Samsung Galaxy Note 3 NEO αναθεώρηση

Samsung-GALAXY-Note-3-Neo

Σήμερα σας προσφέρουμε την κριτική μας για τον μικρότερο αδερφό του Galaxy Note 3 NEO (SM-N7505) του GalaxyNote 3 phablet.

απεμπλοκή

Ανοίγοντας το πακέτο, βρίσκουμε το smartphone ενδεικτικά με τα προστατευτικά οθόνης και, στο παρακάτω ράφι: μπαταρία, φορτιστή, ακουστικά με σχετικά ανταλλακτικά ακουστικά.

ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ

Οι διαστάσεις του τηλεφώνου είναι: 148,4 × 77,4 × 8,6 χιλιοστά για συνολικό βάρος 162,5Gr, οθόνη 5,5 “super amoled.

Στις πλευρές συναντάμε το rocker έντασης στα αριστερά, στα δεξιά το κλασικό κουμπί πολλαπλών λειτουργιών, στην οθόνη το κουμπί ξεκλειδώματος, στην κορυφή την έξοδο των ακουστικών και, στο κάτω μέρος, την υποδοχή microUSB, το μικρό ηχείο και το S Pen .

Ως ΝΕΟ διαστάσεων που εμπίπτουν στην κατηγορία των smartphone, απολαμβάνει εξαιρετικό χειρισμό.

ΣΚΕΥΗ, ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Ως υλικό αντιμετωπίζουμε έναν επεξεργαστή ARM Cortex-A15 1.3GHz Hexacore (2 πυρήνες στη μέγιστη ταχύτητα 1,7GHz και τέσσερις πυρήνες με μέγιστη ταχύτητα 1,3 GHz), μια GPU Mali-T624.171, 1Gb RAM, διαθέσιμη σε συνολικά 16 GB εσωτερικής μνήμης και υποδοχή που υποστηρίζει κάρτες microSD έως 64 GB

Η θέση της υποδοχής microSD που βρίσκεται ακριβώς πάνω από την υποδοχή SIM, την οποία θυμόμαστε να είναι σε μορφή μικρο, είναι ενοχλητική και όχι πολύ διαισθητική.
Ως τομέας αισθητήρων βρίσκουμε: Hall; επιταχυνσιόμετρο; μαγνητικό γεωγραφικό; γυροσκόπιο; φωτεινότητα και τέλος ο αισθητήρας εγγύτητας.

ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ

Η οθόνη, 5,5 “Super AMOLED σε HD (1280 × 720) έχει βάθος χρώματος ίσο με 16M χρωμάτων με πλήρη υποστήριξη στο spen, η προβολή ταινιών HD είναι πολύ ρευστή και χωρίς αβεβαιότητες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

Οι δύο κάμερες βρίσκονται στην κλασική θέση στην οποία η Samsung μας έχει συνηθίσει, η μπροστινή που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά είναι 2Mp, ενώ η πίσω είναι 8Mp με φλας, και οι δύο με τεχνολογία CMOS, κάτω από τις διάφορες λειτουργίες: auto, sport, audio photo , πανόραμα, καλύτερο πρόσωπο, λήψη HDR (High Dynamic Range).

ΗΧΟΣ

Ο τομέας του ήχου, με τη βοήθεια του Adaptive Sound, είναι ευχάριστος στο αυτί όσον αφορά τη χρήση ακουστικών. Θυσιαζόμενη, ωστόσο, είναι η θέση του ειδικού ηχείου το οποίο, εκτός από το μικρό του μέγεθος, έχει χαμηλή απόδοση.

ΜΠΑΤΑΡΙΑ

Η μπαταρία, το οποίο αποτελεί αντικείμενο πολλών διαφορών, αποδεικνύεται ως συστατικό στοιχείο 3100 mA / h (η Samsung δηλώνει έως 540 ώρες σε κατάσταση αναμονής), προφανώς όλα εξαρτώνται από τη μέση χρήση της συσκευής και δεν υπάρχουν “θαυμαστά” σενάρια.

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

Η έκδοση Android που χρησιμοποιείται αυτήν τη στιγμή είναι 4.3 Jelly Bean, αναμένοντας την (επικείμενη;) έκδοση του 4.4 KitKat. Οι λειτουργίες του S Pen, επομένως η εντολή αέρα, η προβολή αέρα κ.λπ., δεν είναι πολύ διαισθητικές αλλά πολύ λειτουργικές μόλις παρασυρθείτε.

ΣΥΝΔΕΣΗ

Ως συνδεσιμότητα είμαστε αντιμέτωποι με ένα δίκτυο δεδομένων 2G Gsm ~ 3G UMTS ~ 4G LTE – 802.11 a / b / g / n / ac wifi που λειτουργεί στα 2.4GHz και 5GHz wifi direct και υποστήριξη VHT80, και τέλος 4g LTE. Υποστήριξη DNLA; Το Bluetooth είναι παρόν και λειτουργεί με την έκδοση 4.0, μια σύνδεση μUSB 2.0 και σύστημα NFC.

ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η περιήγηση στο Web είναι γρήγορη σε όλες τις περιπτώσεις, τόσο με το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης όσο και με χρώμιο, προεγκατεστημένο στη συσκευή, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε καλή σύνδεση δεδομένων. Τα δύο προγράμματα περιήγησης (το προεπιλεγμένο + το χρώμιο) αποδεικνύονται γρήγορα και πολύ ρευστά σε κάθε περίσταση.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Το smartphone Samsung Galaxy Note 3 NEO αποδεικνύεται ότι αποτελεί έναν καλό συμβιβασμό ισχύος και χρηστικότητας, το μόνο “neo” λίγο περισσότερη μνήμη RAM δεν θα ήταν άχρηστο.

Κατά τη διάρκεια της καθημερινής χρήσης, το Note 3 NEO αποδεικνύεται ότι είναι ένα πολυλειτουργικό τηλέφωνο, υπάρχουν πολλές εφαρμογές που μπορούν να επιλεγούν “on the fly”, όπως η δυνατότητα εισαγωγής μιας γρήγορης σημείωσης που μπορεί να εμφανιστεί σε μια οθόνη, μια πολύ βολική λειτουργία η οποία, μετά την ενημέρωση σε ζελέ Το φασόλι του πρώτου Galaxy Note τοποθετήθηκε στον πίσω καυστήρα.
Η χρήση του S Pen είναι άμεση και άνετη, με λίγη εξοικείωση μπορείτε να κάνετε πολύ πρακτικά πράγματα και τα μενού είναι άμεσα και γρήγορα.

Οι μικρές διαστάσεις, προφανώς σε σύγκριση με τον μεγαλύτερο αδερφό, το καθιστούν άνετο, ταιριάζει εύκολα στις τσέπες ακόμα και με το αναδιπλούμενο κάλυμμα, το πολύ χαμηλό βάρος, μόλις 165 γραμμάρια, είναι μια θετική νότα υπέρ του.