Bose MIE2 Κινητά ακουστικά | Πλήρης κριτική

Σήμερα το KeyforWeb σας προσφέρει την αναθεώρηση των ακουστικών κινητού τηλεφώνου Bose MIE2 Κινητά ακουστικά σχεδιασμένο για να βελτιώνει τόσο την ποιότητα ήχου όσο και την ευκολία στη χρήση τηλεφώνων Android, BlackBerry και Windows.

Αποσύνδεση

Μέσα στο πακέτο βρίσκουμε τρία ζεύγη ένθετων Ακουστικά StayHear διαφόρων μεγεθών, καθώς και μια πρακτική θήκη με φερμουάρ και φτιαγμένη με μεγάλη προσοχή, πολύ βολικό για την αποθήκευση ακουστικών και ακουστικών για εύκολη μεταφορά.

mie2_inthebox_tcm19-35903

Σχέδιο

Κατά τη γνώμη μας, ο σχεδιασμός των ακουστικών Bose είναι ο σωστός συνδυασμός κομψότητας και σπορ με το υψηλής ποιότητας πλαστικό των ακουστικών, μαύρο με γκρι λεπτομέρειες (παρόμοιο με μέταλλο), στο οποίο η εταιρική μάρκα είναι χαραγμένη, ενώ τα ακουστικά Το StayHear, σχεδιασμένο από την ίδια τη Bose, έχει σχήμα που προσαρμόζεται στο αυτί και επιτρέπει στα ακουστικά να μην πέφτουν ή να κινούνται ακόμη και με ξαφνικές κινήσεις του κεφαλιού (όπως στην περίπτωση χρήσης κατά τη διάρκεια μιας αθλητικής περιόδου).

Bose_IE2_Headphones-1_1_440x330

Όσον αφορά το καλώδιο των ακουστικών, ακόμη και εδώ η Bose ξεχωρίζει επιλέγοντας να χρησιμοποιήσει δύο χρώματα (μαύρο και άσπρο) τα οποία, ωστόσο, κατά τη γνώμη μας, δεν αποδίδουν την ίδια αισθητική απόλαυση που μεταδίδουν τα υπόλοιπα εξαρτήματα.

Συνδεδεμένο με το καλώδιο βρίσκουμε το τηλεχειριστήριο που διαθέτει μόνο το κουμπί απάντησης / απόρριψης κλήσης και αυτό στο πίσω μέρος παρουσιάζει το ενσωματωμένο μικρόφωνο.

ie2_headphones_bh_lg

Πάντα στο καλώδιο βρίσκουμε ένα απλό πλαστικό κλιπ για το κλείδωμα του καλωδίου των ακουστικών στα ρούχα, κάτι που είναι σχεδόν απαραίτητο αν παίζετε σπορ ή σε κάθε περίπτωση χρησιμοποιώντας ακουστικά εν κινήσει.

Ποιότητα ήχου

Όσον αφορά την ποιότητα ήχου, η οποία είναι σίγουρα η πιο σημαντική αξία όταν μιλάμε για ένα προϊόν όπως τα ακουστικά, πρέπει πρώτα να πούμε ότι αυτά είναι κατασκευασμένα για τον κόσμο των κινητών συσκευών και επομένως κυρίως για τη λήψη / πραγματοποίηση κλήσεων και την ακρόαση μουσικής και πρέπει να πούμε αμέσως ότι Η Bose έχει απολύτως κεντρικό σημείο και στους δύο τρόπους χρήσης.

Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας, στην πραγματικότητα, η φωνή του συνομιλητή μας είναι εξαιρετική, κρυστάλλινη και πάντα καθαρή, ενώ στην άλλη πλευρά η φωνή μας φτάνει χωρίς θόρυβο ή θόρυβο παρά το γεγονός ότι κανένα εξωτερικό σύστημα αντι-θορύβου δεν έχει ενσωματωθεί στα ακουστικά.

Επίσης, στο μουσικό μέτωπο μπορούμε να προωθήσουμε μόνο με ιπτάμενα χρώματα αυτά τα Bose MIE2 που παρέχουν δυνατά και γεμάτα μπάσα και μια καθαρή και κρυσταλλική μεσαία-υψηλή γκάμα χωρίς πρακτικά ποτέ παραμορφώσεις ακόμη και όταν τοποθετούνται στο μαστίγιο.

Bose-MIE2-hats-side

Συμπεράσματα

Το Bose MIE2 διακρίνεται σίγουρα από το Ακουστικά StayHear που επιτρέπουν τη χρήση σε όλες τις συνθήκες χρήσης, διατηρώντας παράλληλα τη σταθερότητα στο αυτί και παρά δεν είναι ακουστικά στο αυτί Ωστόσο, η απομόνωση του εξωτερικού περιβάλλοντος είναι εξαιρετική (όχι σε καμία περίπτωση στο αυτί) και η απίστευτη ποιότητα ήχου τόσο κατά τη διάρκεια της συνομιλίας όσο και κατά την ακρόαση μουσικής από την κινητή συσκευή σας.

Δυστυχώς, θα εκτιμούσαμε αν η Bose είχε αποφασίσει να εξοπλίσει αυτά τα ακουστικά και με κουμπιά για διαχείριση έντασης όπως στο αντίστοιχο για συσκευές Apple, καθώς και η επιλογή διαφορετικού χρώματος από το δίχρωμο ασπρόμαυρο νήμα θα ήταν πιθανώς καλύτερη.

Το Bose MIE2 είναι επομένως μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν εξαιρετική ποιότητα ήχου και καλό σχεδιασμό στην κινητή τους συσκευή, ακόμη και αν το λιανική τιμή 129 €, πολύ πάνω από τον μέσο όρο των αξεσουάρ αυτής της κατηγορίας, σίγουρα δεν θα διευκόλυνε την πώληση τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, διαθεσιμότητα και τιμές, μπορείτε να επισκεφθείτε την ακόλουθη ιστοσελίδα.