IFA 2019: Ξεκινώντας με το Huawei Freebuds 3, τα πρώτα ακουστικά με ενεργή μείωση θορύβου

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 9 Σεπτεμβρίου 2019 στις 16 ώρες και 22 λεπτά

Η Huawei κατέλαβε το υπέροχο θέατρο του IFA στο Βερολίνο για να παρουσιάσει τα νέα ακουστικά Freebuds 3. Έχει την ιδιαιτερότητα να ενσωματώνει ενεργή τεχνολογία μείωσης θορύβου. Είχαμε την ευκαιρία να τα δοκιμάσουμε για αρκετά λεπτά. Ανακαλύψτε τις πρώτες μας εντυπώσεις.

Όπως κάθε χρόνο, η Huawei διοργάνωσε ένα συνέδριο back-to-school με την ευκαιρία της IFA στο Βερολίνο. Αληθινή στη φόρμα, ο κατασκευαστής αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με το Kirin 990, τον νέο επεξεργαστή τελευταίας τεχνολογίας. Ως «ένα ακόμη πράγμα», η Huawei ανέβασε επίσης το πέπλο στα Freebuds 3, τα ολοκαίνουργια ακουστικά της με ενεργή μείωση θορύβου. Εάν τα ακουστικά και το intra έχουν ήδη αυτήν την τεχνολογία, αυτή είναι η πρώτη φορά που ένας κατασκευαστής το έχει ενσωματώσει σε “κλασικά” ακουστικά. Είχαμε την ευκαιρία να τα δοκιμάσουμε σε προεπισκόπηση.

Σχεδιασμός “εμπνευσμένος” από τα Airpods

Γνωρίζατε τα Airpods, εδώ είναι τα Freebuds 3. Ας είμαστε ειλικρινείς, lΤα νέα ακουστικά της Huawei «τραβούν πολύ» από τα Apple. Ελαφρύ (4,5 g ανά ακουστικό), η τοποθέτησή τους στο αυτί είναι εξίσου τυχαία παρά τον σχεδιασμό “δελφινιών” που υποτίθεται ότι το διευκολύνει. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τη χρήση των Freebuds 3 κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης, αλλά όλα εξαρτώνται από το αυτί του χρήστη.

freebuds 3 σχεδιασμός

Το κουτί αποθήκευσης διακρίνεται από τη μορφή “βότσαλο”, επίπεδο και στρογγυλεμένο, τόσο διακριτικό όσο και κομψό. Το μικρό μέγεθος και το μικρό βάρος του (περίπου 40 γραμμάρια) το επιτρέπουν να ξεχαστεί εύκολα σε μια τσέπη τζιν. Συνοπτικά, βρίσκουμε ό, τι κάνει την επιτυχία του σχεδιασμού των Airpods με το Huawei Touch. Μικρή ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια: Η Huawei προσφέρει τα ακουστικά της δύο γυαλιστερά χρώματα: μαύρο και άσπρο.

freebuds
freebuds
3 δωρεάν χρώματα

Ενεργή μείωση θορύβου: Ουάου!

Τα Freebuds 3 διακρίνονται κυρίως από την τεχνολογία που ενσωματώνουν. Τα πρώτα ακουστικά με ενεργή μείωση θορύβου, υπόσχονται εξαιρετική ποιότητα ήχου και μοναδική ηχομόνωση για αυτόν τον τύπο προϊόντος.

freebuds 3 μείωση θορύβου

Η Huawei υπόσχεται να μειώσει τον θόρυβο περιβάλλοντος έως και 15 dB. Η ισχύς της μείωσης μπορεί να ρυθμιστεί μέσω μιας συνοδευτικής εφαρμογής. Χωρίς να μπορούμε να το επαληθεύσουμε με ακρίβεια, ανακαλύψαμε μια μοναδική εμπειρία. Η μείωση του θορύβου δεν φτάνει σε σχέση με τα ενδοφλέβια ή ακουστικά, αλλά η ανδρεία παραμένει εκπληκτική. Τα ακουστικά φιλτράρουν φωνές και ήχους υψηλής συχνότητας με εκπληκτική απόδοση. Και η ποιότητα του ήχου είναι αρκετά καλή. Δεν μπορέσαμε να επαληθεύσουμε πόσο διαφορετικό θα μπορούσε να είναι με μια πηγή με δυνατότητα UHD (2,3 Mbps). Επομένως, ανυπομονούμε να ανακαλύπτουμε τις δυνατότητές τους σε καθημερινή βάση.

ifa 2019 huawei

Η Huawei υπόσχεται επίσης συνομιλίες ασύγκριτης σαφήνειας. Ο κινεζικός γίγαντας έχει αναπτύξει ένα σύστημα σε δύο στάδια: η βάση του ακουστικού (όπου βρίσκεται το μικρόφωνο) έχει σχεδιαστεί για να φιλτράρει τις ενοχλήσεις για πρώτη φορά πριν φτάσει ο ήχος στο μικρόφωνο. Η τεχνολογία Uplink αναλύει τις δονήσεις των οστών της άνω γνάθου και συνδυάζει αυτά τα δεδομένα με τη φωνή για να προσφέρει καθαρότερο ήχο. Η Huawei υπόσχεται συνομιλίες χωρίς ενόχληση με ποδήλατο με ταχύτητα 20 χλμ / ώρα. Θα είμαστε σίγουροι ότι θα το επαληθεύσουμε σε μια διεξοδική δοκιμή.

Συμπυκνωμένη τεχνολογία

Παρά το μικρό μέγεθος των ακουστικών, η Huawei έχει αναπτύξει ένα οπλοστάσιο τεχνολογιών για τη βελτίωση της συνδεσιμότητας και της αντοχής των Freebuds 3. Συμβατό με Bluetooth 5.1 και BLE 5.1, έχουν καθυστέρηση 190 ms (220 ms για Airpods 2). Η σύζευξη με smartphone Huawei είναι εξίσου γρήγορη και εύκολη με τα ακουστικά της Apple.

freebuds

Δεν ήταν δυνατή η επαλήθευση της αυτονομίας των 4 ωρών σε συνεχή ακρόαση ή ακόμα και στους ανακοινωθέντες χρόνους φόρτισης. Αλλά σε όλους τους τομείς, η Huawei υπόσχεται να ξεπεράσει τα Airpods 2. Οι πρώτες μας εντυπώσεις φαίνεται να πηγαίνουν προς αυτήν την κατεύθυνση, αλλά θα περιμένουμε μια πλήρη δοκιμή να αποφασίσει οριστικά, ειδικά καθώς η τιμή τους παραμένει άγνωστη προς το παρόν.