iPhone 11, Pro και Pro Max: αναθεώρηση της λαβής, η Apple πλησιάζει

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 12 Σεπτεμβρίου 2019 στις 15 ώρες 03 λεπτά

Η Apple μόλις αποκάλυψε το νέο iPhone 11, Pro και Pro Max και την επόμενη μέρα από τις ανακοινώσεις, τα περισσότερα από τα μεγάλα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης χαιρέτισαν αφενός την Apple να πλησιάζει τον ανταγωνισμό στις φωτογραφίες και, αφετέρου, τις τιμές, που παραμένουν ίδια με το προηγούμενο έτος με ένα ιδιαίτερα ελκυστικό iPhone 11.

iPhone 11, την επόμενη μέρα – Τα περισσότερα από τα μέσα που ήταν παρόντα στο Cupertino όταν κυκλοφόρησαν τα iPhone 11 και iPhone 11 Pro και 11 Pro Max ήταν αμερικανικά. Συνεπώς, έχουμε συντάξει μια κριτική τύπου με τις εντυπωσιακές εντυπώσεις τους.

iPhone 11: το πιο ελκυστικό προϊόν για τον μεγαλύτερο αριθμό λόγω των χαρακτηριστικών και της τιμής του

Το iPhone 11 είναι τελικά το smartphone που έλαβε τον μεγαλύτερο έπαινο. Μάλιστα, προσφέρεται 50 $ λιγότερο από το iPhone Xr όταν κυκλοφόρησε. Επιτυγχάνει πραγματική πρόοδο στη φωτογραφία, ιδίως με έναν δεύτερο αισθητήρα ευρείας γωνίας, ενώ προσφέρει το ίδιο A13 Bionic SoC με τα άλλα iPhone που κυκλοφόρησαν φέτος και, ως εκ τούτου, ως επί το πλείστον, τα ίδια χαρακτηριστικά. Όλα σε μια σειρά από ιδιαίτερα ελκυστικά χρώματα οξέος.

Engadget: πάντα φθηνό και ασταθές

Σύμφωνα με τον Engadget, “Ποια είναι αναμφισβήτητα τα καλύτερα νέα για αυτό το smartphone μεσαίας κατηγορίας [dans le lineup Apple, ndlr] θα μπορούσε να είναι η τιμή του. Θα παρουσιαστεί στα 699 $ όταν οι προπαραγγελίες ανοίγουν την Παρασκευή το πρωί στις 8 π.μ. ET – δηλαδή 50 $ λιγότερο από την τιμή του XR όταν κυκλοφορήσει. “, θεωρεί το ιστολόγιο.

Mashable: Η Apple προσπαθεί να προσεγγίσει όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα

Οι συνάδελφοί μας στο Mashable πιστεύουν ότι η πραγματική σημαντική επανάληψη είναι αναμφίβολα το iPhone 11 – το οποίο φέρνει τελικά την καινοτομία στο όνομά του: «Το γεγονός ότι η Apple άλλαξε και πάλι τη σύμβαση ονομασίας της θα πρέπει να είναι αρκετή για να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πόσο σημαντικό είναι το smartphone. Ναι, το iPhone 11 Pro είναι πιο ακριβό και έχει ένα πιο εντυπωσιακό φύλλο προδιαγραφών », αναγνωρίζουν.

Πριν καθορίσετε: αλλά πολλές από τις πιο σημαντικές ενημερώσεις – το νέο A13 Bionic SoC και ένας νέος αισθητήρας εξαιρετικά ευρείας γωνίας – υπάρχουν και στις δύο συσκευές. Επιπλέον, η Apple μείωσε για πρώτη φορά την τιμή μιας από τις ναυαρχίδες της χωρίς να θυσιάζει το μέγεθος ή τη λειτουργικότητα ». Το ιστολόγιο καταλήγει: «Τέλος, είναι σαφές ότι το iPhone 11 προορίζεται να προσεγγίσει όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα. Και με μεγάλες εξελίξεις σε σύγκριση με το iPhone XR, φαίνεται ότι είναι σε ισχυρή θέση να πάρει το στέμμα του επόμενου πιο δημοφιλούς iPhone ».

Techradar: ένα από τα φθηνότερα iPhone τα τελευταία χρόνια

Η Techradar δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη μείωση της τιμής – μια μάλλον ασυνήθιστη πρακτική στην Apple: “Το iPhone 11 είναι από τα φθηνότερα iPhone των τελευταίων ετών, και υπάρχουν πολλοί χρήστες που θα έλθουν στο γεγονός ότι μπορείτε τώρα να αγοράσετε ένα ολοκαίνουργιο iPhone με πολύ λιγότερα από τα 999 $ που πολλοί θα περίμεναν. “

iPhone 11 Pro και 11 Pro Max: περισσότερο από μια σημαντική επανάληψη, ένα μεταβατικό προϊόν

Τα περισσότερα μέσα δεν ήταν πολύ ενθουσιώδη για τα iPhone 11 Pro και Pro Max. Κάποιοι σημειώνουν ότι τα λίγα νέα χαρακτηριστικά δίνουν την εντύπωση ενός μεταβατικού iPhone, προς μια νέα πραγματικά σημαντική επανάληψη – σε αντίθεση με το iPhone X, για παράδειγμα, όταν κυκλοφόρησε Άλλοι βλέπουν σε αυτό το iPhone μια διαφορά στον ανταγωνισμό Android στη φωτογραφία. Άλλοι δεν ανακάμπτουν από την τετραγωνική ανάπτυξη και τις μεγάλες τρύπες που μπορούν να προκαλέσουν φοβίες.

Engadget: Το iPhone 11 Pro έχει πλέον διάρκεια ζωής μπαταρίας 4 ή 5 ωρών

Είναι ο Engadget στον οποίο οφείλουμε την έκφραση “του iPhone της μετάβασης”: «Ειλικρινά, η εντύπωση που μου έρχεται να βλέπω αυτά τα iPhone είναι ότι βρισκόμαστε σε ένα είδος μεταβατικής χρονιάς και άλλοι έχουν προτείνει ότι οι πραγματικές μεγάλες αλλαγές στα iPhone είναι για το έτος. Επόμενο. Αυτό είναι εντάξει μαζί μου – πραγματικά, η Apple μπορεί να πάρει το χρόνο της για να καταλάβει πραγματικά τι θέλουν οι άνθρωποι από ένα iPhone Pro και να πάει από εκεί », θεωρεί ο δημοσιογράφος, όχι ειρωνεία.

Το Verge: το iPhone 11 Pro ακολουθεί τον ανταγωνισμό Android

Για το The Verge, η Apple φέτος δίνει την εντύπωση ότι κυνηγά τον ανταγωνισμό Android: “Το iPhone 11 Pro έχει σχεδόν καθόλου ισοτιμία όσον αφορά τις δυνατότητες σε σχέση με τον ανταγωνισμό και εκείνοι στο οικοσύστημα iOS που αλλάζουν σε αυτό το iPhone θα είναι αναμφισβήτητα ευχαριστημένοι με τον νέο αισθητήρα εξαιρετικά ευρείας γωνίας και τον νυχτερινή λειτουργία. Ωστόσο, γενικά, δεν θα μπορέσουμε να ξέρουμε αν η Apple πραγματικά επέστρεψε στις ημέρες που οι φωτοαισθητήρες iPhone ήταν οι καλύτεροι από ό, τι όταν έχουμε τις νέες συσκευές στο χέρι »

Gizmodo: Η Apple επιτίθεται

Ίδια ιστορία με το Gizmodo: «Η Apple ήταν απολύτως πίσω από τους περισσότερους από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές της όσον αφορά τον αισθητήρα φωτογραφιών. Η Google ήταν ανώτερη στη νυχτερινή φωτογραφία πριν από την Apple, και η Huawei και η Samsung την κέρδισαν επίσης με ένα τριπλό άνω μέρος αισθητήρων. Αλλά η Apple επιτέλους επιτέθηκε και ενώ δεν γνωρίζουμε ακόμη σε ποιο βαθμό η εταιρεία έχει πετύχει πριν μπορέσει να δοκιμάσει πραγματικά τα 11 Pro και το Pro Max, γνωρίζουμε ήδη κάτι σε αυτό το στάδιο: Η Apple κάνει τα πάντα για να διασφαλίσει ότι μας ενδιαφέρει οι αισθητήρες smartphone. Τους ώθησε λοιπόν λίγο ».

Lifehacker: δεν θα ξεφύγετε από αυτήν την ανάπτυξη

Το Lifehacker δεν μπορεί να ξεπεράσει το σχεδιασμό της μονάδας φωτογραφιών στο πίσω μέρος αυτών των iPhone. Οι δημοσιογράφοι διαπιστώνουν ότι αυτοί οι μεγάλοι αισθητήρες προκαλούν, πώς στο τελευταίο Mac Pro μια πραγματική φοβία οπών. Και μην εγκρίνετε καθόλου αυτήν την ανάπτυξη: ” είναι ψηλή. Δεν θα το ξεφύγεις. Η ανάπτυξη θα σας αποσπάσει την προσοχή. Και η ανάπτυξη δεν είναι τόσο κακή. Είναι εκεί τόσο στο iPhone 11 όσο και στο iPhone 11 Pro, αλλά η προεξοχή στο Pro φαίνεται πιο ορατή χάρη στους τρεις αισθητήρες που συγκεντρώθηκαν στην προεξοχή και την απόφαση της Apple να το καλύψει με γυαλιστερό γυαλί. Εσύ παρατηρήστε αυτήν την ανάπτυξη. Και θα γνωρίζετε επίγνωση ότι αυτό εφιστά την προσοχή στη μόνη διαφορά [de design] μεταξύ iPhone 11 και iPhone 11 Pro ».

Wall Street Journal: σταθερές τιμές σε σύγκριση με τη γενιά XS

Η Wall Street Journal εκτιμά ότι οι πωλήσεις των iPhone 11 Pro και Pro Max θα παραμείνουν υποτονικές, αλλά επικροτεί το γεγονός ότι η Apple παραμένει στις ίδιες τιμές με αυτές του iPhone XS: «Η Apple πιθανότατα δεν θα πουλήσει πολλά περισσότερα iPhone από ό, τι πέρυσι, αλλά η εταιρεία τελικά δεν δίνει άλλους λόγους στους πελάτες να μείνουν μακριά από αυτά. Μία από τις λίγες πραγματικές εκπλήξεις που προέκυψαν από τη μεγάλη εκδήλωση την Τρίτη ήταν η έλλειψη άλλης αύξησης των τιμών του iPhone. Το τελευταίο high-end iPhone 11 Pro θα κάνει τους πιθανούς πελάτες να δαπανήσουν 1000 $ ή περισσότερα. Αλλά αυτές οι τιμές είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτές των προηγμένων διαμορφώσεων του περασμένου έτους ».