Android: οι καλύτερες εφαρμογές καιρού

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 9 Ιουλίου 2020 στις 12 ώρες και 16 λεπτά

Εδώ είναι η επιλογή μας για τις καλύτερες εφαρμογές καιρού για Android! Για να επιλέξετε τα σωστά ρούχα πριν βγείτε ή να προετοιμάσετε τις δραστηριότητες αναψυχής σας εκ των προτέρων, η επιλογή που έχουμε δημιουργήσει για εσάς θα σας βοηθήσει να περάσετε το καλοκαίρι με έναν πιο γαλήνιο τρόπο.

Πρώτο αντανακλαστικό πριν φορέσετε τα σορτς ή το πιο όμορφο μαρμάρινο: ρίξτε μια ματιά στον καιρό! Για να σας βοηθήσουμε να δείτε πιο καθαρά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου κύματος θερμότητας, δημιουργήσαμε ένα κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές καιρού. Ο παρακάτω κατάλογος προφανώς δεν είναι εξαντλητικός, αλλά προσδιορίζει τις καλύτερες προτάσεις Android από το Google Play Store! Εάν θέλετε το πολύτιμο τηλέφωνό σας να επιβιώσει και από τη ζέστη, σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε το άλλο άρθρο μας σχετικά με μερικές συμβουλές εάν το smartphone σας είναι εκτεθειμένο στον ήλιο.

Μετέω Γαλλία

Το Météo France είναι μία από τις εφαρμογές με τις περισσότερες λήψεις στο Google Play Store καθώς και στο App Store. Πολύ πλήρης και διαισθητική, η εφαρμογή σας προσφέρει μια λεπτομερή επισκόπηση της εξέλιξης των καιρικών συνθηκών κάθε ώρα ανάλογα με το πού βρίσκεστε. Η λειτουργία ραντάρ, ακριβής και βασίζεται σε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, καθιστά δυνατή την αναγνώριση των περιοχών που θα επηρεαστούν από βροχή ή χιόνι. Είναι πραγματικό πρέπει τόσο για τοπικές όσο και για παγκόσμιες προβλέψεις.

Κεράσι στην τούρτα: Μετέω Γαλλία θα σας ειδοποιήσει επίσης σε περίπτωση απροσδόκητης βροχόπτωσης. Χάρη σε έναν λεπτομερή χάρτη της αναμενόμενης βροχόπτωσης, η εφαρμογή θα σας επιτρέψει να προβλέψετε τις εξόδους και τα ταξίδια σας. Το Météo France προσφέρει επίσης μια λειτουργία συνεργασίας που σας επιτρέπει να συμμετάσχετε στη συνάφεια των πληροφοριών που παρατίθενται. Συμβατό με το Android Wear, η εφαρμογή θα σας προειδοποιήσει επίσης για την πόλη όπου κινδυνεύετε να πλημμυρίσετε!

Google play store

Καιρός και ραντάρ

Η εφαρμογή Weather & Radar σάς προσφέρει τον καιρό της ημέρας με μια ματιά, οπουδήποτε στον κόσμο: ποιοτικές ωριαίες και καθημερινές προβλέψεις, συνοδευόμενες από το καλύτερο ραντάρ καιρού σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, θα έχετε ωριαίες προβλέψεις καιρού για έως και 15 ημέρες στη Γαλλία και σε όλο τον κόσμο, πρόσβαση σε ζωντανό παγκόσμιο ραντάρ καιρού, ειδοποιήσεις κακού καιρού σε περίπτωση επικίνδυνου φαινομένου, η θερμοκρασία του νερού στην άκρη του θάλασσα, χιόνι. Το καλύτερο από όλα, αυτή η εφαρμογή έρχεται με ένα πολύ πρακτικό widget καιρού.

Google play store

Σκοτεινός ουρανός

Το Dark Sky είναι η πιο ακριβής πηγή για τοπικές προβλέψεις καιρού. Η εφαρμογή προσφέρει ενημερωμένες καιρικές προγνώσεις καιρού. Τι να ξέρετε αν θα βρέξει και ακριβώς πότε θα σταματήσει. Η εφαρμογή είναι δωρεάν και περιλαμβάνει πλήρη πρόβλεψη 24 ωρών, λεπτομερή πρόβλεψη 7 ημερών, τρέχουσες συνθήκες, πολλαπλές αποθηκευμένες τοποθεσίες, ιστορικά δεδομένα και όμορφους χάρτες καιρού.

Google play store

Καιρός Κλάρα

καιρός σε Κλάρα

Η Klara έχει μια πολύ ελκυστική διεπαφή χρησιμοποιώντας τους κωδικούς που εισήγαγε η Google. Τα γραφικά παρέχουν επίσης πολύ ακριβή δεδομένα. Η πρόβλεψη πηγαίνει έως και 10 ημέρες και είναι δυνατόν να επιλέξετε τις προτιμώμενες τοποθεσίες σας. Διατίθενται επίσης διάφορα θέματα χρωμάτων, διαφορετικά χρώματα. Εκτιμούμε ιδιαίτερα το widget του, πολύ πλήρες και καθαρό.

Η εφαρμογή δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο μερικοί από τον ανταγωνισμό. Πρόσφατα πέρασε το σημάδι εκατομμυρίων λήψεων. Αφού δεν ενημερώθηκε για λίγο, η εφαρμογή εξελίσσεται τακτικά για μερικούς μήνες. Αξίζει να δούμε και επιπλέον, είναι δωρεάν, οπότε γιατί να το κάνεις χωρίς;

google play store

1ο καιρός

Εδώ δίνεται έμφαση στην αισθητική της εφαρμογής και συγκεκριμένα στα widget της, τα οποία ενσωματώνονται πολύ καλά με οποιαδήποτε επιφάνεια εργασίας και συμφωνούν με οποιονδήποτε εκκινητή. Η εφαρμογή είναι πραγματικά πολύ εργονομικό. Μπορείτε να μετακινηθείτε εύκολα και να μην χαθείτε αναζητώντας τις πληροφορίες που θέλετε. Λίγο περισσότερο από αυτήν την εφαρμογή, μια εκπαιδευτική πλευρά που θα εξηγήσει τους μετεωρολογικούς όρους που δεν κατανοούμε πάντα. Επιπλέον, προσφέρει επίσης ορισμένα επεξηγηματικά βίντεο.

Google-play-appbrain

AccuWeather

Αρχικά, το AccuWeather δεν ήταν άλλο από το # 1 ιστότοπος για προβλέψεις καιρού. Με έδρα την Αμερική, η ιδιωτική υπηρεσία έρχεται σε πολλές γλώσσες και συνεχίζει να βελτιώνεται για να διατηρήσει την ηγετική της θέση. Η ίδια η εφαρμογή είναι πραγματικά πολύ καλά, είναι αρκετά όμορφη, είναι καλά μελετημένη, μπορείτε εύκολα να πλοηγηθείτε μεταξύ των μενού και ο καιρός είναι πραγματικά ακριβής. Λίγο περισσότερο, το minutecast, δηλαδή μια πρόβλεψη δύο ωρών για να σας πω αν πρόκειται να βρέξει και αν ναι σε ποια ένταση, πραγματικά πρακτικό!

Τέλος προσφέρει επίσης πολύ απλά widgetsπου σας επιτρέπουν να έχετε όλες τις πληροφορίες που θέλετε μπροστά σας. Είναι πιθανώς μια από τις καλύτερες εφαρμογές καιρού, αν όχι η καλύτερη, και δεν είναι για τίποτα που κατασκευαστές όπως η Samsung ή η HTC βασίζουν τις εφαρμογές καιρού τους στο AccuWeather.

Google-play-appbrain

WeatherSky

Εάν θέλετε ακρίβεια πάνω απ ‘όλα, γιατί να μην στραφείτε στο SkyWeather; Η εφαρμογή Météociel σας προσφέρει προβλέψεις καιρού από το Α έως το Ω: βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα, συνοδευόμενη από χάρτες πρόβλεψης και ζωντανές μεταδόσεις σε πολλά στοιχεία. Αυτό που το ξεχωρίζει από τα άλλα είναι το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά περιεκτικό, και προσφέρει το Météo France ωριαίες προβλέψεις απευθείας στη διεπαφή του. Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές, το WeatherSky διαθέτει πολλά μοντέλα καιρού για να μάθετε.

france-explorateurs-google-play-store

Ο καιρός στο Yahoo

Στεκόμαστε με το Yahoo η πιο όμορφη εφαρμογή καιρού αυτό υπάρχει, εάν η αισθητική μιας εφαρμογής είναι απαραίτητη για εσάς, τότε χρειάζεστε το Yahoo Weather ως εφαρμογή καιρού. Φυσικά ο καιρός είναι επίσης πολύ αξιόπιστος, επειδή βασίζεται στο Weather Underground a προσωπικό δίκτυο μετεωρολογικών σταθμών. Εκτός από τον καιρό, το Yahoo προσφέρει μια φωτογραφία πίσω από τον καιρό που σχετίζεται με την πόλη στην οποία βρίσκεστε, αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε από το Flickr, Υπηρεσία κοινής χρήσης φωτογραφιών του Yahoo.

Google-play-appbrain

Μετέω 60

Οι περισσότερες εφαρμογές καιρού είναι συνδεδεμένες και μοιάζουν … Γιατί να μην δοκιμάσετε την εναλλακτική λύση; Με το Meteo60, είναι η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο των βροχοπτώσεων και του κακού καιρού, η πρόσβαση σε δορυφορικούς χάρτες απευθείας στο smartphone σας και προβλέψεις 10 ημερών για την περιοχή σας. Η διεπαφή δεν είναι η πιο όμορφη, ακόμα κι αν είναι εξαιρετικά ολοκληρωμένη …

Τι κάνει λοιπόν η εφαρμογή σε αυτήν την κορυφή; Το πλεονέκτημα του Metro 60 είναι να βασίζεται στην κοινότητα. Αυτά είναι πράγματι λάτρεις του κόσμου που σας παρέχουν τις πληροφορίες, με το πιο αγνό πνεύμα του Android. Και μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτήν την προσπάθεια! Για αυτό, η εφαρμογή ενσωματώνει ένα διαδραστικός χάρτης στο οποίο μπορείτε να αποτρέψετε συνεχή καιρικά περιστατικά. Αλλά καλό !

france-explorateurs-google-play-store

Πηγαίνετε πρόγνωση καιρού

εφαρμογές Android χιόνι meteo

Η σουίτα εφαρμογών Go είναι πολύ δημοφιλής στους χρήστες smartphone Android. Αυτό είναι ένα ασφαλές στοίχημα για όσους αναζητούν κάποια συμπληρωματικότητα με άλλες εφαρμογές από τον προγραμματιστή. Τα widget που παρέχονται απολαμβάνουν υψηλό επίπεδο προσαρμογής, η πρόγνωση του καιρού κοινοποιείται κάθε ώρα και είναι δυνατή η εμφάνιση εικόνων μέσω δορυφόρου και ραντάρ.

Έγινε λήψη της εφαρμογής 50 εκατομμύρια φορές και έχει συνολική βαθμολογία 4,5 / 5. Είναι ένα σημάδι ότι αυτή η εφαρμογή καιρού ικανοποιεί τη συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών χωρίς να ξεχνάμε ότι είναι αναμφίβολα μια από τις περισσότερες λήψεις από το Play Store.

άσφαλτος δρόμος καταιγίδα

Amber Weather

Το Amber Weather προσφέρει ένα νηφάλιος σχεδιασμός με προβλέψεις καιρού έως 7 ημέρες. Πολλές λεπτομέρειες κοινοποιούνται όπως ο διαγωνισμός. Τα γραφικά είναι εύκολα κατανοητά και ελκυστικά στη χρήση. Το Amber Weather είναι πολύ δημοφιλές στο Play Store και εμπνέει ορατά την εμπιστοσύνη μεταξύ των χρηστών. Τη στιγμή της γραφής, υπάρχουν 256.000 κριτικές με μέση βαθμολογία 4,4 / 5 και καταγράφονται περισσότερες από 10 εκατομμύρια λήψεις μέσω του καταστήματος εφαρμογών του γίγαντα αναζήτησης.

google play store

Σήμερα ο καιρός

Έχοντας επαινέσει τους χρήστες του Διαδικτύου, η εφαρμογή Today Weather προσφέρει μια λιτή και ολοκληρωμένη διεπαφή. Ψηφίστηκε μεταξύ των καλύτερων εφαρμογών στο Play Store 2017 από την Google, ξεχωρίζει χάρη στην καθαρή διεπαφή της, τις πολύ πρακτικές δυνατότητές της (για παράδειγμα θα ειδοποιηθείτε σε περίπτωση βροχής) και την ακρίβεια των προβλέψεών της. Το κερασάκι στην τούρτα: είναι δωρεάν!

google play store