Facebook Dating: η υπηρεσία γνωριμιών θα ανταγωνιστεί τον Tinder στη Γαλλία από το 2020

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Facebook μόλις κυκλοφόρησε το Facebook Dating, μια δωρεάν εφαρμογή γνωριμιών, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύντομα διαθέσιμη στη Γαλλία, η υπηρεσία στοχεύει να ανταγωνιστεί πλατφόρμες όπως το Tinder. Πολύ διαφορετικό, το Ραντεβού επιτρέπει στους χρήστες του να δηλώσουν την αγάπη τους σε έναν ξένο με ένα απλό μήνυμα. Η υπηρεσία προσφέρει επίσης μια λειτουργία που ονομάζεται “Secret Crush” για να μάθετε εάν ένας από τους φίλους σας στο Facebook ή το Instagram σας κρυφά σπάει.

Μέσω δήλωσης στον επίσημο ιστότοπό του, το Facebook ανακοίνωσε την ανάπτυξη του Facebook Dating στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ήδη σε δοκιμές σε ορισμένες χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Καναδά και της Ταϊλάνδης, η υπηρεσία επιτρέπει στα μέλη του Facebook να δημιουργήσουν ένα προφίλ “γνωριμιών” απευθείας στην εφαρμογή. Αυτό είναι ένα εντελώς ξεχωριστό προφίλ από τον τρέχοντα λογαριασμό σας στο Facebook. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να δημιουργήσετε ένα προφίλ.

Διαβάστε επίσης: μια άνευ προηγουμένου έρευνα αποκαλύπτει πώς οι αλγόριθμοι Tinder χειρίζονται τη χρονολόγηση

Το Facebook εγκαινιάζει το Dating, την υπηρεσία γνωριμιών που θα επισκιάσει τον Tinder

Μόλις δημιουργηθεί το προφίλ, Το Facebook θα προτείνει πιθανούς συνεργάτες σε όρους “Οι προτιμήσεις, τα ενδιαφέροντά σας και άλλα πράγματα που κάνετε στο Facebook”. Εάν σας αρέσει κάποιος στην εφαρμογή, απλώς γράψτε του ένα σύντομο μήνυμα για να έρθετε σε επαφή. Μπορείτε επίσης να δείξετε ενδιαφέρον κάνοντας κλικ στο εικονίδιο “καρδιά”. “Η Ραντεβού στο Facebook δεν είναι να σαρώνει κάποιον ή να περιμένει κάποιον να σας αρέσει για μια πρώτη ευκαιρία να επικοινωνήσει μαζί του” εξηγεί το κοινωνικό δίκτυο σε σχέση με τη λειτουργία του Tinder, της εφαρμογής που έχει περισσότερους από 4 εκατομμύρια χρήστες που πληρώνουν.

Το Facebook Dating μπορεί να προτείνει συνεργάτες στον κοινωνικό σας κύκλο (π.χ. φίλους φίλων) ή να τραβήξετε από χρήστες εκτός του κύκλου σας. «Το Facebook Dating δεν θα σας ταιριάζει με φίλους. Όλες οι δραστηριότητες γνωριμιών σας θα παραμείνουν στο Facebook Dating. Δεν θα κοινοποιηθεί στο υπόλοιπο Facebook “ καθησυχάζει την αμερικανική εταιρεία, έχοντας επίγνωση των φόβων που δημιουργεί το έργο της. Ωστόσο, η χρονολόγηση αντλεί τη δυναμική της ολοκλήρωση άλλων εφαρμογών από την ομάδα του Mark Zuckerberg, συμπεριλαμβανομένου του Instagram. Όπως το Tinder, το Facebook Dating θα προσφέρει στους χρήστες του να δημοσιεύουν εικόνες, βίντεο ή ιστορίες που δημοσιεύονται στον λογαριασμό τους στο Instagram στο προφίλ τους. Τους επόμενους μήνες, οι χρήστες θα μπορούν επίσης να ενσωματώσουν μια ιστορία που δημοσιεύτηκε στο Facebook Messenger.

Το Facebook Ραντεβού Θέλει να μάθει για ποιους φίλους σας ερωτάτε

Το Facebook Dating διακρίνεται επίσης από μια υπηρεσία όπως το Tinder ή το Meetic χάρη στη λειτουργία Secret Crush. Η επιλογή επιτρέπει στους χρήστες του Διαδικτύου να επιλέξτε 9 φίλους στο Facebook ή στο Instagram για το οποίο έχει μια αδυναμία. Εάν ο χρήστης που έχετε επιλέξει έχει επιλέξει στο παρελθόν κατά τη Ραντεβού, θα λάβετε μια ειδοποίηση για να επικοινωνήσετε. Αυτό το σύστημα θυμίζει κάπως το “ταίριασμα” τύπου Tinder. “Εάν η συντριβή σας δεν είναι Ραντεβού, δεν δημιουργεί μια λίστα μυστικής συντριβής ή δεν σας βάζει στη λίστα τους, κανείς δεν θα ξέρει ότι τα έχετε επιλέξει.” υπόσχεται το κοινωνικό δίκτυο. Χρησιμοποιείται για διαρροές και σκάνδαλα απορρήτου, συμπεριλαμβανομένης της Cambridge Analytica, μπορεί το Facebook να αντέξει να συλλέξει τα συναισθηματικά συμφέροντα των μελών του;

Το Facebook Dating κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε δώδεκα άλλες χώρες. Η υπηρεσία θα αναπτυχθεί στην Ευρώπη στις αρχές του 2020. Τι πιστεύετε για αυτήν την υπηρεσία γνωριμιών; Είστε έτοιμοι να εμπιστευτείτε την ερωτική σας ζωή στο Facebook μετά τα διάφορα σκάνδαλα που έχουν αλλοιώσει την εικόνα του; Πρόκειται να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Tinder για να λάβετε μέρος στο Dating; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα παρακάτω σχόλια.

facebook χρονολόγηση μυστική συντριβή