Freebuds 3: Ξεχάστε τα Airpods, η Huawei λανσάρει τα πρώτα ακουστικά ακύρωσης θορύβου στον κόσμο στο IFA 2019

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 6 Σεπτεμβρίου 2019 στις 19 ώρες 01 λεπτό

Στο IFA 2019, η Huawei παρουσίασε τα Freebuds 3, τα πρώτα ενεργά ακουστικά ακύρωσης θορύβου στον κόσμο. Σε μια αγορά που κυριαρχείται από τα Apple Airpods, η πρόταση της Huawei είναι ελκυστική.

freebuds

Με αφορμή την πολιτική του Donald Trump, η Huawei εκμεταλλεύεται τη διεθνή έκθεση του Βερολίνου για να δείξει την έκταση της τεχνογνωσίας της. Εκτός από το νέο chip Kirin 990, ο κινέζος κατασκευαστής αποκάλυψε τα Freebuds 3. Με αυτά τα νέα ακουστικά που μοιάζουν με Airpods, ο κινεζικός γίγαντας δείχνει ότι θα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη στην αγορά ήχου. Επιπλέον, τα στελέχη της Huawei France που παρευρέθηκαν στο IFA δεν προσπάθησαν να κρύψουν τις φιλοδοξίες της μάρκας: Η Huawei θέλει να αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα σε έναν συνδεδεμένο κόσμο σε 5G. Τα ακουστικά είναι μόνο η αρχή.

Huawei Freebuds 3: Airpods με κινεζική σάλτσα

Παρόλο που η μάρκα χρησιμοποιεί τον όρο «σχέδιο δελφινιών», η ομοιότητα με τα Apple Airpods φαίνεται πολύ προφανές για να το αγνοήσουμε. Και λοιπόν ? Η επιτυχία των ακουστικών Pommé αποδεικνύει ότι αυτή η μορφή είναι ελκυστική για τους καταναλωτές.

Ωστόσο, η Huawei επιλέγει διαφορετική μορφή κουτιού. Πολύ συμπαγές, μοιάζει με ένα μικρό βότσαλο (μαύρο ή άσπρο) που μπορεί εύκολα να γλιστρήσει σε μια τσέπη τζιν. Η σύζευξη με smartphone Huawei υπόσχεται να είναι τόσο γρήγορη και εύκολη όσο “ξέρετε ποιος”. Χάρη στο τσιπ Kirin A1, τα Freebuds 3 εμφανίζουν καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας (4 ώρες ακρόασης) από τα Airpods 2. Φορτίζουν επίσης δύο φορές πιο γρήγορα από το ενσύρματο (καλώδιο USB-C) και 1,5 φορές ταχύτερα ασύρματο (Qi). Το μικρό βότσαλο που περιέχει τα ακουστικά μπορεί επίσης να τα επαναφορτίσει έως και πέντε φορές, γεγονός που επεκτείνει την αυτονομία σε 20 ώρες εάν είστε εν κινήσει.

Συνδέθηκε όπως ποτέ άλλοτε

Εάν στην εμφάνιση τα Freebuds 3 μοιάζουν πολύ με τα Airpods, περιέχουν μοναδικές τεχνολογίες στην αγορά. Η Huawei εργάστηκε πρώτα για τη συνδεσιμότητά τους. Συνδυάζεται με τσιπ Kirin A1 Συμβατότητα Bluetooth 5.1 BLE επιτρέπει στα Freebuds 3 να εμφανίζουν καθυστέρηση 190ms σε σύγκριση με 220ms για Airpods.

Οι μηχανικοί χρησιμοποίησαν επίσης ένα παγκοσμίως μοναδικό σύστημα σύνδεσης. Τις περισσότερες φορές, το σήμα που εκπέμπεται από το smartphone αποστέλλεται σε ένα ακουστικό που μεταδίδει το σήμα στο δεύτερο ακουστικό. Τα Freebuds 3 λαμβάνουν έτσι ξεχωριστά και στοχευμένα σήματα. Οι συχνότητες που προορίζονται για κάθε ακουστικό φτάνουν απευθείας από το smartphone για την αναπαραγωγή στερεοφωνικού ήχου.

Ενεργή μείωση θορύβου και καθαρές συνομιλίες

Το πραγματικό επίτευγμα βρίσκεται ολοκλήρωση ενεργού μείωσης θορύβου. Είναι η πρώτη φορά που τα ακουστικά υιοθετούν τέτοια τεχνολογία. Μέχρι τώρα, μόνο το intra θα μπορούσε να επωφεληθεί από αυτό. Χάρη σε αυτό το σύστημα, Η Huawei υπόσχεται να μειώσει τον θόρυβο περιβάλλοντος έως και 15 dB. Η ποιότητα του ήχου υπόσχεται να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό χάρη στη συμβατότητα UHD Bluetooth και 2,3 Mbps συχνότητες.

ifa 2019 huawei

Η μάρκα επέμεινε επίσης στην ποιότητα των συνομιλιών. Για να ξεκαθαρίσει τον ήχο της φωνής, εργάστηκε σε δύο άξονες. Το πρώτο ήταν να αναπτυχθεί ένα σχεδιασμός που φιλτράρει τον θόρυβο περιβάλλοντος. Το στέλεχος του ακουστικού (κάτω μέρος) έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να φιλτράρει φυσικά τον θόρυβο πριν η φωνή φτάσει ακόμη και στο μικρόφωνο. Πιο εντυπωσιακό, Η τεχνολογία Uplink αναλύει τις δονήσεις των οστών της άνω γνάθου, κοντά στο αυτί και συνδυάστε τα με τη φωνή για να διευκρινίσετε τις συνομιλίες. Η Huawei διασφαλίζει ότι μπορείτε να τηλεφωνείτε με ποδήλατο έως και 20 km / h χωρίς να ανησυχείτε για ενόχληση. Τα Freebuds 3 θα προσγειωθούν στη Γαλλία τον Οκτώβριο σε τιμή που δεν είναι ακόμη γνωστή.

freebuds
freebuds
freebuds
freebuds
freebuds
freebuds
freebuds
freebuds
freebuds
freebuds