62 ολοκαίνουργια emoji έρχονται. Χρειαζόμαστε πραγματικά;

 62 ολοκαίνουργια emoji έρχονται.  Χρειαζόμαστε πραγματικά;

Unicode Emoji αφήστε το πακέτο 13.0 και με αυτό φτάνουν 62 εντελώς νέα emoji συν 55 παραλλαγές φύλου και τόνων δέρματος. Με αυτά τα τελευταία χαμογελαστά πρόσωπα θα φτάσετε τα 3.304 συνολικά emoji. Ελπίζουμε λοιπόν να ικανοποιήσουμε όλες τις πιθανές ανάγκες επικοινωνίας των χρηστών. Αλλά υπήρχε πραγματικά ανάγκη;

Μεταξύ smilies Ως στάνταρ, παρουσιάστηκε ένα “χαμογελαστό πρόσωπο με δάκρυα”, κατάλληλο για κάποιον που μόλις σταμάτησε να κλαίει και είναι παρηγορητικός, και ένα “μασκαρισμένο πρόσωπο”, που διαμορφώνεται στο εικονικό μουστάκι και τα γυαλιά του Groucho Marx.

Μεταξύ μέρη του σώματος, εκτός από την καρδιά και τους πνεύμονες, υπάρχει επίσης ένα χέρι που κάνει μια τυπικά ιταλική χειρονομία, σίγουρα όχι εκλεπτυσμένη: τα 5 δάχτυλα που ενώνονται για να ενισχύσουν “τι θέλετε;” ή “τι λες;”. Και – για το ρεκόρ – οι Αμερικανοί μας έχουν ήδη δώσει, αποκαλώντας το “την κλασική ιταλική χειρονομία του χεριού” (τι κρίμα!).

62 ολοκαίνουργια emoji έρχονται.  Το χρειαζόμασταν;

Υπάρχουν πολλά νέα ζώα emoji, συμπεριλαμβανομένης της μαύρης γάτας, του βίσωνα, του μαμούθ, του κάστορα και της σφραγίδας, μαζί με το εξαφανισμένο ντόντο και την πολική αρκούδα που σύντομα θα εξαφανιστούν. Υπάρχουν επίσης έντομα όπως κατσαρίδες, μύγες και σκουλήκια.

Για το τροφή, έχουμε φούσκα τσάι, focaccia, tamale, fondue, τσαγιέρα, βατόμουρα και ελιές.

Τέλος, για να υπογραμμιστεί η έννοια του περιεκτικότητα, εισήχθησαν το σύμβολο και η τρανσέξουαλ, καθώς και άντρες (με μουστάκι!) ντυμένοι σαν νύφες, που ήθελαν να δώσουν τη συνήθεια να φτάσουν στο βωμό με το κεφάλι που καλύπτεται από ένα πέπλο. Και για ίσους όρους ανταγωνισμού, φυσικά, υπάρχει και η γυναίκα που παντρεύεται σε σμόκιν.

62 ολοκαίνουργια emoji έρχονται.  Το χρειαζόμασταν;

Για να υπογραμμιστεί η έννοια του ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών Ακόμα και στην εκτέλεση των καθημερινών καθηκόντων και ιδιαίτερα στη φροντίδα των παιδιών, δεν υπάρχει πλέον μόνο η γυναίκα που θηλάζει, αλλά και ο πατέρας (ή μάλλον ο γονέας 1 ή 2 που θέλει να πει) που τροφοδοτεί το μωρό με ένα μπουκάλι. Το επόμενο βήμα είναι πιθανώς να κάνει έναν άντρα να μεγαλώσει το στήθος, έτσι ώστε να ικανοποιήσει τις έννοιες της ισότητας και της ένταξης στους 360 βαθμούς.

” Ανάγνωση: Πώς να αποκτήσετε σημειώσεις iPhone σε Android (WhatsApp)

” Ανάγνωση: WhatsApp: η σκοτεινή διεπαφή είναι τώρα έτοιμη και νέα emoticons έρχονται σύντομα