OPPO Find X2 Pro: ο τέλειος σύντροφος για πολυμέσα

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 11 Ιουλίου 2020 στις 9 ώρες και 36 λεπτά

Το OPPO Find X2 Pro δεν είναι απλώς ένα τέρας ισχύος με εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση. Το smartphone τελευταίας τεχνολογίας είναι επίσης ένα εξαιρετικό εργαλείο από άποψη πολυμέσων, τόσο για κατανάλωση όσο και για τη δημιουργία περιεχομένου.

Αυτό το άρθρο χρηματοδοτείται από την Oppo

Αναγνωρίζεται από όλους τους παίκτες στη ροή βίντεο

Ψηφισμένος από Netflix, Amazon Prime Video και YouTube, το OPPO Find X2 Pro έχει λάβει πιστοποίηση από καθεμία από αυτές τις μεγάλες πλατφόρμες ροής βίντεο. Το κινητό συνιστάται ιδιαίτερα για παρακολούθηση σειρών, ταινιών και βίντεο, μια χρήση όλο και πιο συχνά από τους χρήστες, για πολλούς λόγους.

Πρώτα απ ‘όλα, το OPPO Find X2 Pro είναι πιστοποιημένο με HDR10 +. Αυτή η τεχνολογία καθιστά δυνατή τη σημαντική βελτίωση της ποιότητας των εικόνων που εμφανίζονται στην οθόνη, επειδή οι ρυθμίσεις του τελευταίου τροποποιούνται αυτόματα από σκηνή για να επωφελούνται από τις πιο κατάλληλες παραμέτρους κάθε δευτερόλεπτο.

Oppo Find X2 Pro

Το smartphone επωφελείται επίσης από το Widevine L1 DRM της Google (το υψηλότερο επίπεδο που υπάρχει), το οποίο λείπει από πολλά μοντέλα συσκευών Android. Αυτό είναι απαραίτητο για να έχετε πρόσβαση σε ορισμό HD (και υψηλότερη) σε εφαρμογές ροής βίντεο όπως Netflix, Molotov, Amazon Prime Video, OCS… Είναι ακόμη αδύνατο να παίξετε περιεχόμενο σε Disney + χωρίς το Widevine L1. Επομένως, ένα πρόβλημα που το OPPO Find X2 Pro δεν αντιμετωπίζει.

Μια οθόνη γεμάτη τεχνολογίες

Και τα πλεονεκτήματα του πίνακα OPPO Find X2 Pro απέχουν πολύ από το να σταματήσουν εκεί. Το Display Mate, που θεωρείται το σημείο αναφοράς για τις οθόνες, του έδωσε την καλύτερη δυνατή βαθμολογία (A +). Ο οργανισμός πιστοποίησης TÜV Rheinland, εν τω μεταξύ, πιστοποίησε το smartphone “Eye Comfort”, εγγυώντας μια οθόνη με χαμηλή ποσότητα μπλε φωτός (επιβλαβής για τα μάτια και τον ύπνο), χωρίς τρεμόπαιγμα και μειωμένη λάμψη. .

Oppo Find X2 Pro

Το OPPO Find X2 Pro προσφέρει επίσης ποιότητα εικόνας QHD + (1440 x 3168 pixels) για ακόμα μεγαλύτερη λεπτομέρεια και κάλυψη 100% του χρωματικού χώρου DCI-P3, πρότυπο ψηφιακού κινηματογράφου, για απαράμιλλη πίστη. Με το βάθος χρώματος των 10 bit, υποστηρίζει πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρώματα, όπου το 8-bit που βρίσκεται στις περισσότερες οθόνες smartphone προσφέρει μόνο μια παλέτα 16 εκατομμυρίων χρωμάτων. Η φωτεινότητα έως και 800 nits εξασφαλίζει επίσης μια ισχυρή οθόνη: δεν χρειάζεται να κρυφτείτε από τον ήλιο για να δείτε κάτι.

Τέλος, ο ρυθμός ανανέωσης των 120 Hz είναι διπλάσιος από τους 60 Hz που υπάρχουν στη συντριπτική πλειονότητα των κινητών συσκευών στην αγορά. Μια τέτοια συχνότητα σάρωσης εικόνων προσφέρει ρευστότητα και ευκολία στη χρήση που κάνει μεγάλη διαφορά. Τα βίντεο, αλλά και τα κινούμενα σχέδια κύλισης και σάρωσης ή ακόμα και τα παιχνίδια επωφελούνται από αυτό. Για να το δοκιμάσετε είναι να το υιοθετήσετε, είναι ακόμη δύσκολο να επιστρέψετε στα κανονικά 60 Hz μόλις συνηθίσετε την απαλότητα των 120 Hz.

Φωτογραφίες και βίντεο που αξίζουν έναν επαγγελματία

Από τον καταναλωτή, προχωρήστε στο ρόλο του παραγωγού περιεχομένου πολυμέσων. Το OPPO Find X2 Pro είναι μια ιδανική συσκευή για αυτό χάρη σε έναν έξυπνο συνδυασμό μεταξύ ποιοτικού υλικού και φροντίδας που παρέχεται στο τμήμα λογισμικού.

Για τη λήψη όμορφων εικόνων, το OPPO Find X2 Pro βασίζεται σε έναν κύριο αισθητήρα 48 MP με διάφραγμα f / 1,7, μεγάλα εικονοστοιχεία 1,12 μm για καλύτερη λήψη φωτός, οπτική σταθεροποίηση OIS καθώς και αυτόματη εστίαση στο Πανκατευθυντική ανίχνευση φάσης για γρήγορη και ακριβή εστίαση.

Oppo Find X2 Pro

Αυτή η ενότητα υποστηρίζεται από τηλεφακό που σας επιτρέπει να εκτελείτε μεγάλα ζουμ (έως και x5 οπτικά) χωρίς να χάνετε την ποιότητα της εικόνας. Ένας αισθητήρας εξαιρετικά ευρείας γωνίας, πολύ χρήσιμος όταν είναι φυσικά αδύνατο να κάνετε ένα βήμα πίσω για να αποκτήσετε μια καλύτερη γωνία και ένα καλύτερο πλαίσιο, ολοκληρώνει αυτήν τη διαμόρφωση. Αρκετά για να τραβήξετε εκπληκτικές λήψεις σε HDR και βίντεο που δεν ανακινούνται σε 4K 60 fps. Οι λάτρεις των Selfie, δεν ξεχνάς. Η μπροστινή κάμερα 32 MP με διάφραγμα f / 2.4 είναι εξίσου καλή στις φωτογραφίες όπως και στο βίντεο.

Αλλά τι θα ήταν αυτό το ελκυστικό υλικό χωρίς επεξεργασία εικόνας λογισμικού με τα μικρά κρεμμύδια; Το OPPO αξιοποιεί στο έπακρο τις δυνατότητες που προσφέρει το Snapdragon 865 SoC, το πιο ισχυρό τσιπ στην αγορά, ενσωματώνοντας ισχυρούς αλγόριθμους που ενισχύονται από την τεχνητή νοημοσύνη. Και η συνταγή λειτουργεί τέλεια. Καπέλα ειδικά σε λειτουργία πορτρέτου και νυχτερινής λειτουργίας, που σας επιτρέπουν να τραβήξετε υπέροχες φωτογραφίες ακόμα και όταν οι περιβαλλοντικές συνθήκες είναι δύσκολες, όπως σε χαμηλό φωτισμό.

Oppo Find X2 Pro

Αυτό το άρθρο χρηματοδοτείται από την Oppo