Proficonf, τηλεδιάσκεψη σε προσιτή απόσταση από το πρόγραμμα περιήγησης

Πώς λειτουργεί το Presconf

Ποτέ όπως αυτή η ιστορική περίοδος, η επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο στο χώρο εργασίας δεν έχει τη σημασία της. Η λήψη γρήγορων αποφάσεων μπορεί μερικές φορές να είναι καθοριστικός παράγοντας και συχνά, για να αποφασίσει, πρέπει να ζητηθεί η γνώμη του συναδέλφου που ταξιδεύει για επαγγελματικό ταξίδι ή αλλού. Εδώ είναι που εκεί η τηλεδιάσκεψη λύνει τα προβλήματά μας και αν σκέφτεστε ότι για να το κάνετε χρειάζεστε ένα ακριβό και περίπλοκο σύστημα χρήσιμο μόνο για μεγαλύτερες εταιρείες, ήρθε η ώρα να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας και να καταλάβετε πόσο εύκολο είναι να το κάνετε με Proficonf.

Χάρη στην πλατφόρμα που διατίθεται από την Proficonf, για να έρθετε σε επαφή με συναδέλφους ή πιθανούς πελάτες από όλο τον κόσμο, μέσω ενός εικονικό δωμάτιο, θα είναι απλό και γρήγορο: Κάθε συμμετέχων θα χρειαστεί ένα πρόγραμμα περιήγησης, μια κάμερα και ένα μικρόφωνο και, φυσικά, μια σύνδεση στο Διαδίκτυο. Δεν είναι απαραίτητο να εγκαταστήσετε επιπλέον λογισμικό, απλώς πρέπει να γνωρίζουμε τη διεύθυνση του εικονικού δωματίου και τελειώσατε.

Χαρακτηριστικά

Το Proficonf είναι ένα πλατφόρμα για τηλεδιάσκεψη, διαδικτυακές συναντήσεις και διαδικτυακά σεμινάρια σε πραγματικό χρόνο υποστηρίζεται από τα λειτουργικά συστήματα Android, iOS, Windows, Mac OS, Linux και από τα κύρια προγράμματα περιήγησης όπως Opera, Edge, Chrome και Firefox, Safari κ.λπ. Από αυτήν τη σύντομη δήλωση είναι εύκολο να μαντέψετε πώς είναι δυνατόν να συμμετάσχετε σε μια τηλεδιάσκεψη ακόμη και μέσω smartphone ή tablet, ενώ είμαστε στο τρένο ή σε δωμάτιο ξενοδοχείου και δεν έχουμε φέρει μαζί μας το αξιόπιστο σημειωματάριό μας. Το χαρακτηριστικό του – δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε πρόσθετο λογισμικό, όλα λειτουργούν σε ένα πρόγραμμα περιήγησης.

Υποστηρίζει έως και πάνω από 100 άτομα ταυτόχρονα (κατάσταση που συνήθως δεν συμβαίνει συχνά) και με υψηλή ποιότητα βίντεο έως Full HD (1080p) και με σταθερό εύρος ζώνης ακόμη και με πιο αργές συνδέσεις.

Λειτουργικότητα

Ο διοργανωτής της συνάντησης θα εγγραφεί απλά, θα δημιουργήσει μια άμεση ή προγραμματισμένη εικονική αίθουσα (ορίζοντας μια ζώνη ημερομηνίας και ώρας) και θα μοιραστεί τον σύνδεσμο για τις συναντήσεις με τους άλλους συμμετέχοντες. Όπως ήταν αναμενόμενο, όσοι συνδέονται στο εικονικό δωμάτιο δεν θα χρειαστεί να κατεβάσουν τίποτα, πολύ λιγότερο να δημιουργήσουν λογαριασμό.

Εκτός από τους δημόσιους οργανισμούς, η πλατφόρμα θα είναι χρήσιμη για ένα ευρύ φάσμα επαγγελματιών όπως καθηγητές, καθηγητές, διαδικτυακά σχολεία, πανεπιστήμια, εκπαιδευτικά κέντρα. Είναι επομένως προφανές ότι Το Proficonf δεν είναι μόνο βιντεοδιάσκεψη. Μπορείτε να μοιραστείτε την οθόνη σας για καθοδήγηση μέσω διαδικτυακού σεμιναρίου ή για να παρουσιάσετε μια παρουσίαση ενός έργου, να δείξετε έναν εικονικό πίνακα όπου να μοιράζεστε ιδέες, αλλά και αρχεία πολυμέσων και βίντεο από το YouTube.

Interfacia Proficonf

Οι χρήστες μπορούν να σιγήσουν με τη διαχείριση των συμμετεχόντων, τη δυνατότητα χρήσης σε ιδιαίτερα πολλές συναντήσεις και ρόλους για κάθε μεμονωμένο συμμετέχοντα: οικοδεσπότης, συντονιστής, ομιλητής είναι απλό συμμέτοχος, το καθένα με διαφορετικά επίπεδα προνομίων διαχείρισης, όπως η χρήση του μικροφώνου, η κάμερα web ή η δυνατότητα μεταφόρτωσης αρχείων.

Το συμβάν μπορεί στη συνέχεια να ηχογραφηθεί για 8 ώρες το πολύ. κατάσταση που θα μπορούσε να είναι χρήσιμη στην περίπτωση διαδικτυακού σεμιναρίου για μετέπειτα κοινή χρήση της εγγραφής τόσο σε κοινωνικά δίκτυα όσο και σε άλλες πλατφόρμες.

Προκαθορισμένη δημιουργία συμβάντων

Ασφάλεια

Το Proficonf εγγυάται απόλυτα ασφαλείς συνδέσεις χάρη στα συστήματα κρυπτογράφησης και τις τεχνολογίες αιχμής για τη μέγιστη ασφάλεια. Τα δεδομένα προστατεύονται από το πρωτόκολλο TLS (ασφάλεια επιπέδου μεταφοράς). Για επικοινωνίες βίντεο και ήχου, η Proficonf χρησιμοποιεί WebRTC (επικοινωνίες σε πραγματικό χρόνο). Είναι ένα πρότυπο που περιγράφει τη μετάδοση περιεχομένου ήχου, βίντεο και ροής από και προς ένα πρόγραμμα περιήγησης. Όλες οι συνδέσεις είναι ασφαλείς και κρυπτογραφημένες.

Σχέδια και τιμές

Η ύπαρξη διαφορετικών λύσεων είναι σίγουρα ένα πλεονέκτημα και αν προσθέσουμε ένα δωρεάν σχέδιο σε όλα αυτά, μπορούμε να προωθήσουμε πλήρως την υπηρεσία μόνο. Αλλά τι είναι τότε Τιμές Proficonf; Παρακάτω παραθέτουμε τις τρεις πιθανές λύσεις και τα χαρακτηριστικά τους:

  1. Ελεύθερος0 $ / μήνα. απεριόριστος χρόνος συνάντησης, έως 25 συμμετέχοντες. Μέχρι 500MB αποθήκευσης και ποιότητα βίντεο HD. Κοινή χρήση οθόνης, κοινή χρήση αρχείων και μέσων και χρήση του πίνακα.
  2. Υπέρ12 $ / μήνα. Όλες οι δυνατότητες του δωρεάν λογαριασμού + έως 100 συμμετέχοντες και εγγραφή τηλεδιάσκεψης. 2 GB αποθήκευσης και δημιουργία 3 σταθερών εικονικών δωματίων και διαχείριση των συμμετεχόντων.
  3. Ασφάλιστρο25 $ / μήνα. Όλες οι δυνατότητες του λογαριασμού Pro, έως 250 συμμετέχοντες, αρχειοθέτηση έως 5 GB, αυτόματη εγγραφή και δημιουργία 5 σταθερών εικονικών δωματίων

Επιστρέφοντας στην υπηρεσία, επισημαίνουμε τα ακόλουθα πλεονεκτήματα: Πολύ απλή και καθαρή διεπαφή, χωρίς εγκατάσταση λογισμικού και γρήγορη υποστήριξη. Το σπίτι επιθυμεί επίσης να επισημάνει τις επερχόμενες λειτουργίες που θα εισαχθούν, συγκεκριμένα: Ροή στο YouTube και στο Facebook και μια ενότητα αφιερωμένη σε διαδικτυακά σεμινάρια.

Επίσης μέσω του κωδικός προσφοράς ΝέαDigitali, 15% έκπτωση στην πρώτη αγορά οποιουδήποτε προγράμματος.