Telegram: νέα ενημέρωση με εστιασμένο απόρρητο, ομάδες συζήτησης και πολλά άλλα

Telegram: νέα ενημέρωση με εστιασμένο απόρρητο, ομάδες συζήτησης και πολλά άλλα

ο 31 Μαΐου 2019, η ομάδα του Τηλεγράφημα έχει ενημερώσει το εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων στην έκδοση 5.7 με πολλές αλλαγές που αφορούν κυρίως το ρυθμίσεις απορρήτου, καθώς και ανταλλαγή πληροφοριών.

Στην πραγματικότητα, χάρη στη νέα ενημέρωση, είναι δυνατή η προβολή ορισμένων πληροφοριών με διαφορετικές ομάδες, καθώς και η απόκρυψή τους από άλλες. Απλώς προσθέστε τις ομαδικές συζητήσεις που επιλέξατε στις εξαιρέσεις “Κοινή χρήση με / Μη κοινή χρήση με” οποιασδήποτε ρύθμισης απορρήτου. Τα δικαιώματα θα ενημερωθούν επίσης όταν οι χρήστες εισέρχονται ή αποχωρούν από ομάδες.

Στο Telegram ο χρήστης έχει το δικαίωμα να στέλνει μηνύματα συνομιλίας και ιδιωτικές ομάδες χωρίς να εμφανίζεται ο αριθμός τηλεφώνου σας, αλλά μπορεί να υπάρχουν περιπτώσεις όπου θέλετε να γνωστοποιήσετε τον αριθμό τηλεφώνου. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο, η ομάδα έχει εφαρμόσει τη δυνατότητα να την κάνει ορατή σε συζητήσεις και σε επιλεγμένες ομάδες μέσω του κατάλληλου ελέγχου απορρήτου Ποιος μπορεί να δει τον αριθμό μου.

Νέα επίσης για το διαχειριστές ομάδας αυτός προγραμματιστές. Σύμφωνα με την ομάδα Telegram, χάρη στη σημερινή έκδοση, έχει γίνει πολύ πιο απλή ενσωμάτωση bots με υπηρεσίες διαδικτύου. Από τώρα και στο εξής, τα bots μπορούν να βοηθήσουν τον χρήστη να συνδεθεί με τον λογαριασμό του στο Telegram σε έναν ιστότοπο όταν ανοίξει ένας σύνδεσμος και, εάν εξουσιοδοτηθεί, να συνδεθεί πριν από τη φόρτωση της σελίδας στο πρόγραμμα περιήγησης.

Για παράδειγμα, το bot Telegram @discussbot επιτρέπει τη λήψη ενός κουμπιού σχόλια κάτω από τις δημοσιευμένες δημοσιεύσεις. Το κουμπί σχολίων ανοίγει έναν ιστότοπο στον οποίο μπορείτε να αφήσετε ένα σχόλιο. Το bot θα ειδοποιήσει τον διαχειριστή εάν απαντήσει σε αυτό που είχε γράψει προηγουμένως. Αυτό είναι απλώς ένα παράδειγμα, αλλά και άλλοι τύποι ρομπότ μπορούν να ενσωματωθούν σε υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, τυχερών παιχνιδιών, γνωριμιών ή ηλεκτρονικού εμπορίου στο κανάλι σας.

Επιπλέον, οι διαχειριστές μπορούν να προσθέσουν με αυτήν την ενημέρωση μια ομαδική συνομιλία στο κανάλι τους που λειτουργεί ως πραγματικό φόρουμ συζήτησης. Μια άλλη καινοτομία αφορά τη δυνατότητα δείτε οποιοδήποτε δημόσιο κανάλι από τον Ιστό, ακόμα κι αν δεν έχετε λογαριασμό στο Telegram. Επιπλέον, οι ύποπτοι λογαριασμοί θα εμφανίζουν μια ετικέτα απάτης (SPAM).

Οι ίδιες αλλαγές θα αφορούν όχι μόνο την εφαρμογή για κινητές συσκευές, αλλά και την έκδοση Επιφάνεια εργασίας, υλοποιείται με το τα ίδια χαρακτηριστικά που αναφέρονται παραπάνω.

Όσο για το λειτουργικό σύστημα iOS, Το Telegram 5.7 εισάγει μικρογραφίες για αρχεία PDF. Να θυμάστε ότι η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων σάς επιτρέπει να μοιράζεστε αρχεία οποιουδήποτε τύπου και έως 1,5 GB. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε οποιοδήποτε κείμενο α Σύνδεσμος σε έναν ιστότοπο. Ωστόσο, οι χρήστες θα λάβουν μια προειδοποίηση για το πού ακριβώς οδηγεί ο σύνδεσμος πριν τον ανοίξουν.

Σχετικά με Androidαντ ‘αυτού ήταν επανασχεδιάστηκε τα περισσότερα παράθυρα επιβεβαίωσης, βελτιώνοντας τη σχεδίαση αναζήτησης μηνυμάτων και προσθέτοντας άτομα σε ομάδες.

Για να λαμβάνετε πολλές ειδήσεις και χρήσιμες συμβουλές ειδικά για τον κόσμο της τηλεφωνίας, είναι δυνατόν εγγραφείτε δωρεάν στο κανάλι Mondomobileweb του Telegram. Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, μοιραστείτε το στα κοινωνικά σας δίκτυα και ακολουθήστε το MondoMobileWeb επί Ειδήσεις Google (κάνοντας κλικ στο αστέρι ή στο Follow), Facebook, Ίνσταγκραμ είναι Κελάδημα. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις και τις εμπειρίες σας σχολιάζοντας τα άρθρα μας.