Nanica Smitch: εδώ είναι ένας αδίστακτος κλώνος Nintendo Switch

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 6 Ιανουαρίου 2020 στις 10 ώρες και 30 λεπτά

Ο διακόπτης Nintendo γνωρίζει τώρα έναν αδίστακτο κλώνο, έγκαιρη άφιξη στα καταστήματα πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων: το Nanica Smitch. Αναπαράγοντας περίπου τους κωδικούς της τελευταίας κονσόλας του ιαπωνικού γίγαντα, το Smitch λειτουργεί σε έναν εξομοιωτή NES που περιλαμβάνει 800 παιχνίδια.

Είστε σίγουρα εξοικειωμένοι με το διακόπτη. Εδώ είναι το Smitch, μια νέα κονσόλα που έφτασε στα κολομβιανά καταστήματα πριν από λίγες ημέρες, ακριβώς για την περίοδο των διακοπών και τα χριστουγεννιάτικα δώρα. Ο στόχος του είναι σχετικά απλός: να εξαπατήσει την επαγρύπνηση των μη ενημερωμένων αγοραστών με ένα προϊόν που μιμείται τους κωδικούς της διάσημης κονσόλας Nintendo, αλλά προφανώς δεν προσφέρει την ίδια εμπειρία παιχνιδιού. Ένα πρόβλημα με το οποίο αντιμετωπίζεται συχνά το iPhone.

Σε αυτό το προϊόν, τα πάντα γίνονται για να εξαπατήσουν τους καταναλωτές που αναζητούν διακόπτη. Από τη συσκευασία έως το τελικό προϊόν. Από το λογότυπο του προϊόντος έως το μικρό εικονόγραμμα Mario, το έμβλημα της ιαπωνικής μάρκας. Στο οπτικό πλαίσιο του προϊόντος, θα βρείτε την κονσόλα: μια μεγάλη οθόνη 5,5 ιντσών στο κέντρο, πλαισιώνεται αριστερά και δεξιά από δύο αποσπώμενα χειριστήρια διαφορετικού χρώματος (κόκκινο και μπλε, όπως η Nintendo).

Το κουτί, σε λευκό και κόκκινο, παίρνει επίσης το αρχικό μονόχρωμο λογότυπο του Διακόπτη (τα δύο Joy-Cons head-to-tail που συνδέονται μεταξύ τους), το λογότυπο της εταιρείας του Κιότο (λευκή γραφή σε κόκκινο φόντο ) και ένα σχέδιο του Mario για να δείξει μια συγκεκριμένη αυθεντικότητα του προϊόντος. Όλα γίνονται για να εξαπατήσουν τον αγοραστή.

Λεπτομέρειες που δεν πρέπει να σας ξεγελάσουν

Φυσικά, ένα εκπαιδευμένο μάτι μπορεί να αναγνωρίσει το σωστό από το λάθος. Πρώτον, η διάταξη των κουμπιών του Joy-Cons δεν είναι καλή. Ο πραγματικός ελεγκτής δεν προσφέρει κατευθυντικό σταυρό, αλλά δύο προοδευτικά χειριστήρια. Δεν υπάρχει κουμπί Έναρξη και Επιλογή, αλλά ένα κουμπί μενού και ένα κουμπί αρχικής σελίδας. Επιπλέον, και τα δύο Joy-Cons έχουν δύο μοναδικά κουμπιά: «μείον» στα αριστερά και «συν» στα δεξιά.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο: το σχέδιο του Mario. Εδώ είναι ένα visual από το Super Mario Bros 3, κυκλοφόρησε στο NES (Nintendo Entertainment System) το 1988. Είναι το περίφημο κοστούμι της Tanuki. Μια σημαντική λεπτομέρεια για τα υπόλοιπα. Αυτό το παιχνίδι προσφέρεται μέσω της εικονικής κονσόλας του 3DS και του Wii U. Αλλά αυτό του Switch.

Διαβάστε επίσης: Nintendo Switch vs Nintendo Switch Lite: ποιο να επιλέξετε;

Εξετάζοντας τις τεχνικές λεπτομέρειες του Smitch, γινόμαστε ακόμη πιο ενημερωμένοι για την εξαπάτηση. Επειδή η εμπειρία που προσφέρεται δεν είναι καθόλου ίδια. Τα Joy-Cons δεν είναι επαναφορτιζόμενα, αλλά λειτουργούν με αλκαλικές μπαταρίες. Η κονσόλα συνδέεται καλά με την τηλεόραση, αλλά όχι με HDMI. Το απαιτούμενο καλώδιο είναι τύπου RCA, παρέχοντας ορισμό VGA.

Τέλος, προφανώς δεν είναι δυνατό να παίξετε με τα παιχνίδια Switch, αλλά με τα προφορτωμένα παιχνίδια μέσα. Η κονσόλα ενσωματώνει 800 παιχνίδια που προσφέρονται παράνομα, όλα από τον κατάλογο NES. Συμπεριλαμβανομένων των Super Mario Bros 3. Τελευταίο σημάδι ότι είναι πλαστό: η τιμή. Η κονσόλα προσφέρεται για ποσό μικρότερο από 50 ευρώ. Ο πραγματικός διακόπτης πωλείται, είναι 299 ευρώ, συνιστώμενη τιμή λιανικής.

Πηγή: Ψηφιακές τάσεις

https://www.youtube.com/watch?v=1LZPRhGkwsU