PlayStation 5: η ημερομηνία κυκλοφορίας θα οριστεί για τον Δεκέμβριο του 2020

Phonandroid : actu Android et High-tech

Ενημέρωση Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019:

Λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση αυτού του άρθρου, φήμη που δημοσιεύτηκε από τον ιστότοπο TweakTown επιβεβαίωσε ότι το PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει τελικά στην αγορά κατά το μήνα Δεκέμβριο του 2020. Αυτό το παράθυρο κυκλοφορίας συμπίπτει με προηγούμενες δηλώσεις της Sony. Η διαρροή βασίζεται σε έξοδο στην αγορά στις αρχές του μήνα.

Η Sony θα ήθελε πράγματι να επωφεληθεί από τον ενθουσιασμό που προκαλείται από τους εορτασμούς στο τέλος του έτους για να γλιστρήσει όσο το δυνατόν περισσότερες κονσόλες κάτω από το δέντρο. Θα εκπλαγούμε που το ιαπωνικό γκρουπ αποφασίζει αυτή τη φορά να αγνοήσει το Σαββατοκύριακο της Μαύρης Παρασκευής και των Ευχαριστιών, πάντα πολύ επικερδές. Η εταιρεία είχε επίσης κυκλοφορήσει το PS3 και το PS4 τον Νοέμβριο για να αξιοποιήσει στο έπακρο. Σας προσκαλούμε λοιπόν να πάρετε τη φήμη με ένα αλάτι.

Αρχικό άρθρο

Η Sony μόλις ανέβασε το πέπλο κατά την ημερομηνία κυκλοφορίας και το όνομα της μελλοντικής της κονσόλας. Δεν εκπλήσσει, θα ονομάζεται PS5 / Playstation 5. Κατά τη διαδικασία, η ιαπωνική εταιρεία ανέφερε αρκετά βασικά στοιχεία του τεχνικού φύλλου. Τέλος, η Sony ανακοίνωσε αρκετά νέα χαρακτηριστικά για το DualShock 5.

Σε μια συνέντευξη με τους συναδέλφους μας στο Wired, ο Jim Ryan, Διευθύνων Σύμβουλος της Sony Interactive Entertainment, επιβεβαίωσε το εμπορικό όνομα του PS5. Σύμφωνα με τη συνήθη ονοματολογία της, η μάρκα αποφάσισε να ονομάσει την κονσόλα της “Playstation 5”. “Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να μην αποτελούν πραγματική έκπληξη, αλλά θέλαμε να τις επιβεβαιώσουμε για τους θαυμαστές μας, καθώς σύντομα θα αποκαλύψουμε τις λεπτομέρειες των σχεδίων μας για την επόμενη γενιά κονσολών μας” Η Sony εξηγεί σε μια δήλωση στο επίσημο ιστολόγιό της.

PS5: κυκλοφόρησε στα τέλη του 2020, είναι τελικά επίσημο, έντονα Χριστούγεννα!

Σε ένα δεύτερο βήμα, ο διαχειριστής ανακοίνωσε (τελικά) το παράθυρο εκκίνησης του PS5. Όπως ήθελαν πολλές φήμες, Η Sony θα διαθέσει στην αγορά την κονσόλα στα τέλη του 2020, κατα την διαρκεια των ΔΙΑΚΟΠΩΝ. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η ομάδα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί και τις δύο τις διακοπές και να επισκιάσει το Xbox Scarlett (που θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2020).

Στο υπόλοιπο της συνέντευξης, η Sony πειράζει πολλά χαρακτηριστικά του PS5. Ο Mark Cerny, αρχιτέκτονας του Playstation, το διασφαλίζει αυτό Η ανίχνευση ακτίνων της κονσόλας θα διαχειρίζεται από μια ειδική GPU υπογεγραμμένη από την AMD (Navi γενιά). Ως υπενθύμιση, η ανίχνευση ακτίνων σάς επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε ιδιαίτερα ρεαλιστικά γραφικά. Η εταιρεία επιβεβαιώνει επίσης ενσωμάτωση μιας συσκευής αναπαραγωγής Blu-ray 4K με δυνατότητα αναπαραγωγής Blu-ray 100 GB.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες κονσόλες Sony, το PS5 θα επιτρέπει στους παίκτες να το κάνουνεγκαταστήστε μόνο τμήματα ενός παιχνιδιού προκειμένου να μειωθούν οι χρόνοι φόρτωσης. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε να εγκαταστήσετε τη λειτουργία καμπάνιας και να αφήσετε τη λειτουργία πολλών παικτών για αργότερα και το αντίστροφο.

Διαβάστε επίσης: το PS5 καταναλώνει λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια από το PS4, ανακοινώνει η Sony

PS5: Η Sony πειράζει το DualShock 5

Στη συνέχεια, η Sony συζητά το DualShock 5, οι ελεγκτές νέας γενιάς που θα εξοπλίσουν το PS5. Διαφέρουν πρώτα από το DualShock 4 με την ενσωμάτωση μεγαλύτερης μπαταρίας και θύρας φόρτισης USB-C. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι έχει αναπτυχθεί “Δυναμικοί ενεργοποιητές “Η αντίσταση εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το εργαλείο ή το όπλο που θα ασκηθεί στο παιχνίδι. Στο ίδιο πνεύμα, η απτική τεχνολογία θα αντικαταστήσει τις παραδοσιακές δονήσεις για να προσφέρει “Ένα αίσθημα βύθισης σε υψηλότερο επίπεδο”. Θα σας πούμε περισσότερα το συντομότερο δυνατό στο PS5.