Galaxy Note 10 και Note 10+: έχουν διαρρεύσει τα πλήρη φύλλα δεδομένων;

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 9 Ιανουαρίου 2020 στις 16 ώρες και 13 λεπτά

Πλήρεις προδιαγραφές για τα Galaxy Note 10 και Note 10+ διέρρευσαν μέσω διαρροών Evan Blass και Roland Quandt. Αναφορές που φαίνονται αξιόπιστες καθώς ξεκινούν οι δύο smartphone. Βρείτε όλες τις πληροφορίες που μόλις κυκλοφόρησαν παρακάτω.

Πίστωση: OnLeaks

Ενώ πολλές φήμες κυκλοφόρησαν γύρω από τις τεχνικές προδιαγραφές των Galaxy Note 10 και Note 10+, δύο νέες πηγές γνωστές στον κλάδο, ο Roland Quandt του γερμανικού ιστότοπου WinFuture και ο Evan Blass, έχουν επίσης δημοσιεύσει τις εκθέσεις τους για το θέμα. Και οι δύο διαρροές συμφωνούν σε όλα τα σημεία. Ας δούμε λοιπόν τι μας λένε.

Υποτιθέμενο φύλλο προδιαγραφών Galaxy Note 10

Ας ξεκινήσουμε με το Galaxy Note 10. Δεδομένου ότι θα υπάρχουν δύο μοντέλα φέτος, η τυπική έκδοση θα ελαφρύνει σε σύγκριση με αυτό που θα μπορούσε να αναμένεται, μας λένε οι WinFuture και Evan Blass. Έτσι θα βρούμε ένα Οθόνη Infinity-O AMOLED 6,3 ιντσών (η οθόνη διατρήθηκε στη μέση) και μια μπαταρία των 3600 mAh. Εάν αυτό επιβεβαιωθεί, έχουμε επομένως διαγώνια οθόνη και μικρότερη μπαταρία από ό, τι στη Σημείωση 9. Το Galaxy Note 10 θα ήταν συμβατό με γρήγορη φόρτιση 45W, αλλά ο φορτιστής που παρέχεται στο κουτί θα υποστηρίζει μόνο 25W. Μετά το S10, η αντίστροφη ασύρματη φόρτιση θα επανέλθει στο παιχνίδι.

Αυτό δεν μας απασχολεί ως Ευρωπαίοι καταναλωτές, αλλά το smartphone θα κυκλοφορήσει το νέο SoC Snapdragon 855 Plus που μόλις ανακοίνωσε η Qualcomm σε ορισμένες αγορές, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών. Μαζί μας, θα είναι το Samsung Exynos 9825, μια βελτίωση του Exynos 9820 που βρέθηκε στο S10. Το σύστημα σε ένα τσιπ θα συνδυαζόταν με 8 GB μνήμης RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου. Πλευρική φωτογραφία, δικαιούμαστε τριπλό αισθητήρα 12 MP + 16 MP εξαιρετικά ευρεία γωνία + 12 MP με οπτικό ζουμ.

Διαβάστε επίσης: Galaxy Note 10: ανακαλύψτε το σημείο αναφοράς της έκδοσης Exynos 9825

Υποτιθέμενες δυνατότητες του Galaxy Note 10+

Το Galaxy Note 10+ θα προσφέρει μεγαλύτερη οθόνη, 6,8 ίντσες. Θα επωφεληθεί επίσης από ένα σημαντικό κέρδος μπαταρίας: χωρητικότητα 4300 mAh αναφέρεται από τις διάφορες πηγές. A priori, δεν υπάρχουν αλλαγές σε σύγκριση με τη Σημείωση 10 σχετικά με το SoC, τη μνήμη RAM και την εσωτερική μνήμη. Ο αισθητήρας τριπλής φωτογραφίας του τυπικού μοντέλου βρίσκεται επίσης στο μοντέλο Plus, αλλά εδώ υποστηρίζεται από μια μονάδα ToF (κάμερα χρόνου πτήσης) για το βάθος πεδίου σε 3D.

Αξιοπιστία

Σας προσφέρουμε ένα δείκτης αξιοπιστίας για αυτήν τη φήμη γύρω από τη Σημείωση 10, ευρετήριο που πηγαίνει από ένα αστέρι (όχι πολύ αξιόπιστο) σε πέντε αστέρια (αξιόπιστο): ⭐⭐⭐⭐

Θεωρούμε αυτές τις αναφορές ιδιαίτερα αξιόπιστες, επομένως αυτή η βαθμολογία 4/5. Οι Evan Blass και Roland Quandt έχουν συχνά αναφερθεί από το PhonAndroid στο παρελθόν και είναι γνωστοί στον κλάδο των κινητών για την αξιοπιστία των πληροφοριών τους. Επιπλέον, όλα τα στοιχεία που έχουν δημοσιεύσει είναι τα ίδια, δεν υπάρχει ούτε ένα σημείο όπου τα δεδομένα τους αποκλίνουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε στο 100%, αλλά ενισχύει την αξιοπιστία των αναφορών τους. Τέλος, τα χαρακτηριστικά που αναφέρθηκαν παραπάνω φαίνονται αρκετά εύλογα για εμάς, λαμβάνοντας υπόψη τη νέα στρατηγική πολλαπλασιασμού μοντέλων της Samsung (τρία S10, δύο Note 10s χωρίς να μετρήσουμε τις παραλλαγές 5G και τις ειδικές εκδόσεις). Σε αυτό το στάδιο, πρέπει να σημειωθεί ότι κανένα μέσο δεν έχει επίσημες ή επιβεβαιωμένες πληροφορίες από τη Samsung.

Πηγή: WinFuture