Lost & Found: Διαγωνισμός Vodafone για να κερδίσετε ένα V Multi Tracker και να βρείτε ένα χαμένο αντικείμενο

V by Vodafone: IoT συσκευή V-Multi Tracker σε προσφορά σε δόσεις κάτω του 1 ευρώ το μήνα

Με σκοπό την προώθηση του V-Multi Tracker του εύρους V από τη Vodafone, ο κόκκινος χειριστής ξεκίνησε έναν διαγωνισμό με τίτλο Το Vodafone χάθηκε και βρέθηκε, αφιερωμένο σε εκείνους που, κατά τη διάρκεια της ζωής τους, έχουν χάσει ένα αντικείμενο στο οποίο ήταν ιδιαίτερα προσκολλημένοι.

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό, όλα τα απαιτούμενα προσωπικά δεδομένα, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού τηλεφώνου και της διεύθυνσης email, πρέπει να εισαχθούν στη φόρμα στην ειδική σελίδα. Θα είναι επίσης απαραίτητο να πει για το χαμένο αντικείμενο και τη συναισθηματική του σημασία. Η φόρμα θα είναι ενεργή από τις 2 Οκτωβρίου 2019 και έως τις 23 Οκτωβρίου 2019.

Το περίπλοκο πρέπει να είναι ένα είδος διηγήματος, εμφανίζεται σε τουλάχιστον 500 χαρακτήρες (περιλαμβάνονται κενά), τα οποία περιγράφουν την απώλεια ενός αντικειμένου με τη σχετική περιγραφή του ίδιου. Το αντικείμενο πρέπει να έχει μέγιστη τιμή 250 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Όπως επισημαίνει ο επίσημος κανονισμός, τα συναισθήματα και τα συναισθήματα που γίνονται μετά την απώλεια πρέπει επίσης να προκύψουν από την ιστορία. Το κείμενο πρέπει να είναι μη δημοσιευμένο.

Κάθε “συγγραφέας” μπορεί να συμμετάσχει μόνο μία φορά, με βάση τα δεδομένα που αναφέρονται στη συμπλήρωση της φόρμας.

Το Vodafone χάθηκε και βρέθηκε

Τα υποβληθέντα έγγραφα θα αποκτηθούν από τη Vodafone αλλά δεν θα διαδοθούν κατά τη φάση επιλογής. μια κριτική επιτροπή θα αξιολογήσει όλο το υλικό που έλαβε έως τις 25 Νοεμβρίου 2019 και θα δώσει την τελική και αναμφισβήτητη κρίση της, επιλέγοντας τους τρεις νικητές και τρεις άλλες συμμετοχές στο αποθεματικό.

Οι τρεις νικητές θα ενημερωθούν μέσω email και πρέπει να στείλουν αντίγραφο του εγγράφου ταυτότητάς τους εντός τεσσάρων ημερών για να επιτρέψουν την επαλήθευση της αλληλογραφίας με τα δεδομένα που παρέχονται κατά την εγγραφή.

Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, Η Vodafone θα δεσμευτεί να αγοράσει ένα προϊόν ίσο ή παρόμοιο με αυτό που χάθηκε, εντός των ορίων που αναφέρονται παραπάνω (αξία που δεν υπερβαίνει τα 250 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Επιπλέον, οι νικητές θα λάβουν μια συσκευή V-Multi Tracker με εμπορική αξία 49 ευρώ από τη Vodafone.

Ο συγγραφέας θα αναλάβει την υποχρέωσή του να εμφανιστεί στο βίντεο που έγινε κατά τη στιγμή της παράδοσης του αντικειμένου και να μεταβιβάσει στη Vodafone τα δικαιώματα χρήσης της εικόνας του.

Η Vodafone υπογραμμίζει ότι προφανώς η δήλωση και η κυκλοφορία που θα εμφανιστεί στη μαγνητοσκόπηση είναι ήδη αποδεκτή με την εγγραφή στον διαγωνισμό (που στην πραγματικότητα τελειώνει με την αποστολή της εφημερίδας), αλλά μετά τη λήψη της ειδοποίησης μέσω email για τη νίκη, Ωστόσο, ο συγγραφέας πρέπει να στείλει τη συμφωνία που υπογράφηκε εντός της προθεσμίας.

Σε περίπτωση που ένας νικητής δεν απαντήσει στο email ή δεν στείλει την υπογεγραμμένη συμφωνία, η Vodafone θα επικοινωνήσει με τον πρώτο από τους τρεις επιπλέον επιλεγμένους νικητές.

Ο διαγωνισμός Vodafone και πιο συγκεκριμένα το θέμα Χάθηκε & βρέθηκε, είναι η βάση του Εκστρατεία επικοινωνίας Vodafone για να γνωστοποιήσετε τη συσκευή IoT σας V-Multi Tracker από τη Vodafone. Είναι ένα προϊόν μικρού μεγέθους που προσκολλάται σε αντικείμενα και σας επιτρέπει να γνωρίζετε πάντα τη θέση τους χάρη στο a Εντοπιστής GPS και σε μια ειδική εφαρμογή.

Το εν λόγω προϊόν είναι αγοράσιμος από όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη (συνεπώς και εκείνους που δεν είναι πελάτες της Vodafone) στην τιμή των 49 ευρώ σε μία λύση, ενώ οι πελάτες της Vodafone μπορούν να το έχουν σε 30 δόσεις των 0,99 ευρώ το καθένα, με μια αρχική συνεισφορά 9,99 ευρώ η οποία επί του παρόντος έχει μειωθεί στα 0 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση, 3 ευρώ το μήνα πρέπει να προστεθούν στο κόστος του προϊόντος για το κόστος της υπηρεσίας.

Για να λαμβάνετε πολλές ειδήσεις και χρήσιμες συμβουλές ειδικά για τον κόσμο της τηλεφωνίας, είναι δυνατόν εγγραφείτε δωρεάν στο κανάλι Mondomobileweb του Telegram. Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, μοιραστείτε το στα κοινωνικά σας δίκτυα και ακολουθήστε το MondoMobileWeb επί Ειδήσεις Google (κάνοντας κλικ στο αστέρι ή στο Follow), Facebook, Ίνσταγκραμ είναι Κελάδημα. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις και τις εμπειρίες σας σχολιάζοντας τα άρθρα μας.