PS5: Η Sony δεν θα πάει στο E3 2020 επειδή η εταιρεία θέλει να ξεκινήσει την κονσόλα της με μεγάλο τρόπο

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Sony και το PS5 της δεν θα είναι στο E3 2020 που θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 9 Ιουνίου έως την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020 στο Λος Άντζελες (Ηνωμένες Πολιτείες). Ο κατασκευαστής εξηγεί ότι η εκδήλωση δεν αντιστοιχεί στη στρατηγική της και αντ ‘αυτού πειράζει ένα «έτος γιορτής» γύρω από τα παιχνίδια του PS4 και την επερχόμενη κυκλοφορία του PlayStation 5.

Επομένως, είναι επίσημο: η Sony δεν θα είναι παρούσα στο E3 2020, όπως είχε κάνει ο κατασκευαστής το 2019. Παραδοσιακά, η εκδήλωση είναι ωστόσο μια ευκαιρία για τη Sony και τη Microsoft να παρουσιάσουν τις κονσόλες τους. Και ήδη γνωρίζουμε ότι το έτος 2020 θα δούμε την άφιξη δύο νέων γενεών κονσολών, το PlayStation 5 και το Xbox Series X που αναμένεται στο τέλος του 2020. Η Microsoft θα είναι επίσης παρούσα στην εκδήλωση. και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να δώσετε περισσότερες λεπτομέρειες στην επόμενη κονσόλα.

Η Sony ετοιμάζεται για “ένα έτος γιορτών”

«Μετά από λεπτομερή εξέταση, η Sony Interactive Entertainment αποφάσισε να μην συμμετάσχει στο E3 2020. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για την Ένωση Λογισμικού Ψυχαγωγίας [organisatrice de l’E3, ndlr] ως οργανισμός, αλλά δεν πιστεύουμε ότι το όραμα για το E3 2020 είναι κατάλληλο για αυτό που εστιάζουμε στις προσπάθειές μας φέτος “Η Sony Interactive Entertainment λέει στο The Verge.

«Θα ενισχύσουμε τη στρατηγική μας για παγκόσμια γεγονότα το 2020, συμμετέχοντας σε εκατοντάδες εκδηλώσεις καταναλωτών σε όλο τον κόσμο. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο να κάνουμε τους θαυμαστές να αισθάνονται σαν μέλη της οικογένειας PlayStation και να έχουν πρόσβαση σε αυτό για να παίξουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο. Έχουμε μια φανταστική σειρά τίτλων που έρχονται στο PlayStation 4 και με την επερχόμενη κυκλοφορία του PlayStation 5, δημιουργούμε πραγματικά έναν χρόνο εορτασμών με τους θαυμαστές μας »., προσθέτει τη μάρκα.

Η Sony φαίνεται να θολώνει τις γραμμές γύρω από την ημερομηνία κυκλοφορίας της επόμενης κονσόλας της. Μια διαρροή – της οποίας τα στοιχεία δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί – πρότεινε τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου ότι η παρουσίαση του PlayStation 5 θα πραγματοποιηθεί στην πραγματικότητα στις 5 Φεβρουαρίου 2020 για κυκλοφορία γύρω στο μήνα Οκτώβριο. Οι δηλώσεις της Sony φαίνονται συνεπείς με αυτό το σενάριο.

Η μάρκα θυμάται στην πραγματικότητα την επερχόμενη κυκλοφορία του PlayStation 5και για το οποίο ετοιμάζεται “Ένα έτος γιορτών”, το οποίο θα φαινόταν περίπλοκο εάν η κονσόλα παρουσιάστηκε φέτος το καλοκαίρι στο E3 ή ακόμα και αργότερα. Πιθανότατα θα μάθουμε περισσότερα τις επόμενες μέρες.

Πηγή: The Verge