Fortnite: ένας εθισμένος εγκαθιστά ήσυχα την τεράστια οθόνη του για να παίξει στο τρένο

Phonandroid : actu Android et High-tech

Ένας επιβάτης σε τρένο από τη Ζυρίχη προς το Μπέιλ δημιούργησε την τηλεόραση και το PS4 του για να παίξει το Fortnite σαν να ήταν στο σαλόνι του. Χωρίς ικανοποίηση με αυτό το κατόρθωμα, συνέχισε στη συνέχεια με μια σειρά που παρακολούθησε στο Netflix. Και όλα αυτά, φυσικά, χωρίς τη χρήση ακουστικών. Η παράσταση γυρίστηκε και δημοσιεύτηκε πριν από λίγες μέρες στο Facebook.

Είναι μια αστεία ιστορία που αναφέρεται από την ελβετική έκδοση των 20 λεπτών. Φανταστείτε την εικόνα: ένας νεαρός άνδρας πηγαίνει στο τρένο με άλλους επιβάτες, φυσικά. Η σκηνή λαμβάνει χώρα στις 30 Σεπτεμβρίου. Το τρένο αναχωρεί από τη Ζυρίχη προς τη Βασιλεία. Ο νεοφερμένος φέρνει μια μεγάλη τηλεόραση και ένα σακίδιο. Κανείς δεν υποψιάζεται ακόμη ότι το περιεχόμενο της τσάντας και η επίπεδη οθόνη θα είναι σύντομα το επίκεντρο της προσοχής.

Εγκατεστημένο σε ένα διαμέρισμα για τέσσερα άτομα, ο επιβάτης εγκαθιστά την τηλεόραση στα μπράτσα των καθισμάτων που βλέπουν προς αυτόν. Συνδέουν την τηλεόραση σε μια πρίζα (δεδομένου ότι αυτός ο εξοπλισμός είναι όλο και πιο συχνός στις σιδηροδρομικές μεταφορές). Στη συνέχεια ανοίγει το σακίδιο του. Ένα PlayStation 4 βγαίνει, καλώδια και έναν ελεγκτή. Λίγα λεπτά αργότερα, ανάβει τα πάντα. Και ξεκινά ένα παιχνίδι του Fortnite.

Διαβάστε επίσης: PS4: Ένας παίκτης χρησιμοποιεί το PlayStation Network για να πουλήσει κοκαΐνη

Ήδη αστείο, η σκηνή, που γυρίστηκε από πολλούς επιβάτες, δεν σταματά εκεί. Ο επιβάτης, λίγο διατεθειμένος να γνωρίζει αν οι άλλοι επιβάτες δεν ντρέπονται, ενώνεται με ένα δευτερόλεπτο. Ένας επιχειρηματίας, όπως αποδεικνύεται από έναν επιβάτη που δημοσίευσε στο Facebook ένα βίντεο που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων (από το οποίο έχει ληφθεί το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης). Ενώ όλοι οι επιβάτες στο αυτοκίνητο πίστευαν ότι θα ζητούσε από τον νεαρό άνδρα να σταματήσει να παίζει (προκειμένου να αποκαταστήσει την ηρεμία σε αυτόν τον κλειστό χώρο), κάθεται δίπλα στον τελευταίο και παίρνει το μοχλό για να ξεκινήσει επίσης ένα μέρος.

Μετά το Fortnite, μια σειρά στο Netflix

Και δεν τελείωσε. Αφού παίξατε το Fortnite, ο νεαρός επιβάτης ανοίγει το Netflix και παρακολουθεί μια σειρά (η ιστορία δεν λέει ποια σειρά είναι). Στην έκπληξη αυτής της σεληνιακής σκηνής προστίθεται δυστυχώς ο θόρυβος. Επειδή αυτός ο συνδρομητής Netflix δεν σκέφτηκε να συνδέσει ένα ακουστικό για να απολαύσει μόνο τους διαλόγους. Ειδικά επειδή ο θόρυβος του τρένου τον οδήγησε να αυξήσει τον ήχο της τηλεόρασής του, αυξάνοντας περαιτέρω την ταλαιπωρία που προκλήθηκε στους γείτονές του.

Διαβάστε επίσης: Fornite στο Play Store: γι ‘αυτό δεν πρόκειται να συμβεί

Προφανώς, ζητήθηκε από τους ελεγκτές επί του σκάφους να διαπραγματευτούν με αυτόν τον παίκτη που “εφευρίσκει ξανά το παιχνίδι” σε κατάσταση κινητής τηλεφωνίας. Του εξήγησαν ότι εκτός από την ταλαιπωρία της ακοής, το πρόβλημα δεν ήταν τόσο πολύ με τη χρήση τηλεόρασης και κονσόλας σε τρένο, αλλά το γεγονός ότι ένας ταξιδιώτης δεν μπορεί να καταλάβει περισσότερες από μία θέσεις. Κατέλαβε τρία από αυτά.

Πηγή: 20 λεπτά