WhatsApp: μηνύματα που αυτοκαταστρέφονται θα περιορίζονται σε ομάδες

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 27 Δεκεμβρίου 2019 στις 19 ώρες και 30 λεπτά

Η επιλογή αυτοκαταστροφής μηνυμάτων WhatsApp τελικά δεν θα έρθει με τη μορφή που περιμέναμε. Το WhatsApp άλλαξε τα σχέδιά του στην τελευταία έκδοση beta της εφαρμογής. Η δυνατότητα δεν ισχύει για μεμονωμένες συνομιλίες και επηρεάζει μόνο ομαδικές συζητήσεις. Οραματίζεται ως αυτόματο εργαλείο καθαρισμού μηνυμάτων για να ελευθερώσετε χώρο αποθήκευσης. Επεξηγήσεις.

whatsapp

Νέες εύχρηστες λειτουργίες προστίθενται τακτικά στο WhatsApp. Τον περασμένο Οκτώβριο, ο ιστότοπος Wabetainfo, πάντα αναζητώντας νέες λειτουργίες υπό ανάπτυξη, προσδιόρισε μια πρακτική επιλογή: μηνύματα που αυτοκαταστρέφονται όπως στο Snapchat με δυνατότητα διαμόρφωσης καθυστέρησης που κυμαίνεται από 5 δευτερόλεπτα έως 30 ημέρες στο τέλος. από τα οποία διαγράφονται αυτόματα τα μηνύματα. Ωστόσο, με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις, η εφαρμογή απομακρύνεται από τον αρχικό στόχο.

Στην έκδοση 2.19.348 του WhatsApp beta για Android, η επιλογή μετονομάστηκε σε ” Διαγραφή μηνυμάτων » αντί “Εξαφανισμένα μηνύματα” και οι διαμορφώσιμες καθυστερήσεις έχουν περάσει από τουλάχιστον 5 δευτερόλεπτα σε 1 ώρα με ένα ανώτατο όριο σε ένα έτος Στην τελευταία έκδοση beta (2.20.10.224) για iOS, η Wabetainfo παρατήρησε ότι το WhatsApp άλλαξε τα σχέδιά του. Ολα Οι αναφορές σε μηνύματα αυτοκαταστροφής έχουν αφαιρεθεί από μεμονωμένες συνομιλίες.

Η επιλογή προορίζεται τελικά να καθαρίσει ομαδικές συνομιλίες

Εάν είστε ένα από τα άτομα που έχουν εγγραφεί σε πολλές ομάδες WhatsApp, θα γνωρίζετε ότι τα μηνύματα μπορούν να συσσωρευτούν γρήγορα με εικόνες, GIF, ηχητικά μηνύματα ή ακόμα και βίντεο … ειδικά από προεπιλογή, WhatsApp Πραγματοποιεί αυτόματη λήψη φωτογραφιών σε όλα τα smartphone και σε ορισμένα μέσα όταν είναι συνδεδεμένα σε δίκτυο WiFi. Η λειτουργία αυτόματης διαγραφής έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει την κατάληψη ομαδικών μηνυμάτων από πολύ χώρο αποθήκευσης smartphone.

Επιπλέον, οι διαχειριστές ομάδων θα έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν / απενεργοποιήσουν τη λειτουργικότητα. Με άλλα λόγια, οι συμμετέχοντες δεν θα έχουν πλήρη έλεγχο της χρήσης του. Τέλος, όπως πιθανότατα έχετε καταλάβει, δεν πρόκειται για διαγραφή μόνο των μηνυμάτων που στέλνετε, αλλά και των άλλων μελών.

Διαγραφή μηνυμάτων WhatsApp

Πηγή: WaBetaInfo