APK: Ενημερώσεις εφαρμογών Android τον Ιούλιο του 2019

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 24 Ιουλίου 2019 στις 10 ώρες και 54 λεπτά

Οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις για τις αγαπημένες σας εφαρμογές Android παρατίθενται σε αυτόν τον φάκελο. Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των εφαρμογών μέσω λήψης από το Play Store ή ενός αρχείου APK για να επωφεληθείτε από τις λειτουργίες που μόλις αναπτύχθηκαν από τους προγραμματιστές.

Σίγουρα, είναι καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι προγραμματιστές των αγαπημένων μας εφαρμογών σταματούν να λειτουργούν. Παραθέτουμε σε αυτό το αρχείο τις πρόσφατες διαθέσιμες ενημερώσεις εφαρμογών στο Android, εξηγώντας εν συντομία ποιες είναι οι νέες δυνατότητες που προσφέρει η ενημέρωση. Σας παρέχουμε επίσης τους συνδέσμους προς το Play Store ή το APK Mirror για να κατεβάσετε αυτές τις ενημερώσεις.

Google play store

google play store

Η εφαρμογή app store δικαιούται επίσης τις ενημερώσεις της! Η τελευταία έκδοση του καταστήματος χρονολογείται από τις 12 Ιουλίου 2019, μην διστάσετε να κατεβάσετε το αρχείο APK μέσω του παρακάτω συνδέσμου αντί να περιμένετε μια αυτόματη ενημέρωση (εάν η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη στο smartphone σας).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ GOOGLE PLAY STORE VIA APK MIRROR

Google Chrome

chrome

Με την τελευταία ενημέρωση, το Google Chrome έχει δώσει νέες επιλογές για τον διαχειριστή κωδικών πρόσβασης. Όπως και στο πρόγραμμα περιήγησης επιτραπέζιου υπολογιστή, το τελευταίο μπορεί τώρα να δημιουργήσει αυτόματα και τυχαία έναν ασφαλή και μοναδικό κωδικό πρόσβασης σε μια φόρμα κατά την εγγραφή σε μια υπηρεσία.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΛΗΨΗ GOOGLE CHROME ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ PLAY

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΤΟΥ GOOGLE CHROME VIA MIRROR APK

Τικ Τοκ

tiktok

Η εφαρμογή που είναι επιτυχία με τους νέους. Εάν δεν γνωρίζετε, μην διστάσετε να διαβάσετε το αρχείο TikTok για να μάθετε περισσότερα. Η τελευταία έκδοση περιλαμβάνει νέες ρυθμίσεις ασφαλείας και βελτιώσεις απόδοσης για να βελτιώσει την εμπειρία προβολής.

ΛΗΨΗ TIKTOK ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ PLAY

ΛΗΨΗ TIKTOK VIA APK MIRROR

Μηνύματα Google

μηνύματα Android

Η Google έχασε την κυκλοφορία του beta του Messages, το οποίο πάσχει από ένα μεγάλο σφάλμα κατά την εκκίνηση, αλλά μην πανικοβληθείτε. Οι εκδόσεις που σας προσφέρουμε μέσω των παρακάτω συνδέσμων είναι σταθερές και δεν φέρουν κανένα κίνδυνο. Κύρια νέα: Η εφαρμογή εμφανίζει τώρα προτάσεις, οι οποίες σας επιτρέπουν να λαμβάνετε πληροφορίες σχετικά με ταινίες, εστιατόρια ή τον καιρό μέσω του Βοηθού Google.

ΛΗΨΗ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ GOOGLE ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ PLAY

ΛΗΨΗ GOOGLE MESSAGES VIA MIRROR APK

Χάρτες Google

gmaps

Τώρα μπορείτε να εμφανίσετε ένα ταχύμετρο στους Χάρτες Google, μια δυνατότητα που μπορεί να είναι πολύ πρακτική ανάλογα με τη χρήση. Διαφορετικά, η τελευταία ενημέρωση διορθώνει μερικά σφάλματα που θα μπορούσαν να χαλάσουν την εμπειρία του χρήστη.

ΛΗΨΗ ΧΑΡΤΩΝ GOOGLE ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ PLAY

ΛΗΨΗ GOOGLE MAPS VIA MIRROR APK

WhatsApp

whatsapp

Μαζί με μια ενημέρωση κώδικα για να κλείσει μια τρύπα ασφαλείας που επιτρέπει στους χάκερ να εισάγουν απομακρυσμένα κακόβουλα προγράμματα σε smartphone, η τελευταία ενημέρωση αλλάζει τη ζωή για τους χρήστες που στέλνουν ο ένας στον άλλο πολλά ηχητικά. Τα διαδοχικά μηνύματα αυτόματου τηλεφωνητή αναπαράγονται τώρα διαδοχικά, επομένως δεν χρειάζεται να πατήσετε αναπαραγωγή για κάθε μήνυμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ WHATSAPP ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ PLAY

ΛΗΨΗ WHATSAPP VIA APK MIRROR

Facebook

Δεν πρέπει να θυμάστε σημαντικές αλλαγές για την τελευταία ενημέρωση του Facebook, αλλά να την εγκαταστήσετε ούτως ή άλλως: προσφέρει βελτιωμένη αξιοπιστία και ταχύτητα εφαρμογής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ FACEBOOK ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ PLAY

ΛΗΨΗ FACEBOOK VIA MIRROR APK

Gmail

gmail

Με αυτήν την ενημέρωση, μπορείτε τώρα να προγραμματίσετε την αποστολή των μηνυμάτων σας για μεταγενέστερη ημερομηνία. Μπορείτε επίσης να λαμβάνετε προτάσεις καθώς πληκτρολογείτε, κάτι που σας επιτρέπει να συντάσσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πιο γρήγορα. Χρήσιμο όταν βιάζεστε ή έχετε πρόβλημα να συγκεντρωθείτε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ GMAIL ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ PLAY

ΛΗΨΗ GMAIL VIA MIRROR APK

Κάμερα Google

κάμερα Google

Η πιο πρόσφατη έκδοση του Google Camera δεν είναι διαθέσιμη στο Play Store, πρέπει να διαβάσετε το APK Mirror για να το κατεβάσετε. Όπως σας εξηγήσαμε σε ένα προηγούμενο άρθρο, το Google Camera 6.3 επισημαίνει τη λειτουργία νυχτερινής όρασης Pixel, η οποία είναι πλέον πιο προσβάσιμη.

ΛΗΨΗ GOOGLE CAMERA VIA MIRROR APK

Εκκίνηση του OnePlus

εκτοξευτής oneplus

Τελευταία καινοτομία του εκκινητή OnePlus, ένα συρτάρι μυστικών εφαρμογών που είναι πραγματικά, μυστικό. Στο παρελθόν ήταν μόνο κρυμμένο και έπρεπε μόνο να το βρείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό. Τώρα μπορούμε να το προστατεύσουμε με κωδικό πρόσβασης.

ΛΗΨΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ONEPLUS ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ PLAY

ΛΗΨΗ ONEPLUS LAUNCHER VIA MIRROR APK

Snapchat

μπαταρία snapchat

Το Snapchat είναι μια πλούσια σε χαρακτηριστικά αλλά ιδιαίτερα απαιτητική εφαρμογή. Ξαφνικά, μόλις εμφανιστεί ένα μικρό σφάλμα, μπορεί να έχει συνέπειες στην απόδοση του smartphone σας. Η ενημέρωση της 11ης Ιουλίου 2019 διορθώνει μερικά σφάλματα εκτός από ορισμένες βελτιώσεις.

ΛΗΨΗ SNAPCHAT ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ PLAY

ΛΗΨΗ SNAPCHAT VIA MIRROR APK

Youtube

Λογότυπο YouTube

Εάν υπάρχει μία εφαρμογή που ενημερώνεται τακτικά, είναι το YouTube. Μια μικρή τροποποίηση των μενού εδώ, μια αλλαγή διεπαφής εκεί… Δεν υπάρχει σημαντική λειτουργικότητα να βάλουμε στο δόντι αυτές τις τελευταίες μέρες, αλλά είναι καλύτερο να βάλεις τον εαυτό σου στη σελίδα όλα τα ίδια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ YOUTUBE ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ PLAY

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ YOUTUBE VIA MIRROR APK

Τράβηγμα

λογότυπο twitch

Το Twitch εξακολουθεί να είναι μια σχετικά νέα εφαρμογή και συνεπώς εξελίσσεται αρκετά γρήγορα. Εκτός από τις συνήθεις διορθώσεις σφαλμάτων, τη βελτίωση της σταθερότητας και τη βελτιστοποίηση της εφαρμογής, βρίσκουμε την προεπισκόπηση ζωντανών βίντεο για να συνεχίσουμε να παρακολουθούμε ροές και βίντεο κατά την περιήγηση στον ιστότοπο (Picture-in-Picture).

ΛΗΨΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ PLAY

ΛΗΨΗ TWITCH VIA MIRROR APK