Vodafone: 6 μήνες δωρεάν Netflix για όσους ενεργοποιούν το σταθερό δίκτυο στο FTTH fiber

Η TIM επισημοποιεί την κυκλοφορία του Mondo Netflix από τις 27 Μαΐου 2020

Εκκίνηση από σήμερα, 8 Ιουλίου 2019, Vodafone έχει ξεκινήσει ένα προβολή αφιερωμένο σε νέους και υπάρχοντες πελάτες που ενεργοποιούν έναν από τους προσφορές σταθερού δικτύου στην τεχνολογία FTTH Fiber, που με αυτόν τον τρόπο θα έχει την ευκαιρία να ενεργοποιηθεί 6 μήνες δωρεάν υπηρεσίας ροής Netflix.

Η προσφορά, παρόμοια με αυτήν που σας επιτρέπει να αποκτήσετε δωρεάν το Netflix για 3 μήνες με το Shake it Easy, σε αυτήν την περίπτωση ισχύει έως τις 31 Ιουλίου 2019, εκτός από τυχόν επεκτάσεις.

Netflix

Ο 6 μήνες δωρεάν από το Netflix μπορεί να ληφθεί με την ενεργοποίηση μίας από τις σταθερές προσφορές δικτύου της Vodafone αποκλειστικά σε FTTH fiber, και οι δύο για τις πρώτες ενεργοποιήσεις για νέοι πελάτες και τα δύο για το i ήδη πελάτες που απαιτούν ένα μετάβαση σε ίνες FTTH ή για i βήματα από προσφορές μόνο μέσω τηλεφώνου.

ο Πρόγραμμα Netflix περιλαμβάνεται δωρεάν με αυτήν την προσφορά είναι ότι Τυπικό από 11,99 ευρώ το μήνα, που περιλαμβάνει όραση με ποιότητα έως Full HD και την ικανότητα χρήσης έως και 2 συσκευές ταυτόχρονα.

Εντός 15 ημερών από την ημερομηνία ενεργοποίησης της προσφοράς σταθερού δικτύου, οι πελάτες θα λάβουν μία ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ με τον σύνδεσμο που θα σας επιτρέψει να δείτε όλες τις λεπτομέρειες του promo και εξαργυρώστε το βραβείο. Το email θα σταλεί στη διεύθυνση που δόθηκε κατά τη διάρκεια της συνδρομής.

Οι έξι δωρεάν μήνες θα ισχύουν και για τους δύο νέοι χρήστες Netflix που ενεργοποιούν έναν νέο λογαριασμό για όσους έχουν ήδη εγγραφεί, και σε αυτήν την περίπτωση θα λάβουν την προσφορά στον ενεργό λογαριασμό τους.

Στο τέλος των 6 μηνών, Εγώ ήδη πελάτες του Netflix θα επιστρέψουν για να πληρώσουν για την υπηρεσία μέσω του η μέθοδος πληρωμής είναι ενεργή πριν από την ενεργοποίηση της προώθησης, καθώς εγώ νέους πελάτες Netflix αν τον δουν να χρεώνεται απευθείας στο τιμολόγιο Vodafone με κόστος 11,99 ευρώ το μήνα, εκτός εάν η εθελοντική απενεργοποίηση.

Όπως αναφέρθηκε, η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο εάν ζητηθεί μία από τις προσφορές σταθερού δικτύου Vodafone στην τεχνολογία FTTH ίνα. Είμαι λοιπόν εξαιρουμένων των ενεργοποιήσεων ADSL και Mixed Copper Fiber FTTC.

Η ταχύτητα έως και 1 Gigabit / s με το FTTH Fiber Open Fiber είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο σε ορισμένες πόλεις όπως Μιλάνο, Bresso, Buccinasco, Opera, San Giuliano Milanese, San Donato Milanese, Sesto San Giovanni, Cinisello Balsamo, Rozzano, Corsico, Cornaredo, Pioltello, Segrate, Settimo Milanese, Trezzano sul Naviglio, Vimodrone, Bologna, Turin, Beinasco, Beinasco Moncalieri, Nichelino, Orbassano, Settimo Torinese, Venaria Reale, Bari, Catania, Cagliari, Perugia, Venice, Naples, Padua, Palermo, Genoa, Monza, Udine, Castenaso, Castel Maggiore, Collegno, Prato, Syracuse, Sassari, Busto Arsizio Novara, Alessandria, Salerno, Bollate, Brindisi, Ferrara, Imola, Parma, Pescara, Rho, Rivoli, Verona, Sondrio, Brescia, Pisa, Terni, Latina, Treviso, Selargius, Quartucciu, Quartu Sant’Elena, Reggio Emilia, Ancona Grosseto, Lecce, Varese, Livorno, Casalecchio di Reno, Messina, Pavia, Forlì, Piacenza και Ravenna στις περιοχές που καλύπτονται από το FTTH.

ο τρέχουσες τυπικές σταθερές προσφορές μπορούν να ενεργοποιηθούν στο FTTH Fiber είναι τα εξής:

  • Απεριόριστο Διαδίκτυο στο κόστος ξεκινώντας από 26,90 ευρώ ανά μήνα που περιλαμβάνει απεριόριστο Διαδίκτυο σε FTTH Fiber έως 1 Gigabit / s, κλήσεις κατανάλωσης (απεριόριστες κλήσεις μπορούν να προστεθούν ενεργοποιώντας το πρόσθετο για 5 ευρώ περισσότερο ανά μήνα) και επίσης μία Δεδομένα SIM Vodafone που παρέχει, με την επιφύλαξη αλλαγών, 30 Giga σε 4G ανά μήνα αντί για 1 Giga.
  • Vodafone One Pro είναι η συγκλίνουσα προσφορά σταθερού κινητού με κόστος ξεκινώντας από 36,90 ευρώ ανά μήνα που, εκτός από το σταθερό δίκτυο, περιλαμβάνει ένα Καταχώρηση SIM με απεριόριστα λεπτά Προς όλους, 10 Γκίγκα Διαδικτύου σε 4G, 4,5G και 5G Απεριόριστη giga για συνομιλία, χάρτες, κοινωνικά και για να ακούσετε μουσική. Με την προσφορά Διπλή Γκίγκα φτάνεις 25 Γκίγκα κάθε μήνα.

Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει ένα τέλος ενεργοποίησης 48 ευρώ, πληρωτέο σε δόσεις έως 1 ευρώ το μήνα για 48 μήνες (ή εναλλακτικά 1 ευρώ το μήνα για 24 μήνες με 24 εφάπαξ ευρώ στο πρώτο τιμολόγιο ή 1 ευρώ το μήνα για 12 μήνες με 36 εφάπαξ ευρώ στο πρώτο τιμολόγιο).

Επιπλέον, η προαιρετική υπηρεσία μπορεί επίσης να προταθεί Έτοιμο για Vodafone, το οποίο έχει κόστος 6 ευρώ περισσότερο ανά μήνα για 48 μήνες, με το οποίο θα λάβετε το μόντεμ Vodafone και σχετική βοήθεια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές σταθερού δικτύου, συμβουλευτείτε την ειδική σε βάθος ανάλυση.

Σημειώστε ότι οι προσφορές σταθερού δικτύου Vodafone προβλέπουν ελάχιστη συμβατική μόνιμη ισχύ 24 μήνες. Σε περίπτωση που πρόωρη απόσυρση εκτός από το κόστος απενεργοποίησης του 28 ευρώ, επίσης ένα μέγιστη χρέωση 24 ευρώ (αύξηση έως τον δωδέκατο μήνα και μείωση έως τον εικοστό τέταρτο μήνα), le υπόλοιπες δόσεις του κόστους ενεργοποίησης (ανάληψη εντός των πρώτων 24 μηνών) και πιθανή πληρωμή του υπόλοιπες δόσεις του Vodafone Ready, σε περίπτωση επιλέξτε να το ενεργοποιήσετε.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να ενεργοποιήσετε μία από τις προσφορές που προωθούνται, μπορείτε να μεταβείτε σε ένα κατάστημα Vodafone.

Για να λαμβάνετε πολλές ειδήσεις και χρήσιμες συμβουλές ειδικά για τον κόσμο της τηλεφωνίας, είναι δυνατόν εγγραφείτε δωρεάν στο κανάλι Mondomobileweb του Telegram. Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, μοιραστείτε το στα κοινωνικά σας δίκτυα και ακολουθήστε το MondoMobileWeb επί Ειδήσεις Google (κάνοντας κλικ στο αστέρι ή στο Follow), Facebook, Ίνσταγκραμ είναι Κελάδημα. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις και τις εμπειρίες σας σχολιάζοντας τα άρθρα μας.