Windows 7: Πώς να απενεργοποιήσετε το ενοχλητικό τέλος της αναδυόμενης οθόνης πλήρους οθόνης

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 0 ώρες 23 λεπτά

Τα Windows 7 αρχίζουν να εμφανίζουν ειδοποιήσεις πλήρους οθόνης για να σας ενθαρρύνουν καλύτερα να αναβαθμίσετε το λειτουργικό σας σύστημα σε μια νεότερη έκδοση – ιδανικά τα Windows 10. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες προτιμούν να παραμένουν στα Windows 7 παρά τους κινδύνους ασφαλείας. . Δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτές τις ενοχλητικές υπενθυμίσεις που μάλλον θα αγνοούσατε!

Όπως γνωρίζετε, τα Windows 7 έρχονται στο τέλος του δρόμου: το λειτουργικό σύστημα δεν θα ενημερώνεται πλέον από τις 15 Ιανουαρίου 2020. Ως αποτέλεσμα, όλες οι ευπάθειες ασφαλείας που θα ανακαλυφθούν από εκεί δεν θα σφραγίζονται πλέον. Αυτό σημαίνει ότι εάν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε υπολογιστές Windows 7 για ευαίσθητες λειτουργίες, η ασφάλειά σας θα χτυπήσει. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο συνιστάται η μετάβαση σε μια πιο πρόσφατη έκδοση των Windows – για να συνεχίσετε να επωφελείστε από ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας.

Ωστόσο, ορισμένες εταιρείες μπορούν να εγγραφούν σε πληρωμένες επεκτάσεις ενημέρωσης έως το 2023. Από τον Οκτώβριο, τα Windows 7 εμφανίζουν διάφορα μηνύματα για να σας ενθαρρύνουν να αναβαθμίσετε το μηχάνημά σας. Αλλά με την ενημέρωση του Δεκεμβρίου, ένα πολύ πιο ενοχλητικό μήνυμα αρχίζει να εμφανίζεται σε πλήρη οθόνη. Αυτό έρχεται με δύο κουμπιά (Μάθε περισσότερα και Θύμισέ μου αργότερα) καθώς και ένας σύνδεσμος Ποτέ μην μου θυμίζετε ξανά. Μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο για να σταματήσετε να βλέπετε το αναδυόμενο παράθυρο.

Ο ιστότοπος GHacks παρέχει επίσης μια άλλη μέθοδο για διαχειριστές συστήματος που ενδεχομένως πρέπει να εκτελέσουν αυτήν τη λειτουργία σε πολλά μηχανήματα. Χρησιμοποιώντας την Μητρώο συστήματος.

Διαβάστε επίσης: Windows 7 – πώς μπορείτε να μεταναστεύσετε στα Windows 10 δωρεάν πριν είναι πολύ αργά

Πώς να απενεργοποιήσετε το ενοχλητικό τέλος του αναδυόμενου παραθύρου υποστήριξης

Και πάλι, οι περισσότεροι χρήστες θα κάνουν απλώς κλικ Ποτέ μην μου θυμίζετε ξανά, αλλά σε περίπτωση που θέλετε να καταργήσετε αυτό το αναδυόμενο παράθυρο πριν εμφανιστεί ή σε πολλά μηχανήματα ταυτόχρονα, είναι επίσης δυνατό να κάνετε τα εξής. Ξεκινήστε τροποποιώντας το μητρώο συστήματος σε έναν υπολογιστή:

  • Πατήστε τα πλήκτρα Παράθυρα + Ρ τύπος regedit τότε Είσοδος
  • Μεταβείτε στο κλειδί HKEY_CURRENT_USER Λογισμικό Microsoft Windows CurrentVersion EOSNotify
  • Εάν υπάρχει τιμή Dword ΔιακόπηκεEOS κάντε διπλό κλικ πάνω του και επιλέξτε 1 ως τιμή
  • Εάν η τιμή Dword δεν υπάρχει, κάντε δεξί κλικ στο EOSNotify και επιλέξτε Νέο> Κωδικός (32-bit) και δώστε το 1 ως τιμή

Στη συνέχεια, μπορείτε να εξαγάγετε το μητρώο στα μενού. Στη συνέχεια, μπορείτε να αντιγράψετε αυτό το αρχείο στα μηχανήματα στα οποία θέλετε να κάνετε την αλλαγή και να κάνετε διπλό κλικ πάνω του ή να αυτοματοποιήσετε αυτήν την εργασία με τη μέθοδο της επιλογής σας.

Πηγή: GHacks