Apple Keynote της 10ης Σεπτεμβρίου 2019: τα αναμενόμενα νέα χαρακτηριστικά (iPhone 11, Apple Watch Series 5, iPad Pro)

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 10 Σεπτεμβρίου 2019 στις 21 ώρες και 40 λεπτά

Στις 10 Σεπτεμβρίου 2019, η Apple θα πραγματοποιήσει την κύρια παρουσίαση του νέου iPhone 11. Τα μερίδια αυτού του συνεδρίου είναι τεράστια για τη μάρκα της Apple, η οποία παρουσίασε πτώση από το iPhone X. Τι έχει στη διάθεσή μας φέτος ; Εδώ είναι οι αναμενόμενες καινοτομίες.

Όπως κάθε χρόνο, η Apple θα εκμεταλλευτεί το φθινόπωρο για να παρουσιάσει το νέο της iPhone. Το 2019, η κεντρική ομιλία αντιπροσωπεύει σημαντικές προκλήσεις. Έχοντας συνηθίσει στην αγορά smartphone, η Apple έχει σχεδόν την υποχρέωση να ανανεωθεί. Μερικές φορές επικρίνεται για την έλλειψη καινοτομίας και τη θέση των τιμών, η εταιρεία Cupertino αναμένεται με τη σειρά. Εάν είναι απαραίτητο, η Apple διακόπτει την επικοινωνία της με τη μετάδοση της εκδήλωσης στο YouTube, μια πρώτη.

Το iPhone 11 θα είναι προφανώς τα αστέρια της εκδήλωσης, αλλά άλλα προϊόντα πρέπει να προσκληθούν στο πάρτι. Το Apple Watch Series 5, ένα νέο iPad Pro ή το MacBook Pro 16 ιντσών θα πρέπει να συνοδεύει τα iPhone. Από την πλευρά του λογισμικού, πρέπει να γνωρίζουμε περισσότερα για το iOS 13, το Apple Arcade και το Apple TV +.

iPhone 11, 11 Pro και 11 Pro Max

Οι πολλές φήμες για αυτούς δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας. Όπως και το 2018, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τρία νέα smartphone: το iPhone 11, το iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max. Το πρώτο θα αντικαταστήσει το iPhone XR και θα πρέπει επομένως να είναι πιο προσιτό. Το iPhone 11 Pro και το 11 Pro Max θα παίξουν το ρόλο της ναυαρχίδας.

iphone 11

Όπως τα iPhone XS και XS Max, θα πρέπει να ξεχωρίζουν για το μέγεθος της οθόνης και το μέγεθος της μπαταρίας τους. Και οι δύο θα έχουν το νέο τσιπ A13, νέα χρώματα και καλύτερη στεγανοποίηση. Η έκδοση Max θα υποστηρίζει το Apple Pencil.

Ο σχεδιασμός θα αλλάξει πολύ λίγο : μόνο η ενότητα φωτογραφιών θα σήμαινε ένα πραγματικό σημείο καμπής. Για πρώτη φορά, η Apple θα επέλεγε έναν τριπλό αισθητήρα τοποθετημένο σε μια μαύρη μονάδα στην επάνω αριστερή γωνία. Οι πρώτες διαρροές δεν κατάφεραν να αντιδράσουν, προς το καλύτερο ή για το χειρότερο. Μεταξύ των κακών ειδήσεων, παρατηρούμε την απόσυρση του 3D Touch, μιας τεχνολογίας που προωθείται ευρέως από τη μάρκα. Προφανώς, Αυτά τα νέα iPhone θα κυκλοφορούν στο iOS 13.

Apple Watch Series 5

Η ναυαρχίδα της εταιρείας της Καλιφόρνιας, το Apple Watch θα πρέπει επίσης να είναι μέρος του προγράμματος. Εκτός αν… Ορισμένες διαρροές δείχνουν ότι βρίσκονται σε εξέλιξη νέα μοντέλα με τιτάνιο και κεραμικές θήκες.

Apple ρολόι 5

Μια φωτογραφία του “Apple Watch Series 5” μεταδόθηκε επίσης στον Ιστό. Δυστυχώς, η ομοιότητά του με τη Σειρά 4 είναι πολύ προφανές για να συμπεράνουμε ότι πρόκειται για μια νέα επανάληψη. Η Apple θα μπορούσε απλώς να αποκαλύψει μια νέα έκδοση της Σειράς 4.

iPad Pro

Σε μια αργή αγορά tablet, το iPad Pro είναι αναμφίβολα ένα σημείο αναφοράς. Με βάση αυτήν την επιτυχία, η Apple θα μπορούσε επομένως να αποκαλύψει ένα νέο μοντέλο εξοπλισμένο με έναν τριπλό αισθητήρα φωτογραφιών (ευρυγώνιο, τηλεφακό, εξαιρετικά ευρεία γωνία), όπως το νέο iPhone. Φωτογραφίες με tablet το 2019; Εάν αυτή η χρήση παραμένει αρκετά σπάνια, Η Apple θα έκανε αυτήν την αλλαγή για να αναπτύξει επαυξημένη πραγματικότητα.

Το έξυπνο πληκτρολόγιο ipad pro δεν είναι κατάλληλο για τη Γαλλία

Ο Tim Cook θα μπορούσε επίσης να σηκώσει το πέπλο ένα νέο iPad αρχικού επιπέδου. Θα σήμαινε ένα πραγματικό σημείο καμπής στην ιστορία του tablet που φαντάστηκε ο Steve Jobs. Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της μάρκας Apple υπολόγισε ότι το ιδανικό μέγεθος ήταν 9,7 ίντσες. Η νέα έκδοση θα μπορούσε να εμφανίσει μια διαγώνια 10,2 ίντσες σε σχεδόν ίδια μορφή.

MacBook Pro 16 ιντσών

Η Apple θα μπορούσε να αλλάξει τις συνήθειές της και να παρουσιάσει ένα νέο MacBook Pro 16 ιντσών. Παρά τη μεγαλύτερη οθόνη, αυτή η νέα έκδοση θα πρέπει να εμφανίζει την ίδια μορφή με την τρέχουσα 15 ιντσών, χάρη στην ενσωμάτωση του πίνακα από άκρη σε άκρη.

macbook pro 2016

Οι τελευταίες φήμες υποδηλώνουν ότι η Apple θα ήθελε να βιάσει την κυκλοφορία αυτού του προϊόντος. Πράγματι, η εταιρεία θα ήθελε να ξεχάσει τις αποτυχίες του πληκτρολογίου πεταλούδας που είναι ενσωματωμένο στο τελευταίο Macbook Pro. Επομένως, θα επανέλθει στο καλό παλιό πληκτρολόγιο ψαλιδιού.

iOS 13, Apple Arcade και Apple TV +

Εάν η βασική σημείωση του Σεπτεμβρίου επικεντρώνεται κυρίως σε προϊόντα, η Apple θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να παράσχει κάποιες διευκρινίσεις σχετικά με το λογισμικό και τις υπηρεσίες της. Επομένως, πρέπει να ανακαλύψουμε τις πιο πρόσφατες λεπτομέρειες για το iOS 13 και ορισμένες δυνατότητες αποκλειστικά για τα νέα iPhone.

Apple TV +

Από την πλευρά της υπηρεσίας, ελπίζουμε να λάβουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Apple Arcade, τον κατάλογο των παιχνιδιών που διατίθενται απεριόριστα για μηνιαία συνδρομή. Αυτό θα επέτρεπε στην επωνυμία της Apple να επισκιάσει το Switch Lite της Nintendo, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου 2019.

Τέλος, αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα για το Apple TV +, τον ανταγωνιστή του Netflix που κατασκευάζεται στην Apple. Υπάρχουν φήμες για ένα λανσάρισμα τον επόμενο Νοέμβριο στην τιμή των 9,99 $ ανά μήνα. Ωστόσο, τα περιεχόμενα του καταλόγου παραμένουν άγνωστα. Η αποκάλυψη μερικών ταινιών και σειρών θα επιτρέψει στην εταιρεία Cupertino να μην μείνει πίσω, ενώ η Disney + θα προσγειωθεί στις 12 Νοεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες.