomi, αλλά σε μεγάλο μέρος των προϊόντων της.

🔶 Το MondoMobileWeb είναι παρόν στα εγκαίνια του πρώτου Mi Store στη Σικελία! 🎉 Xiaomi Ιταλία

Δημοσιεύθηκε από το Mondomobileweb το Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Στην πραγματικότητα, όπως ήταν δυνατόν να δούμε χθες, σε απόλυτη προεπισκόπηση, το Catania Mi Store θα σας επιτρέψει να αγοράσετε όχι μόνο smartphone, αλλά και διάφορες συσκευές που ανήκουν στο οικοσύστημα Xiaomi όπως ακουστικά, κάμερες δράσης, σακίδια και πολλά άλλα.

Για την περίσταση μόνο σήμερα, 25 Μαΐου 2019, θα είναι διαθέσιμο εισαγωγικές προσφορές για ορισμένα προϊόντα: I 9 6/64 στα 399,90 αντί των 449,90 ευρώ. Mi 8 Lite 4/64 στα 229,90 αντί των 299,90 ευρώ. Σκούτερ με στα 369,90 αντί για 399,90 ευρώ. Λαμπτήρας κομοδίνου στα 49,90 αντί των 59,90 ευρώ. Mi City Back Pack 24,90 αντί 34,90 ευρώ. Κατσαβίδι με στις 17,90 αντί των 24,90 ευρώ και, τέλος, Mi Electric Οδοντόβουρτσα στα 29,90 αντί για 39,90 ευρώ.

Το MondoMobileWeb είναι επίσης παρόν σήμερα! Η κοπή της εξωτερικής ταινίας πραγματοποιήθηκε, στη βροχή, μαζί με τους Mi Fans που είχαν εγγραφεί στην εκδήλωση, ώρες 10:45 περίπου, ενώ η κοπή της εσωτερικής κορδέλας, που σχετίζεται με το Mi Store, ολοκληρώνεται σε περίπου ώρες 11:00 π.μ, παρουσία του δημάρχου του Belpasso (CT), Daniele Giuseppe Maria Motta.

CuttingΗ κοπή κορδέλας του πρώτου Mi Store στη Νότια Ιταλία! Παρόν απαντήσεις MondoMobileWeb 😉 Xiaomi Ιταλία #xiaomi #xiaomiitalia #mifans #mistore #Etnapolis #catania

Δημοσιεύθηκε από το Mondomobileweb το Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Μετά την περικοπή, κατά προτεραιότητα, θα έχουν πρόσβαση τα πρώτα 100 Mi Fans επιλέχθηκε για να αποφευχθεί η μεγάλη αναμονή. Στη συνέχεια, το Η Mi Store θα ανοίξει επίσημα τις πόρτες της στο κοινό.

Ξεκινώντας από 14:00, θα είναι δυνατή η συμμετοχή σε τουρνουά ποδοσφαίρου και βόλεϊ, οργανωμένο για τους θαυμαστές, αλλά και δοκιμάστε το Πηγαίνετε στο Kart Xiaomi και το Mi Electric Scooter σε ένα κομμάτι που δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση.

Ο Mi Fans είναι πολύ σημαντικά για τη Xiaomi, όπως λέει ο διευθυντής του καταστήματος Mi Store στην Κατάνια, Λούκα Μπόμι, τονίζοντας ότι οι θαυμαστές δίνουν αυτό το πλεόνασμα για να το καταλάβουν, ακόμη και σε τρίτα μέρη, ότι η Xiaomi δεν είναι μόνο μια εταιρεία που έχει γεννηθεί αποκλειστικά για την πώληση προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, αλλά έχει και οπαδούς πίσω από αυτήν που, εκτός από την υποστήριξή της, αποτελούν μέρος αυτής, παρέχοντας οδηγίες και σημαντικά σχόλια για τα εξερχόμενα προϊόντα, καθώς είναι οι πραγματικοί χρήστες.

Σε μια συνέντευξη του MondoMobileWeb χθες, 24 Μαΐου 2019, ο διαχειριστής του franchise εστίασε επίσης στην επιλογή της τοποθεσίας, δηλώνοντας ότι Εθνάπολη επιλέχθηκε, σε σύγκριση με άλλα εμπορικά κέντρα, επειδή, κατά τη γνώμη τους, είναι η πιο κατάλληλη τοποθεσία για το πρώτο άνοιγμα στην Κατάνια.

Φαίνεται ότι αυτό είναι μόνο τοΑρχή, όπως δήλωσε η Luca Boemi: “Στο μέλλον δεν αρνούμαστε ότι πρέπει να ανοίξουμε πολλά άλλα καταστήματα οι ίδιοι, επομένως, μπορεί να υπάρχει άλλο κατάστημα στην Κατάνια, πιθανώς τους επόμενους μήνες. Δεν λέγεται λοιπόν ότι ένα άλλο κατάστημα, σε ένα άλλο εμπορικό κέντρο, δεν θα είναι εκεί, αλλά η Etnapolis επιλέχθηκε ως η πρώτη επιλογή, για διάφορους λόγους “.

Κατάστημα Xiaomi Mi

Τέλος, ο διαχειριστής του καταστήματος μιλά επίσης για τοΟικοσύστημα Xiaomi το οποίο, σε αντίθεση με τα smartphone, δεν έχει ακόμη ενοποιηθεί πλήρως στην Ευρώπη. Στην πραγματικότητα, όλα όσα παρουσιάζονται στην Κίνα, σχετίζονται με τον τομέα της τηλεφωνίας, γης στην Ευρώπη, σχεδόν αμέσως καθολική έκδοση; ενώ για προϊόντα οικοσυστήματος αυτό δεν ισχύει ακόμη. Μόλις όλα γίνουν παγκόσμια, οι άνθρωποι θα ανυπομονώ να τα αποκτήσουν, σύμφωνα με τον Μπούμι.

Για να λαμβάνετε πολλές ειδήσεις και χρήσιμες συμβουλές ειδικά για τον κόσμο της τηλεφωνίας, είναι δυνατόν εγγραφείτε δωρεάν στο κανάλι Mondomobileweb του Telegram. Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, μοιραστείτε το στα κοινωνικά σας δίκτυα και ακολουθήστε το MondoMobileWeb επί Ειδήσεις Google (κάνοντας κλικ στο αστέρι ή στο Follow), Facebook, Ίνσταγκραμ είναι Κελάδημα. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις και τις εμπειρίες σας σχολιάζοντας τα άρθρα μας.