Google Pixel 4 και 4XL: οι τιμές και το όνομα του νέου χρώματος είναι ο κορμός

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 2 Δεκεμβρίου 2019 στις 16 ώρες 39 λεπτά

Η Google θα ανεβάσει το πέπλο στη νέα σειρά smartphone της, τα Pixel 4 και Pixel 4XL, την Τρίτη 15 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου που έχει προγραμματιστεί στη Νέα Υόρκη. Γνωρίζουμε ήδη πολλά για αυτά, αλλά μαθαίνουμε ότι εμφανίζεται ένα πορτοκαλί χρώμα … Και ανακαλύπτουμε στη διαδικασία τις τιμές των διαφόρων μοντέλων.

Από τη μετάδοση διαφημίσεων που ανακοινώνουν την παρουσίαση του νέου Google Pixel 4 στις γιγαντιαίες οθόνες της Times Square, γνωρίζουμε ότι το χρώμα που προτείνεται μαζί με το μαύρο και το λευκό θα είναι ένα πρωτότυπο φωτεινό πορτοκαλί. Οι συνάδελφοί μας από το 9to5google μόλις ανέφεραν τα αγγλικά ονόματα των χρωμάτων, τα οποία θα είναι ” Μόνο μαύρο“,” Σαφώς λευκό “Και” Ω, τόσο πορτοκαλί ” Παράλληλα με το τι Ένας Ιρλανδός διανομέας μόλις κυκλοφόρησε το εύρος τιμών για τα διάφορα μοντέλα.

Ένα όνομα που δίνει έμφαση στην άτυπη και πρωτότυπη πλευρά του Pixel 4

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Google βαφτίζει τα χρώματα των smartphone της με εκπληκτικό τρόπο. Εκτός από το “Simplement Noir” (Just Black) και το “Resolument Blanc” (Clearly White), οι δύο πρώτες εκδόσεις του Pixel, που δεν διατίθενται στο εμπόριο στη Γαλλία, προσέφεραν μια σκιά που ονομάζεται Kinda Blue, την οποία θα μπορούσαμε να δούμε να μεταφράζονται από “Ελαφρώς μπλε”. Η παραλλαγή XL παρουσίαζε ένα μαύρο και άσπρο φόρεμα με έξυπνο τίτλο “Pandastyle”.

Πιο πρόσφατα, η σειρά Pixel 3, η οποία προσφέρθηκε προς πώληση στη Γαλλία, θα μπορούσε να παραγγελθεί με το χρώμα “Subtly Rose” (Not Pink, στα Αγγλικά). Δεν γνωρίζουμε ακόμη το επίσημο γαλλικό όνομα του χρώματος “Ω, τόσο πορτοκαλί” προσφέρεται στα Pixel 4 και 4XL, αλλά μπορούμε ήδη να περιμένουμε κάτι σαν “So orange”, αν ακολουθεί τη λογική των επιρρήσεων που χρησιμοποιήθηκαν προηγουμένως.

Ως υπενθύμιση, από τεχνική άποψη, οι νέες φορητές συσκευές της Google θα πρέπει να ενσωματώνουν έξυπνη και ασφαλή αναγνώριση προσώπου, ένα επαναστατικό σύστημα ραντάρ ανίχνευσης χειρονομίας και μια ολοκαίνουργια μονάδα φωτογραφιών που βασίζεται σε πολλούς αισθητήρες.

Διαβάστε επίσης: ένα βίντεο αποκαλύπτει το Google Pixel 4 από κάθε γωνία

Οι τιμές Pixel 4 εμφανίζονται στον Ιρλανδό λιανοπωλητή

Ταυτόχρονα, η Elara, ένας διανομέας που εδρεύει στην Ιρλανδία, μόλις κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο τα αρχεία των διαφορετικών μοντέλων Pixel 4το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Google τον επόμενο Οκτώβριο. Υπάρχουν οι ακόλουθες διαφορετικές αναφορές:

  • GA01187
  • GA01188
  • GA01189
  • GA01180
  • GA01181
  • GA01182
  • GA01184
  • GA00677
  • GA00681

Αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι ότι ο διανομέας εμφανίζει επίσης τις τιμές των συσκευών. Μαθαίνουμε συγκεκριμένα ότι το Pixel 4 σε 64 GB θα διατίθεται στην αγορά σε τιμή 819,98 €, ενώ αυτό τουPixel 4 XL σε 128 GBθα είναι από1,126,68 €. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το ποσοστό μετατροπής και την τοποθεσία του προϊόντος, αλλά που δίνουν μια καλή ιδέα για το εύρος τιμών που εφαρμόζει η Google στα νέα μοντέλα της.

Διαβάστε επίσης: Pixel 4a – Η Google θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ένα φθηνότερο Pixel 4

Συγκριτικά, το Pixel 3 σε 64 GB εμφανίστηκε στην κυκλοφορία του στα 859 € και στα 959 € στα 128 GB. Το Pixel 3 XL ήταν διαθέσιμο στην τιμή των 959 € στην έκδοση 64 GB, και 1059 € στην έκδοση 128 GB. Εάν οι πληροφορίες που παρέχονται από την Elara είναι αληθινές, αυτό σημαίνει ότιτο Pixel 4 θα πωληθεί σε τιμή που τελικά είναι πολύ κοντά στην τιμή του Pixel 3 όταν κυκλοφορήσει. Αντίθετα, το Pixel 4XL ενδέχεται να παρουσιάσει μικρή αύξηση σε σχέση με το Pixel 3XL. Θα σας πούμε στις 15 Οκτωβρίου για να μάθετε τα πάντα για το νέο Pixel 4.

Πηγή: 9TO5Google