Super Retro Champ από το My Arcade: 50% Super NES, 50% Megadrive, 100% αναδρομή

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετά το Retro Champ, το οποίο συνδυάζει ένα NES και ένα Master System, το My Arcade επαναλαμβάνει με μια νέα φορητή κονσόλα που ονομάζεται Super Retro Champ. Αυτό σας επιτρέπει να παίξετε παιχνίδια Super Nintendo και Megadrive. Έρχεται με δύο ασύρματα χειριστήρια και μπορεί να συνδεθεί σε τηλεόραση μέσω HDMI.

Το My Arcade έχει δημιουργήσει μια μεγάλη φήμη με αξεσουάρ και πλατφόρμες επαναπροσδιορισμού. Εάν τα παλαιότερα προϊόντα δεν λειτουργούσαν με κασέτες, αλλά προεγκατεστημένα παιχνίδια, το Retro Champ ήταν ένα παιχνίδι αλλαγής. Με το τελευταίο, ήταν δυνατό να παίξετε με πρωτότυπα παιχνίδια χάρη σε αυτές τις δύο θύρες κασετών που δέχτηκαν τα παιχνίδια Nintendo NES και Sega Master System.

Διαβάστε επίσης: Οι καλύτερες ρετρό κονσόλες το 2020, ποια θα επιλέξετε;

Ως λογική συνέχεια αυτής της μεγάλης περιπέτειας, το My Arcade παρουσιάζει μερικούς μήνες αργότερα, με την ευκαιρία της CES στο Λας Βέγκας 2020 μια νέα κονσόλα αναδρομικού παιχνιδιού που ονομάζεται Super Retro Champ. Το τελευταίο παίρνει την αρχή του Retro Champ, αλλά εξελίσσεται από μια γενιά, καθώς δέχεται κασέτες Super Nintendo και Megadrive. Επομένως, θα μπορείτε να σπεύσετε προς τα σκονισμένα κουτιά σας και να βγάλτε τις κασέτες σας για να επανεκκινήσετε τον εαυτό σας σε φρενίτιδα παιχνίδια Super Shinobi, Super Mario Kart 1st του ονόματος, Street Fighter 2 (και όλες τις παραλλαγές του) ή Street of Rage (για να μην αναφέρουμε το από εξαιρετικές RPG από αυτές τις δύο κονσόλες).

Οθόνη 7 ιντσών και θύρα HDMI αν αυτό δεν είναι αρκετό!

Η οθόνη του Super Retro Champ έχει μέγεθος 7 ίντσες σε μορφή 16: 9, το οποίο κινδυνεύει να προκαλέσει ορισμένες μαύρες ζώνες στις πλευρές. Τα χρώματα της κονσόλας ανταποκρίνονται περισσότερο στους κωδικούς του Super Nintendo με ένα ανοιχτό γκρι πλαστικό κέλυφος και κουμπιά τεσσάρων χρωμάτων (μπλε, κόκκινο, κίτρινο και πράσινο). Θα βρείτε επίσης στο πίσω μέρος του κελύφους δύο γκρι σκανδάλη, συμπληρώνοντας έτσι τον πίνακα κουμπιών του ελεγκτή SNES. Το Megadrive είχε επίσης έξι κουμπιά στην καλύτερη περίπτωση. Ποιος μπορεί να κάνει τα περισσότερα μπορεί να κάνει το λιγότερο, όπως λένε!

Διαβάστε επίσης: PlayStation Nintendo: η εξαιρετικά σπάνια κονσόλα είναι προς πώληση, η τιμή του θα μπορούσε να σπάσει όλα τα ρεκόρ

Η κονσόλα λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Επαναφορτίζεται χάρη στη θύρα microUSB. Η αυτονομία της θα είναι περίπου 5 ώρες. Δεν ενσωματώνει εσωτερική μνήμη. Είναι επομένως αδύνατο να ενσωματωθεί πρόσθετο λογισμικό ή ROM σε αυτό. Μπορεί επίσης να συνδεθεί σε τηλεόραση μέσω σύνδεσης HDMI, προκειμένου να ανακαλύψω ξανά όλη τη χαρά του προηγούμενου έτους. Και αν βρίσκεστε στο τρένο, τοποθετήστε το στο tablet σας με ενσωματωμένη βάση Nintendo Switch.

Διαβάστε επίσης: Αναλογική τσέπη: αυτή η ρετρό κονσόλα διαβάζει κασέτες Game Boy, Game Boy Color και Game Boy Advance

Για να παίξετε για δύο, η κονσόλα θα προσφέρεται με δύο ασύρματα χειριστήρια (των οποίων η σχεδίαση είναι πολύ έντονη Nintendo και καθόλου η Sega, όπως και η υπόλοιπη κονσόλα), χωρίς επιπλέον κόστος, κάτι που δεν είναι μόνο καλή ιδέα, αλλά και πολύ γενναιόδωρος. Η τιμή του θηρίου θα είναι 110 $. Ποιο δεν είναι τόσο ακριβό αν έχετε το σ