Galaxy Note 10+ 5G: αυτό το τσακάρει αποκαλύπτει τα έντερα του smartphone σε βίντεο

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 9 Ιανουαρίου 2020 στις 16 ώρες και 23 λεπτά

Το Galaxy Note 10+ 5G μόλις πέρασε το τραπέζι του Jerry Rig Everything για ένα πλήρες βίντεο. Ο βιντεογράφος αποκαλύπτει λεπτομερώς όλα τα κότσια του τελευταίου smartphone Samsung. Ο εμπειρογνώμονας εξέτασε επίσης προσεκτικά την αξιοσημείωτη απουσία του περίφημου jack jack.

Πριν από λίγες ημέρες, το iFixit χώρισε το Galaxy Note 10+ 5G για να μάθει αν ήταν εύκολο να επισκευαστεί. Δυστυχώς, αυτό δεν συμβαίνει καθόλου. Για να αντικαταστήσετε την οθόνη AMOLED ή την μπαταρία 4300 mAh, είναι απαραίτητο να αλλάξετε το ήμισυ του περιεχομένου του τερματικού. Ως εκ τούτου, το τηλέφωνο λαμβάνει βαθμολογία επισκευής 3/10. Συμφωνεί ο Jerry Rig Όλα με το iFixit; Τώρα είναι η ώρα να μάθετε.

Galaxy Note 10+ 5G: το smartphone διαχωρίζεται από τον Jerry Rig Όλα στο βίντεο

Για αρχάριους, το Youtubeur θερμαίνει το πίσω μέρος του smartphone για να μαλακώσει την κόλλα. Μόλις τελειώσει, εξάγει το πίσω κέλυφος με ένα κόφτη. “Είναι μια λεπτή διαδικασία” λέει ο Jerry Rig τα πάντα. Το iFixit είχε κάνει την ίδια παρατήρηση κατά τη διάλυση του. Μόλις μπείτε μέσα, ο βιντεογράφος συναντά 14 βίδες Philips για πρόσβαση στα εξαρτήματα. Σε αντίθεση με την Apple, για παράδειγμα, Η Samsung δεν χρησιμοποιεί ιδιόκτητες βίδες. Είναι προφανώς πιο εύκολο να ανοίξετε το smartphone.

Διαβάστε επίσης: ανακαλύψτε τη δοκιμή μας για το Samsung Galaxy Note 10+

Στη συνέχεια, θα παρατηρήσουμε τη μικρή ιδιαιτερότητα του εύρους σημειώσεων: τη θέση για την ολίσθηση της γραφίδας S-Pen. Από την πλευρά της, η γραφίδα είναι προφανώς εξοπλισμένη με πολλούς ασύρματους αισθητήρες. Το Note 10+ S-Pen διαθέτει επιταχυνσιόμετρο και γυροσκόπιο, μεταξύ άλλων, και γι ‘αυτό το αξεσουάρ δεν είναι κατασκευασμένο από μέταλλο. Αυτό το υλικό κινδυνεύει να μπλοκάρει τα σήματα που μεταδίδονται μεταξύ της γραφίδας και του smartphone. Συγκεκριμένα, το smartphone μπορεί να αντιληφθεί τις κινήσεις της γραφίδας ακόμα και όταν δεν αγγίζει την οθόνη. Αυτή είναι η καινοτομία αυτής της έκδοσης.

Στη συνέχεια, η εξαγωγή του κύριου αισθητήρα φωτογραφιών χρησιμοποιώντας πένσα φαίνεται μάλλον εύκολη. Ίδια ιστορία στην πίσω πλευρά της κάμερας. Τζέρι Ριγκ τα πάντα αντιμετωπίζει Μπαταρία 4300 mAh. Για να επιτευχθεί αυτό, ο βιντεογράφος αφαιρεί προσεκτικά πολλά καλώδια που είναι συνδεδεμένα στη μητρική πλακέτα, καθώς και στη θύρα Micro SD και τρεις άλλες βίδες. Όπως το iFixit, εκφράζει τη λύπη του για τη μεγάλη ποσότητα κόλλας που συγκρατεί την μπαταρία στην υπόλοιπη δομή. Η αντικατάστασή του υπόσχεται να είναι περίπλοκη.

Galaxy Note 10+ 5G teardown: Η Samsung είχε αρκετό χώρο για τη θύρα jack;

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες ναυαρχίδες του κατασκευαστή, το Galaxy Note 10 δεν διαθέτει θύρα jack. Η Samsung δικαιολογεί την απουσία της προσθέτοντας μια επιβλητική μπαταρία για να τροφοδοτήσει το smartphone. Η Samsung έπρεπε λοιπόν να κάνει χώρο. Κατά την αποσυναρμολόγηση, ο Jerry Rig Όλα ήθελε να επαληθεύσει για τον εαυτό του τι είπε ο κατασκευαστής. Σύμφωνα με αυτόν, η μάρκα είχε άφθονο χώρο για να αφήσει μια υποδοχή 3,5 mm. “Τα τυπωμένα κυκλώματα και η μητρική πλακέτα θα μπορούσαν να τακτοποιηθούν διαφορετικά” διαβεβαιώνει τον βιντεογράφο. Για αυτόν, αυτό είναι περισσότερο μια στρατηγική για την πώληση Galaxy Buds παρά έναν τεχνικό περιορισμό.

Εν ολίγοις, ο βιντεογράφος επιβεβαιώνει τη σημείωση που εκδόθηκε από το iFixit: το Note 10+ 5G δεν είναι εύκολο να αποσυναρμολογηθεί και να επισκευαστεί. Ως υπενθύμιση, ο Jerry Rig Everything έδωσε πρώτα στο Galaxy Note 10+ 5G μια δοκιμασία άγχους. Παρά τα χτυπήματα ενός κόπτη και άλλης κακομεταχείρισης, το smartphone κράτησε και παρέμεινε λειτουργικό μέχρι το τέλος. Τι πιστεύετε για αυτήν τη Σημείωση 10+ και αυτήν την πτώση; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα σχόλια.