Black Friday Amazon: οι προσφορές που δεν πρέπει να χάσετε πριν από την Παρασκευή 29/11

Phonandroid : actu Android et High-tech

Λίγες μέρες πριν από τη Μαύρη Παρασκευή, η Amazon προσφέρει προσφορές στις υπηρεσίες Prime, Audible και Music Unlimited αλλά και σε ορισμένα από τα συνδεδεμένα προϊόντα της. Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση των καλών σχεδίων που έχει δημιουργήσει η επωνυμία έτσι ώστε να μπορεί να προετοιμαστεί καλά για την Εβδομάδα Μαύρης Παρασκευής που ξεκινά στις 22 Νοεμβρίου, αλλά και για τη Μαύρη Παρασκευή την Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019.

Η Μαύρη Παρασκευή πραγματοποιείται την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, αλλά μέχρι τότε, είναι ήδη δυνατό να κάνετε καλές προσφορές σε ορισμένα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρονται από τον αριθμό 1 στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Παρακάτω βρήκαμε 4 που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

50% έκπτωση στη συνδρομή Amazon Prime για φοιτητές

Το Amazon Prime είναι μια συνδρομή που περιλαμβάνει πολλές υπηρεσίες που παρέχουν το δικαίωμα σε διάφορα πλεονεκτήματα στον ιστότοπο Amazon.fr. Με ετήσια χρέωση 49 €, τα μέλη του επωφελούνται από την παράδοση εντός 24 ωρών από ταινίες και σειρές από τον κατάλογο Amazon Prime Video, καθώς και εξαιρετικές εκπτώσεις σε περισσότερα από 500.000 προϊόντα Amazon κατά τη διάρκεια της Prime Day. Γνωρίζοντας ότι έρχονται οι υπέροχες προσφορές της Μαύρης Παρασκευής, ίσως είναι καλή ιδέα να εγγραφείτε λίγες μέρες πριν. Ακολουθούν τα οφέλη αυτής της συνδρομής:

  • Δωρεάν και απεριόριστη παράδοση μίας ημέρας σε όλα τα προϊόντα που πωλούνται και αποστέλλονται από την Amazon και δίωρη παράδοση με την Prime Now στο Παρίσι
  • Απεριόριστη πρόσβαση στο ” Βίντεο Prime Amazon “Υπηρεσία VOD του Amazon, συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας εκπομπής του Jérôme Commandeur” Tout en Douceur “
  • Δανειστείτε ένα δωρεάν eBook από τη βιβλιοθήκη Kindle κάθε μήνα
  • Δωρεάν απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος για τις φωτογραφίες σας
  • Πρόσβαση στο Amazon Music στα ηχεία Echo (δύο εκατομμύρια μουσικοί τίτλοι χωρίς διαφήμιση)
  • Πρόσβαση στο Twitch Prime, τη ροή βιντεοπαιχνιδιών και e-sports και την υπηρεσία VOD
  • Προτεραιότητα πρόσβασης στις πωλήσεις Amazon Prime Day
  • 20% έκπτωση σε προϊόντα υγιεινής ή παιδικής φροντίδας με το “Amazon Famille”

Εάν είστε μαθητής, μπορείτε να εγγραφείτε στο Amazon Prime μέσω της προσφοράς Prime Student με μειωμένη τιμή 24 ευρώ αντί 49 € το χρόνο. Και επιπλέον, έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019 με τον κωδικό προσφοράς ΦΟΙΤΗΤΟΣ5, δικαιούστε μείωση 25 € για οποιαδήποτε παραγγελία άνω των 25 ευρώ.

Για να ξέρεις : Εάν προτιμάτε τον διαγωνισμό, δηλαδή το Cdiscount, γνωρίζετε ότι αυτή η επωνυμία προσφέρει τη συνδρομή Cdiscount κατά βούληση στην τιμή των 9 € αντί για 29 € στο πλαίσιο της Μαύρης Εβδομάδας.

Ανακαλύψτε την υπηρεσία ακουστικής ακρόασης Amazon σε μισή τιμή για 6 μήνες

Η συνδρομή Amazon Audible έχει έκπτωση 50% ή στα 4,95 ευρώ αντί για 9,95 ευρώ το μήνα, αυτή η μειωμένη τιμή ισχύει για μια περίοδο 6 μηνών. Αυτή η υπηρεσία ακρόασης βιβλίων ήχου και podcast προσφέρει έναν πλούσιο και ποικίλο κατάλογο με περισσότερους από 400.000 τίτλους. Ακριβώς όπως το Amazon Music Unlimited, έχετε πρόσβαση σε αυτό σε υπολογιστή, smartphone ή tablet μέσω της δωρεάν εφαρμογής Audible και συμβατό με Android, iOS και Windows.

Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της υπηρεσίας είναι η ευελιξία της. Με αυτό, σημαίνει ότι μπορείτε να το τερματίσετε ή να το διακόψετε όποτε θέλετε. Τέλος, με την εγγραφή σας στο Audible, επωφεληθείτε από εκπτώσεις έως και 70% στην τιμή του ηχητικού βιβλίου ανά μονάδα.

4 μήνες απεριόριστης μουσικής με μόνο 0,99 € με το Amazon Music Unlimited

Εάν είστε παθιασμένοι με τη μουσική, ξέρετε ότι μπορείτε έως τις 6 Ιανουαρίου 2020 να επωφεληθείτε από μια προωθητική προσφορά για να ανακαλύψετε την υπηρεσία ροής μουσικής Amazon Music Unlimited. Η συνδρομή προσφέρεται μόνο στα 0,99 € για περίοδο 4 μηνών χωρίς υποχρέωση. Πολύ γνωρίζοντας ότι συνήθως κοστίζει 9,99 € το μήνα. Κατά τη διάρκεια της σχετικής περιόδου, εξοικονομείτε 38,97 €, ένα σημαντικό ποσό.

Στο τέλος των 4 μηνών της συνδρομής σας, η τιμή αυξάνεται αυτόματα στα 9,99 € το μήνα εάν δεν την ακυρώσετε. Άμεσος ανταγωνιστής των Spotify και Deezer, η Amazon Music Unlimited προσφέρει όχι λιγότερο 50 εκατομμύρια τραγούδια για ακρόαση. Nomad, η τυπική υπηρεσία ροής του Amazon σας επιτρέπει να ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια από τον υπολογιστή, το smartphone ή το tablet σας.

Μεταξύ των υπηρεσιών που περιλαμβάνονται στο Amazon Music Unlimited, εκτιμούμε τη λειτουργία χωρίς σύνδεση που σας επιτρέπει να ακούτε τη μουσική σας χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο αφού, φυσικά, τη λήψη. Με την εγγραφή σας, επωφελείστε επίσης από την υπηρεσία hands-free, η οποία, χάρη στον βοηθό φωνής Alexa του Amazon, σας επιτρέπει να ζητήσετε από τον τελευταίο να ξεκινήσει τα κομμάτια σας φωνητικά χωρίς να χρειάζεται να πατήσετε το smartphone ή το tablet σας.

Το συνδεδεμένο ηχείο Amazon Echo 2 είναι 49,99 € αντί 99,99 €

Η Amazon αποφάσισε να προετοιμαστεί καλά για τη Black Friday, προσφέροντας ενδιαφέρουσες προσφορές πριν από την ημέρα της εκδήλωσης. Για παράδειγμα, μπορούμε να αναφέρουμε τον βοηθό φωνής Amazon Echo 2 που μπορείτε να αποκτήσετε στην τιμή των 49,99 € αντί για 99,99 € σε κανονικές ώρες. Με τη φωνή σας και χάρη σε αυτό μέσω της Alexa, μπορείτε εύκολα να πραγματοποιείτε κλήσεις, να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα, να διαβάζετε ειδήσεις, να δίνετε πληροφορίες, να λαμβάνετε αθλητικές ειδήσεις και προγνώσεις καιρού.

Πραγματική συγκέντρωση τεχνολογιών, αυτή η συνδεδεμένη συσκευή προσφέρει καθηλωτικό ήχο στο δωμάτιό σας χάρη στον ήχο Dolby με τον οποίο διαθέτει. Πολύ προσεκτικός, διαθέτει 7 μικρόφωνα που του επιτρέπουν να σας ακούει όπου κι αν βρίσκεστε στο δωμάτιο, ακόμα και όταν παίζει το αγαπημένο σας κομμάτι μουσικής. Το Amazon Echo 2 διατίθεται σε δύο χρώματα για να διαλέξετε :: ανθρακί και άμμο.

Αγοράστε με την Alexa και επωφεληθείτε από εξαιρετικές εκπτώσεις!

Για πρώτη φορά στη Γαλλία, λίγες μέρες πριν από τη Μαύρη Παρασκευή, η Amazon εισάγει έναν νέο τρόπο παραγγελίας και εξοικονόμησης χρημάτων σε μια επιλογή προϊόντων στον ιστότοπό της μέσω του βοηθού φωνής Alexa. Έτσι, οι ιδιοκτήτες των συσκευών Amazon Echo, Echo Dot, Echo Plus, Echo Show 5, Echo Show και Echo Spot θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε προωθητικές προσφορές που σχετίζονται με μια επιλογή κατάλληλων συσκευών.

Για να το εκμεταλλευτούν, θα πρέπει να κάνουν παραγγελία χρησιμοποιώντας τη λειτουργία φωνητικής αγοράς Alexa. Για να επωφεληθείτε από τις προσφερόμενες προσφορές, πρέπει να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε αγορά (και συνεπώς το αντίστοιχο καλάθι να επικυρωθεί και να πληρωθεί) έως τις 21 Νοεμβρίου 2019 στις 11:59 μ.μ. το αργότερο.

Για να ξέρεις : Αξίζουν οι καλές προσφορές πριν από την Παρασκευή BlacK;