Android: 11 ζωντανές ταπετσαρίες για εξατομίκευση του smartphone σας

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Android επέτρεψε για πολλά χρόνια να επιλέξει μια κινούμενη ταπετσαρία για να εξατομικεύσει το smartphone σας. Αυτά διαφοροποιούνται και τώρα ασχολούμαστε με δημιουργίες που είναι τόσο οπτικά εντυπωσιακές όσο είναι πρακτικές για τον χρήστη. Για να επωφεληθείτε πλήρως από αυτήν τη δυνατότητα, σας προσφέρουμε την επιλογή των καλύτερων ζωντανών ταπετσαριών που διατίθενται στο Android.

Εάν έπρεπε να επισημάνουμε μόνο ένα πλεονέκτημα του Android έναντι του iOS, η επιλογή μας θα ήταν ίσως οι πολύ ευρείες δυνατότητες προσαρμογής. Σε αυτό το άρθρο θα επικεντρωθούμε στο κινούμενες ταπετσαρίες, που δίνουν στο smartphone σας λίγο cachet. Κάνοντας μια κίνηση στο παρασκήνιο θα φέρει λίγο περισσότερη ζωή στην οθόνη σας. Προσοχή όμως, αυτό μπορεί να επηρεάσει την μπαταρία. Για να σας καθοδηγήσουμε, σας προσφέρουμε εδώ μια επιλογή από ζωντανές ταπετσαρίες που μας εντυπωσίασαν.

Android: δωρεάν ζωντανές ταπετσαρίες

Ψηφιακή ροή χωρίς ροή LWP

Καλώς ορίσατε σε έναν άλλο κόσμο με το Digital Flux, μια εφαρμογή επί πληρωμή που διαθέτει μια αρκετά πλήρη δωρεάν έκδοση. Εάν τα τοπία και τα σκηνικά δεν είναι το φλιτζάνι του τσαγιού σας, αυτές οι εντελώς αφηρημένες ζωντανές ταπετσαρίες μπορεί να σας αρέσουν. Η εφαρμογή σάς προσφέρει να διακοσμήσετε το smartphone σας Android με τούβλα δύο διαφορετικών χρωμάτων, τα οποία προφανώς μπορείτε να προσαρμόσετε όπως θέλετε. Η πληρωμένη έκδοση (1,09 €) είναι γεμάτη με επιλογές, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να διαχειριστείτε τον τρόπο με τον οποίο θα κινούνται οι κύβοι. Πρέπει.

Κατάστημα παιχνιδιών Mycanal

Το My Log Home 3D, όπως και στο σπίτι

Ανακαλύψτε ξανά τη ζεστή ατμόσφαιρα του φουαγιέ με το My Log Home 3D, το οποίο μας οδηγεί σε ένα σαλέ του οποίου το εσωτερικό φαίνεται ιδιαίτερα ζεστό και άνετο. Τι θα μπορούσε να είναι πιο καθησυχαστικό; Παρά την παρουσία ζεστών χρωμάτων, αυτή η ζωντανή ταπετσαρία ηρεμεί ενώ προσφέρει μια πολύ επιτυχημένη αισθητική. Προτείνεται, σίγουρα.

Google play store

3D Parallax ζωντανά

Σε ένα άλλο μητρώο, το 3D Parallax Live προσφέρει μια επιλογή οπτικών που θα παίζει με την κίνηση που δίνεται στο smartphone και με τη γωνία από την οποία κατευθύνετε το βλέμμα σας στην οθόνη. Τα κινούμενα υπόβαθρα αυτής της εφαρμογής έχουν την αξία να είναι νηφάλια και να μην το παρακάνουν. Αν θέλετε κίνηση, αλλά όχι πάρα πολύ, η εφαρμογή φαίνεται ιδανική!

Google play store

Oriental Garden 3D

Με το Oriental Garden 3D, βρίσκουμε ένα γαλήνιο και χαλαρωτικό περιβάλλον εμπνευσμένο από ασιατικά τοπία. Ρέοντας νερό, φύλλα που πέφτουν, απέχει πολύ από αυτό που μπορούμε να δούμε σε άλλες πιο επιθετικές ταπετσαρίες. Δεν είναι ένα από τα πιο πρόσφατα, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα εντατικό σε πόρους.

Google play store

Forest Live, μινιμαλισμός στο δάσος

Εάν το 3D δεν είναι το ισχυρό σας κοστούμι και προτιμάτε τον μινιμαλισμό, το Forest Live είναι για εσάς. Και πάλι, η ταπετσαρία θα αλλάξει σκηνή και κινούμενα σχέδια ανάλογα με την εποχή και τον καιρό. Η ταπετσαρία αντιδρά όταν γέρνετε τη συσκευή σας προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, για να ανακαλύψετε περισσότερα από τη σκηνή της. Πολύ καθαρό, απαλό και πολύ ελαφρύ για το smartphone σας: εν τέλει εν συντομία.

Google play store

Tornado 3D, το ηλεκτριστικό

Προς το παρόν, είμαστε ακόμα σε ξεκούραση, χαλάρωση, Ζεν… αλλά ίσως αυτό δεν είναι για εσάς. Γιατί λοιπόν όχι αστραπές, ανεμοστρόβιλοι και τέρατα ανέμου αρκετά μέτρα; Αυτός είναι ακριβώς ο τύπος για το Tornado 3D, το οποίο είναι πολύ απλοϊκό αλλά αποτελεσματικό και δεν χρησιμοποιεί την μπαταρία. Τι να δείξει λίγο θυμό σε αυτόν τον κόσμο γλυκύτητας. Δύο εκδόσεις είναι διαθέσιμες στο Play Store, για 6 ταπετσαρίες συνολικά.

Google play store
Google play store

Καταρράκτης, η άνετη βουτιά

Αυτή είναι μια από τις πιο νηφάλιες ζωντανές ταπετσαρίες, καθώς είναι σχετικά στατική εκτός από μερικά εφέ εδώ και εκεί που προορίζονται να κάνουν τη φωτογραφία πιο ζωντανή και λαμπρή. Ως αποτέλεσμα, δεν καταναλώνει πολλά και δεν διατρέχει τον κίνδυνο να βαρεθεί με μια μεγάλη ποικιλία φωτογραφιών που συνδέονται τυχαία. Πολύ όμορφο και χαλαρωτικό.

Google play store

Κυπρίνος, το υπέροχο κλασικό

Όταν πηγαίνουμε ζωντανή ταπετσαρία, δεν μπορούμε παρά να στραφούμε σε ένα ενυδρείο, ένα παράξενο αντανακλαστικό που προέρχεται από ένα έθιμο στον κόσμο της υψηλής τεχνολογίας. Ο Κυπρίνος κάνει ακριβώς αυτό και μετατρέπει την ταπετσαρία σας σε ένα τεράστιο ενυδρείο. Με λίγο πρόσθετο μπόνους για να περάσετε το χρόνο: μπορείτε να πατήσετε δύο φορές για να ταΐσετε τα ψάρια σας ή μία φορά για να τα τρομάξετε.

Google play store

Android: ζωντανές ταπετσαρίες επί πληρωμή

YoWindow, η κινούμενη πρόγνωση καιρού

Το YoWindow είναι η μικρή μας αγάπη, καθώς συνδυάζει δύο εξαιρετικές δυνατότητες σε smartphone: όμορφες ζωντανές ταπετσαρίες και πρόγνωση καιρού σε πραγματικό χρόνο. Η εφαρμογή καιρού σας επιτρέπει να έχετε μια ταπετσαρία που να περιγράφει τον τρέχοντα καιρό, με πολύ ευχάριστα και υπέροχα μικρά κινούμενα σχέδια. Πρέπει!

Google play store

Σεζόν Zen HD, η φύση επαναλαμβάνει τα δικαιώματά της

Εάν είστε περισσότερο από τον τύπο που απολαμβάνει το 3D και βιώνει μια μεταβαλλόμενη σκηνή με την πάροδο του χρόνου, το Season Zen HD είναι για εσάς. Αυτή η ζωντανή ταπετσαρία σας δίνει μια ζωντανή θέα της φύσης και της ζωής ενός μικρού πουλιού. Εδώ και πάλι, η ταπετσαρία αλλάζει με τις εποχές, ακόμη και τα γεγονότα του ημερολογίου: κάτι που πρέπει να ενημερώνεστε, απολαμβάνοντας ένα πολύ χαλαρωτικό φόντο

Google play store

Space Colony, για τους λάτρεις της επιστημονικής φαντασίας

Χαλάρωση, το ζεν είναι πολύ καλό. Η νευρικότητα, η καταιγίδα ως εναλλακτική λύση, είναι επίσης πολύ καλή. Τι γίνεται όμως αν θέλετε απλά να βουτήξετε στα πάθη σας, εμφανίζοντας μια πόλη απευθείας από την επιστημονική φαντασία στο τηλέφωνό σας; Ευτυχώς, υπάρχει μια λύση για αυτό με το Space Colony, το οποίο απεικονίζει μια πόλη που μοιάζει να βγήκε κατευθείαν από το Star Wars!

Google play store