Samsung Galaxy Note 10: οι αναμενόμενες καινοτομίες

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 9 Ιανουαρίου 2020 στις 16 ώρες και 17 λεπτά

Η Samsung θα παρουσιάσει το Galaxy Note 10 στις 7 Αυγούστου 2019. Εκτός από τις νέες δυνατότητες που ήδη περιλαμβάνονται στη σειρά Galaxy S10, τα νέα smartphone θα επωφεληθούν από νέες δυνατότητες αφιερωμένες στην παραγωγικότητα. Η ναυαρχίδα της Νότιας Κορέας διαμορφώνεται για να είναι μια πραγματική δύναμη. Περιοδεύουμε μαζί τις πιο αναμενόμενες καινοτομίες.

Αναμένεται λίγους μήνες μετά τα Galaxy S10, S10 Plus και S10e, το Galaxy Note 10 θα δανειστεί πολλά από τα χαρακτηριστικά τους. Συγκεκριμένα, αναμένουμε να βρούμε έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, έναν τριπλό αισθητήρα φωτογραφιών, μια αντίστροφη ασύρματη φόρτιση, ένα Exynos 9820 SoC και πολλή μνήμη RAM και εσωτερική αποθήκευση. Σε αντίθεση με τα S10, το Note 10 θα μπορούσε να παραλείψει τη θύρα jack και τη θύρα microSD. Δεν είναι μόνο αυτό.

Διαβάστε επίσης: Galaxy Note 10: Η Samsung επισημοποιεί την ημερομηνία κυκλοφορίας, θα σας πούμε στις 7 Αυγούστου 2019

Πραγματικά γρήγορη γρήγορη φόρτιση για το Note 10s

Σύμφωνα με τα λόγια του Ice Universe, διάσημου ειδικού διαρροή, Η Samsung αποφάσισε να θέσει το πακέτο στη γρήγορη φόρτιση του Galaxy Note 10. Μέχρι στιγμής, ο ηγέτης smartphone είχε πάντα μείνει πίσω στο πεδίο, ειδικά από την αντίπαλό της Huawei. Από τα Galaxy S7 και Galaxy Note 4, η Samsung όντως εξοπλίζει τα υψηλής ποιότητας smartphone της με Fast Adaptive Charging, μια εσωτερική τεχνολογία που βασίζεται στο Quick Charge 2.0 της Qualcomm. Με τη Σημείωση 10, η κατάσταση θα μπορούσε να αλλάξει. Λογικά, η γκάμα θα πρέπει να επωφεληθεί από μια γρήγορη επαναφόρτιση 25 Watt, όπως συμβαίνει ήδη με το μεσαίο εύρος Galaxy A80. Άλλοι ελπίζουν για μια γρήγορη επαναφόρτιση 50 Watts αντ ‘αυτού.

Βελτιωμένη ασύρματη φόρτιση

Όπως μπορεί να διαβαστεί στον ιστότοπο του FCC, ενός αμερικανικού οργανισμού πιστοποίησης, το smartphone θα πρέπει να συνοδεύεται από έναν ασύρματο φορτιστή 20 Watt. Για σύγκριση, το Galaxy S10 πρέπει να είναι ικανοποιημένο με ασύρματη φόρτιση 15 Watt.

Μεγάλη μπαταρία 4500 mAh

Πέρυσι, το Galaxy Note 9 ξεχώρισε από τον ανταγωνισμό χάρη στη μεγάλη μπαταρία 4000 mAh. Με το Galaxy S10 + 5G, η Samsung προχώρησε ακόμη περισσότερο με μπαταρία 4.500mAh. Παράλληλα, η Samsung έχει ενσωματώσει μια μπαταρία 5000 mAh στο Galaxy M20, μια συσκευή μεσαίας εμβέλειας. Μπορούμε λοιπόν να ελπίζουμε ότι το Galaxy Note 10, ή τουλάχιστον το Note 10 Pro, επωφελείται από μια εντυπωσιακή μπαταρία τουλάχιστον 4500 mAh. Για την τυπική Σημείωση 10, θα βασιστούμε σε μια μπαταρία από 4000 έως 4300 mAh. Παίρνουμε στοιχήματα στα σχόλια.

Τετραπλός αισθητήρας φωτογραφιών για το Note 10 Pro

Τα Galaxy S10 και S10 Plus είναι εξοπλισμένα με τριπλό πίσω αισθητήρα φωτογραφιών. Εάν το Note 10 πρέπει να εγγραφεί λογικά χωρίς αυτήν την τάση, μπορούμε να περιμένουμε ότι το Note 10 Pro, η πιο παραλλαγή υψηλού επιπέδου, κληρονομεί την ίδια διαμόρφωση με το S10 5G. Η τετραπλή συσκευή του smartphone αποτελείται από τηλεφακό 12 megapixel (ƒ / 2.4), ευρεία γωνία 12 megapixel (ƒ / 1.5 και ƒ / 2.4), εξαιρετικά ευρεία γωνία 16 megapixel (ƒ / 2.2), οπτικό ζουμ 2x και αισθητήρα 3D. Μπορούμε να ελπίζουμε να βρούμε αυτό το προηγμένο σύστημα στο Note 10 Pro;

Μια γιγαντιαία οθόνη AMOLED

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, το Galaxy Note 10 θα εξαλειφθεί απόμια τεράστια οθόνη AMOLED 6,75 ιντσών. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι αυτή η γιγαντιαία οθόνη θα μπορούσε να δεσμευτεί για την έκδοση Pro. Αυτό είναι μεγαλύτερο από την πλάκα του S10 + (6,4 ίντσες) και του Note 9 (επίσης 6,4 ίντσες). Παρά το επιβλητικό του πάνελ, το Note 10 Pro θα ήταν πιο συμπαγές από το Note 9… χάρη στην εξαφάνιση της θύρας jack;

Εδώ είμαστε, έχουμε καταρτίσει μια πρώτη λίστα με τις κύριες καινοτομίες που θα περιμένουμε από τη Σημείωση 10. Τις επόμενες εβδομάδες, θα πρέπει να γνωρίζουμε ακόμη περισσότερα για αυτήν τη νέα γενιά. Περιμένοντας την επίσημη παρουσίαση, μην διστάσετε να μας πείτε τι περιμένετε από το Galaxy Note 10 στα σχόλια.