Google Drive και Φωτογραφίες Google: Πείτε αντίο στον συγχρονισμό εικόνων

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 12 Ιουλίου 2019 στις 10 ώρες και 29 λεπτά

Ο διαχωρισμός του Google Drive και του Google Photos είναι πλέον αποτελεσματικός. Οι φωτογραφίες δεν συγχρονίζονται πλέον μεταξύ των δύο εφαρμογών, ένα διαζύγιο που ανακοινώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες. Νέες φωτογραφίες και βίντεο που προστέθηκαν στο Google Drive δεν θα εμφανίζονται πλέον αυτόματα στις Φωτογραφίες και αντίστροφα. Επεξηγήσεις.

Η Google ανακοίνωσε τον περασμένο Ιούνιο ότι είχε σταματήσει να συγχρονίζει φωτογραφίες μεταξύ του Google Drive και του Google Photos. Αυτός ο διαχωρισμός των δύο εφαρμογών ήταν αποτελεσματικός από τις 10 Ιουλίου. Από τώρα και στο εξής, δεν θα βλέπετε πάντα φωτογραφίες που προστίθενται στο Google Drive στις Φωτογραφίες Google και είναι το ίδιο για συγχρονισμό στην αντίστροφη κατεύθυνση. Μια δίκαιη απόφαση στα μάτια της Google, η οποία την εξηγεί από τη σύγχυση που προκαλούσε αυτή η λειτουργία μεταξύ των χρηστών.

Google Drive και Φωτογραφίες: όχι πλέον αυτόματος συγχρονισμός των εικόνων σας

Αυτή η διακοπή της σύνδεσης μεταξύ του Google Drive και του Google Photos έχει πολλές επιπτώσεις που πρέπει να είναι γνωστές. Από τη μία πλευρά, προσφέρεται η δυνατότητα συγχρονισμός φωτογραφιών με μη αυτόματο τρόπο. Έτσι, για όσους προτιμούν να έχουν τις εικόνες τους και στις δύο πλευρές, αυτό είναι ακόμα δυνατό. Η Google σάς δίνει τώρα δύο επιλογές για την εύκολη αποστολή εικόνων του Google Photos από το Google Drive.

Το πρώτο είναι να το κάνετε μέσω της εφαρμογής δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και συγχρονισμού που είναι διαθέσιμη στον υπολογιστή. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε μια επιλογή στις ρυθμίσεις, ώστε οι εικόνες που προστίθενται στο Drive να αντιγράφονται πάντα στις Φωτογραφίες Google. Μια νέα επιλογή “Αποστολή σε φωτογραφίες” είναι επίσης διαθέσιμο στο Google Drive στον ιστό. Σας επιτρέπει να αντιγράψετε φωτογραφίες μεταξύ των δύο υπηρεσιών.

Ωστόσο, οι συγχρονισμένες εικόνες θα καταλάβουν το διπλάσιο χώρο αποθήκευσης Google εάν αποθηκεύονται σε αρχική ποιότητα. Μπορείτε να βρείτε γρήγορα τον εαυτό σας να εξαντλείται. Επίσης, πριν από αυτές τις αλλαγές, οι φωτογραφίες που διαγράφηκαν από τη μία εφαρμογή διαγράφηκαν αυτόματα από την άλλη. Με τις νέες δυνατότητες συγχρονισμού, οι αλλαγές δεν εφαρμόζονται αυτόματα και στις δύο πλευρές, καθώς οι φωτογραφίες αποθηκεύονται ξεχωριστά.