Asphalt 8 – Airborne αναθεώρηση

Εδώ είναι ένας άλλος τίτλος από το Gameloft: αφού παίξαμε το Asphalt 7-Heat, σκεφτήκαμε ότι είχαμε ήδη δει τα πάντα, και όταν κυκλοφόρησε ο νέος τίτλος, δεν περιμέναμε κάτι πραγματικά καινοτόμο … και αντίθετα αυτή τη φορά, η γαλλική εταιρεία ξεπέρασε τις προσδοκίες. Άσφαλτος 8- Airborne, μας παρουσιάζει ένα παιχνίδι με πολλές νέες δυνατότητες: αρχικά, ο όρος που χρησιμοποιείται στον τίτλο, μας κάνει να καταλάβουμε αμέσως ότι αυτή τη φορά τα αυτοκίνητα δεν είναι μόνο σε θέση να τρέχουν, αλλά και να “πετούν”: ράμπες διάσπαρτες κατά μήκος των όμορφων διαδρομών (Τόκιο , Ισλανδία, Νεβάδα, Βενετία), δώστε την ευκαιρία να κάνετε εντυπωσιακά άλματα, σήραγγες και σήραγγες, επιτρέψτε μας να περιστρέψουμε στο όριο των νόμων της φυσικής, και εκατοντάδες συντομεύσεις και σταυροδρόμι, δίνουν στις πλαγιές μια απίστευτη παραλλαγή. Η πιθανότητα της ιδιαιτερότητας των κομματιών, καθώς και το κύκλωμα ποικίλλει, και το παρασυρόμενο ή το άλμα, θα φορτώσει τη νιτρο μπάρα μας για να επιταχύνει μπροστά από τους αντιπάλους μας.

Ο τίτλος δείχνει ένα απίστευτο “οπλοστάσιο”: 8 εποχές, χωρίζεται σε σύνολο 180 εκδηλώσεις όλα να τρέξουν, λειτουργία Κλασικό και πρόκληση, όπου τρέχετε για το βάθρο ή για να νικήσετε έναν αντίπαλο, και τα νέα Σλάλομ και μόλυνση, όπου στην πρώτη θα πρέπει να διασχίσουμε σημεία ελέγχου με παρασυρόμενα, και στη δεύτερη, την πραγματική καινοτομία του τίτλου, για να μολύνουμε ή να μολυνθούμε: κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο τελευταίος στην κατάταξη θα μολυνθεί και αγγίζοντας τα άλλα αυτοκίνητα, θα τους μολύνει, επιβάλλοντας κυρώσεις και περιορισμένη ταχύτητα. Το παιχνίδι είναι ένα Fremium, και όσοι γνωρίζουν ήδη την κατηγορία, ο χώρος στάθμευσης είναι στη διακριτική ευχέρεια των χαρτοφυλακίων: 47 οχήματα συνολικά, συμπεριλαμβανομένων των Lamborghini, Ferrari, Audi, Nissan, Citroen και πολλών άλλων, όλα ξεκλειδωμένα με πολύ ιδρώτα και αστέρια, ή με μια αγορά με πραγματικά χρήματα, μερικά στα πρόθυρα της αξιοπρέπειας (89,99 ευρώ για μια Ferrari !!) .

Το παιχνίδι είναι προσαρμόσιμο, αλλά στην κλασική έκδοση με επιταχυνσιόμετρο για στροφή και το αριστερό πλήκτρο για φρένο και δεξιά για το νίτρο, είναι απλό και διαισθητικό: χρειάζεται λίγη πρακτική για να παρασυρθείτε, επίσης επειδή κάθε αυτοκίνητο έχει το τιμόνι του , τον έλεγχο του δρόμου, την επιτάχυνση και την ανάκαμψή του, αλλά μετά από μερικούς αγώνες, η διασκέδαση είναι εγγυημένη. Τα γραφικά είναι φανταστικά: απίστευτες λεπτομέρειες, ατυχήματα και πραγματικές ζημιές στα αυτοκίνητα, αντανακλάσεις φωτός και νερού στην οθόνη, υπέροχη μουσική που δημιουργήθηκε μόνο για το παιχνίδι από μερικές ροκ μπάντες που έχουν επιλεγεί για την περίσταση, ρεαλιστικά και διαφορετικά ηχητικά εφέ για κάθε μάρκα αυτοκινήτου .

Η σύγκριση με το Real Racing τράβηξε αμέσως το βλέμμα: αλλά αυτή τη φορά το Asphalt 8 έδωσε μια «μετατόπιση» στην καινοτομία, με πραγματικά διασκεδαστικές παραλλαγές. Μπορείτε επίσης να εκτιμήσετε τη δυνατότητα παιχνιδιού στο διαδίκτυο: προκλήσεις ένας προς έναν με συνδεδεμένους φίλους ή μεγάλες προκλήσεις εναντίον 8 πραγματικών παικτών για τη μάχη στο βάθρο. Η δυνατότητα δημιουργίας ενός πλήρως εξατομικευμένου συμβάντος με κύκλωμα, τάξη αυτοκινήτου και αριθμό συμμετεχόντων είναι πολύ ωραία.

PRO

  • Πανέμορφα γραφικά και ήχος
  • Πολλές συντομεύσεις και παραλλαγές στις πλαγιές
  • Νέο σε τρόπους παιχνιδιού
  • Φανταστικό παιχνίδι για πολλούς παίκτες

ΕΝΑΝΤΙΟΝ

  • Η ικανότητα να κερδίζετε χρήματα για την αγορά οχημάτων είναι αργή και δύσκολη
  • Ορισμένες αποστολές είναι δύσκολες και απογοητευτικές
  • Απαιτεί ένα ισχυρό τερματικό για πλήρη εκτίμηση των γραφικών

Αξιολογήθηκε στις 9/10
ΟΘΟΝΕΣ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Πραγματικά καλοφτιαγμένος τίτλος, γραφικός και ήχος σε επίπεδα κονσόλας, δωρεάν και μεγάλης διάρκειας. Πλούσιο σε ειδήσεις και παραλλαγές, δίνει έναν ακόμη λόγο να παιχτεί, που συνιστάται για παίκτες όλων των ηλικιών.

Μπορείτε να αγοράσετε το παιχνίδι δωρεάν, απευθείας από το play store ή μέσω του σήματος μας: Σήμα-Google-Play