Black Friday Amazon Echo και Google Home 2019: οι συνδεδεμένες προσφορές δεν πρέπει να χάσετε

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 27 Νοεμβρίου 2019 στις 20 ώρες και 13 λεπτά

Τα ηχεία Amazon Echo και Google Home είναι στο προσκήνιο για τη Black Friday 2019. Μπορούν να αποκτηθούν σε χαμηλή τιμή για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Καλά σχέδια για ανάληψη όσο το δυνατόν συντομότερα για άτομα που θέλουν να αποκτήσουν ένα ή περισσότερα από αυτά.

Τα τελευταία χρόνια, οι συνδεδεμένοι ομιλητές τείνουν να γίνονται πιο δημοκρατικοί στο εσωτερικό μας και είναι σίγουρα μεταξύ των κορυφαίων χριστουγεννιάτικων δώρων υψηλής τεχνολογίας που προσφέρουν. Πάντα πιο συμπαγής και ενσωματώνοντας τις τελευταίες τεχνολογίες, αλλά πάνω από όλα πολύ πρακτικές, αποσκοπούν στην απλοποίηση της καθημερινής μας ζωής. Σε αυτήν την αγορά, η Amazon με τα ηχεία συνδεδεμένα με Echo και η Google με τη σουίτα οικιακού αυτοματισμού των έξυπνων ηχείων Google Home είναι οι κύριοι παίκτες που προσφέρουν τα πιο προσβάσιμα προϊόντα στο ευρύ κοινό. Για τη Black Friday, και οι δύο προσφέρουν το καλύτερο από τα καλύτερα από τα συνδεδεμένα προϊόντα τους στην καλύτερη τιμή.

Συνδεδεμένο ηχείο Amazon Echo 2 στα 49,99 €

Amazon echo 2ης γενιάς

Το συνδεδεμένο ηχείο Amazon Echo Dot 2 είναι η μισή τιμή στο Boulanger για τη Black Friday 2019! Αυτό το σωληνοειδές συνδεδεμένο ηχείο διαθέτει τον βοηθό φωνής Alexa, ο οποίος σας επιτρέπει να ελέγχετε πολλές συσκευές με τη φωνή σας. Μεταξύ των πολλών δυνατοτήτων που προσφέρει, μπορείτε, για παράδειγμα, να του ζητήσετε να παίζει μουσική, να πραγματοποιεί κλήσεις, να στέλνει και να λαμβάνει μηνύματα, να διαβάζει ειδήσεις, να παρέχει πληροφορίες, αθλητικές ειδήσεις και καιρικές προβλέψεις και πολλά άλλα !

Συνδεδεμένο ηχείο 3ης γενιάς Echo Dot στα 22 €

Amazon echo dot 3ης γενιάς

Πολύ συμπαγές και εύκολο στη χρήση χάρη στα κουμπιά ελέγχου, το Echo Dot 3 έχει τη μορφή βότσαλου. Το τελευταίο, όπως και οι άλλες συσκευές της σειράς Echo, είναι εξοπλισμένο με τον βοηθό φωνής Alexa. Συνδέστε το με ένα δεύτερο Echo 3 και θα απολαύσετε στερεοφωνικό ήχο στο δωμάτιό σας! Για 22 € αντί 59,99 €, εκτός από το πιο εύκολο στη χρήση, το Echo Dot 3 γίνεται επίσης το πιο προσιτό από τα συνδεδεμένα ηχεία του Amazon.

Συνδεδεμένο ηχείο Google Home Mini στα 24,99 €

Google Home Mini

Άμεσος ανταγωνιστής του Echo Dot 3, με ένα σχέδιο που είναι πιο κοντά σε αυτό, το Google Home Mini είναι μια εναλλακτική λύση στη λύση του Amazon. Ο τελευταίος ενσωματώνει τον Βοηθό Google που προσφέρει σχεδόν τις ίδιες δυνατότητες με το alter ego. Σε πολλές περιπτώσεις, θα πρέπει να συνδυαστεί με ένα ChromeCast για να επωφεληθεί από ορισμένες δυνατότητες, όπως premium πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής μουσικής ή πλατφόρμες βίντεο, όπως Netflix, Deezer, Spotify κ.λπ. Εάν έχετε αντικείμενα από τη σειρά Philips Απόχρωση, γνωρίζετε ότι το Google Home Mini λειτουργεί ως πύλη πολυμέσων μέσω της οποίας μπορείτε να ελέγχετε την ατμόσφαιρα φωτισμού των συνδεδεμένων λαμπτήρων σας.

Βοηθός φωνής με οθόνη Echo Show 5 στα 49,99 €

Amazon Echo Show 5

Όπως ένα tablet σε ψηφιακή κορνίζα, το Amazon Echo Show 5 αποδεικνύεται ιδανικός καθημερινός σύντροφος για όσους θέλουν να έχουν συνεχείς πληροφορίες για τον καιρό, την κυκλοφορία, τα ρυμουλκούμενα. οι πιο πρόσφατες ταινίες που κυκλοφόρησαν … Αυτές μπορούν να προβληθούν κατόπιν αιτήματός σας στην οθόνη αφής ορισμού 5,5 ιντσών 960 x 480p. Διπλασιάζεται ως media player και μπορεί να αναπαράγει τα αγαπημένα σας τραγούδια από τον λογαριασμό σας στο Amazon Music. Η Alexa είναι επίσης εκεί, για 100% φωνητικό έλεγχο.

Συνδεδεμένο ηχείο με το Google Nest Hub στα 99,99 €

Google Nest Hub

Το Google Nest Hub είναι στο Google αυτό που είναι το Echo Show 5 για το Amazon. Οι δύο συσκευές με παρόμοιο σχεδιασμό τοποθετούνται οριζόντια και διαθέτουν οθόνη αφής. Αυτό του Nest Hub είναι λίγο μεγαλύτερο στις 7 ίντσες και προσφέρει έναν καλύτερο ορισμό των 1024 x 600 pixel. Με ένα αρκετά περιορισμένο τμήμα ήχου, το Nest Hub δεν προορίζεται για audiophiles, οι οποίοι θα προτιμήσουν το Google Home Max και θα βρουν ιδανικά τη θέση του σε ένα υπνοδωμάτιο, ακόμα κι αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού. .

Συνδεδεμένο ηχείο Google Home Max στα 199,99 €

Google Home Μέγ

Εάν είστε audiophile, το Google Max είναι το έξυπνο ηχείο για εσάς. Το τελευταίο προσανατολίζεται στην ποιότητα και την ισχύ του ήχου. Διαθέτει δύο ηχεία 11,4 εκατοστών boomer (22 χιλιοστά διαδρομής) και δύο πολύ συμπαγή tweeter 18 χιλιοστών αφιερωμένα στα πρίμα. Το Google Home Max διαθέτει επίσης έξι ενσωματωμένα μικρόφωνα, τα οποία του επιτρέπουν να ανιχνεύει τον ήχο μιας φωνής σε ακραίες συνθήκες. Ενσωματώνει τον Βοηθό Google για απομακρυσμένο φωνητικό έλεγχο.

Να ανακαλύψουν : τις καλύτερες προσφορές Black Friday 2019 που δεν πρέπει να χάσετε