Black Friday στα ηχεία και τα ακουστικά της Bose: οι καλύτερες προσφορές

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 7 Ιουλίου 2020 στις 15 ώρες και 37 λεπτά

Τα προϊόντα της Bose αποτελούν αντικείμενο ενδιαφέρων προσφορών κατά τη Μαύρη Παρασκευή 2019. Προσφέρονται καλές προσφορές στα ηχεία και τα ακουστικά της μάρκας για την εκδήλωση, κυρίως στον ιστότοπο των εμπορικών σημάτων Amazon και Boulanger. Ρίξτε μια ματιά στις καλύτερες προσφορές Bose για τη Black Friday 2019.

Εάν είστε ηχητικό αρχείο στην καρδιά, δεν χρειάζεται να εισαγάγετε τον εαυτό σας στην Bose, μια διεθνώς φημισμένη εταιρεία που ειδικεύεται στον ήχο που εμπορεύεται ακουστικά, φορητά ηχεία, ηχεία στο σπίτι ή ακόμα και το Home-Cinema. Για τη Black Friday, μπορείτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε ένα από τα κορυφαία προϊόντα τους σε καλή τιμή. Επιλέξαμε αυτά που φαίνεται να είναι τα πιο ενδιαφέροντα από τη γκάμα φορητών ή οικιακών ακουστικών και ηχείων Bluetooth.

Το κόκκινο ηχείο Bluetooth Bose SoundLink Color II είναι 79,99 €

bose soundlink χρώμα 2 μαύρη Παρασκευή

Για όσους αναζητούν ένα μικρό ηχείο Bluetooth, το Bose Soundlink Color II είναι μια εξαιρετική επιλογή. Το τελευταίο αποτελεί αντικείμενο έκπτωσης 42% στον ιστότοπο της μάρκας Boulanger που το προσφέρει με κόκκινο χρώμα στα 79,99 € αντί για 139,99 €.

Συμπαγής με διαστάσεις 12,7 x 13,1 x 5,6 cm, είναι ανθεκτική και μπορεί επομένως να χρησιμοποιηθεί τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Προσφέρει ποιοτικό ήχο και διαθέτει 2 αντίθετα παθητικά καλοριφέρ που του επιτρέπουν να αναπαράγει πιστό ήχο και δυναμικά δυναμικά μπάσα. Διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο που σας επιτρέπει να απαντάτε στις κλήσεις σας ή να αλληλεπιδράτε με το Siri ή το Google Now. Η σύνδεση μεταξύ του smartphone ή οποιασδήποτε άλλης συμβατής συσκευής γίνεται μέσω Bluetooth.

Το ηχείο Bose Soundlink Revolve Bluetooth είναι 153 €

soundlink περιστρέφεται bose

Αυτό το ηχείο Bose Soundlink Revolve Bluetooth είναι νομαδικό και μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε μαζί σας, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τη μουσική σας! Προσφέρει 12 ώρες ακρόασης χάρη στην επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου με βαθύς, ισχυρός ήχος με διάχυση 360 °.

Σχεδιασμένο σε ένα ομαλό περίβλημα αλουμινίου, είναι ανθεκτικό και ανθεκτικό στους παφλασμούς νερού (IPX4). Η σύνδεση Bluetooth της παρέχει ασύρματη εμβέλεια έως και 9 μέτρα. Επιπλέον, μόλις συνδεθεί με το smartphone σας, μπορείτε να επωφεληθείτε από την αποδοχή κλήσεων και την πρόσβαση στο Siri ή στο Google Now μέσω φωνητικών εντολών.

Το Bose Home Speaker 500 είναι 280 €

bose home speaker 500

Αυτό το εσωτερικό ηχείο προσφέρει εξαιρετικό ήχο και είναι συμβατό με τον βοηθό φωνής Alexa του Amazon. Με αυτό, μεταδώστε όλο το περιεχόμενο που θέλετε χάρη στη συμβατότητα Wi-Fi, Bluetooth και Apple AirPlay 2. Μπορείτε να το ελέγξετε με τρεις διαφορετικούς τρόπους: φωνητικά, πατώντας τα χειριστήρια από την πλευρά υψηλότερη ή μέσω της εφαρμογής Bose Music.

Η έγχρωμη οθόνη LCD σας παρέχει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα αναπαραγωγή: τραγούδι, σταθμός, πληροφορίες στη λίστα αναπαραγωγής, εξώφυλλα άλμπουμ κ.λπ … Είναι επίσης εξοπλισμένο με θύρα υποδοχής 3,5 mm για τη σύνδεση συσκευών που δεν χωρίς Bluetooth.

Το Bose Home Speaker 300 είναι 195,49 €

Bose Home Speaker 300

Εάν ο προϋπολογισμός σας δεν σας επιτρέπει να αγοράσετε το Bose Home Speaker 500, μπορείτε να επανέλθετε στο εξίσου ικανό Home Speaker 300. Η Amazon το προσφέρει σε μειωμένη τιμή για τη Μαύρη Παρασκευή: 195,49 € αντί για 279,99 €, δηλαδή μείωση κατά 21%. Δεν υπάρχει οθόνη LCD σε αυτό το μοντέλο, αλλά εξαιρετικά βαθιά μπάσα και αυθεντικός ήχος 360 ° σε μικρό μέγεθος.

Το Bose Home Speaker 300 είναι συμβατό με τους βοηθούς φωνής Alexa και Google Assistant και μπορεί να ελεγχθεί μέσω της φωνής σας εκτός από τα κουμπιά του τελευταίου ή απευθείας από την εφαρμογή Bose Music. Όπως το Home Speaker 500, το Home Speaker 300 δεν είναι πολύ φορητό αφού δεν έχει μπαταρία. Επομένως, θα πρέπει να συνδεθεί μόνιμα στο δίκτυο.

Τα ακουστικά Bose 700 είναι 315 €

Ακουστικά Bose 700 μαύρη Παρασκευή

Ένας άξιος διάδοχος του QuietComfort 35 II, τα ακουστικά 700 προσφέρει ένα ενεργό σύστημα μείωσης θορύβου που είναι ακόμα ελαφρύτερο, πιο εκλεπτυσμένο, πιο άνετο και με νέες δυνατότητες. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε το επίπεδο μείωσης θορύβου από το κουμπί στο αριστερό αυτί.

Τα ακουστικά 700 προσφέρουν διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 20 ώρες με μία μόνο φόρτιση και χρειάζονται περίπου 2,5 ώρες για να φορτιστεί πλήρως (η Bose αναφέρει ότι χρειάζεται μόνο 15 λεπτά για φόρτιση έως και 3,30 ώρες). ‘αυτονομία). Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το ακουστικό και θέλετε να μάθετε περισσότερα, σας προσκαλούμε να διαβάσετε την πλήρη κριτική μας για τα ακουστικά Bose 700.

Τα ασύρματα ακουστικά ακύρωσης θορύβου Bose QuietComfort 35 II κοστίζουν 254,99 €

bose quietcomfort 35 2 ακουστικά

Ασύρματα, αυτά τα ακουστικά Bose QuietComfort 35 συνδέονται πολύ εύκολα μέσω σύνδεσης Bluetooth σε οποιοδήποτε smartphone ή άλλη συσκευή που διαθέτει. Το σύστημα διπλού μικροφώνου με μείωση θορύβου σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε καθαρές τηλεφωνικές κλήσεις και να έχετε πρόσβαση στον προεπιλεγμένο εικονικό βοηθό του τηλεφώνου σας, για παράδειγμα το Siri.

Ο κατασκευαστής αξιώνει αυτονομία έως και 20 ωρών σε ασύρματη ακρόαση μουσικής και έως και 40 ώρες σε ενσύρματη λειτουργία. Τέλος, λάβετε υπόψη ότι η τελευταία ενημέρωση λογισμικού QC35 II καθιστά αυτό το ακουστικό συμβατό με τον βοηθό φωνής Alexa, τον οποίο μπορείτε να ζητήσετε, για παράδειγμα, να διαβάσετε μουσική, να μεταδώσετε νέα ή να ελέγξετε την πρόγνωση καιρού.

Για να ανακαλύψετε: τις καλύτερες προσφορές Black Friday 2019 που δεν πρέπει να χάσετε