Όχι, η Free δεν προσφέρει δωρεάν συνδρομή Canal + για τους συνδρομητές Freebox ενός έτους

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 8 Οκτωβρίου 2019 στις 14 ώρες 21 λεπτά

Το Free αρνήθηκε τις πληροφορίες που εμφανίστηκαν στον ιστότοπο Canal +. Ωστόσο, ο ISP παραδέχεται την ύπαρξη συζητήσεων σχετικά με μια δωρεάν συνδρομή ενός έτους που προσφέρεται στους συνδρομητές Freebox. Δυστυχώς, αυτές οι διαπραγματεύσεις ήταν ανεπιτυχείς. Το Canal + θα πρέπει επομένως να ενημερώσει τον ιστότοπό του σύντομα.

Η Free αποφάσισε να προσφέρει ένα έτος συνδρομής Canal + σε ορισμένους συνδρομητές του Freebox. Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο του κρυπτογραφημένου καναλιού, αυτή η λειτουργία παρέχει δωρεάν πρόσβαση στο κανάλι Canal + και στο Canal + Décalé για περίοδο δώδεκα μηνών. Για να το εκμεταλλευτείτε, πρέπει να ενεργοποιήσετε την προσφορά πριν από την προθεσμία της 31ης Δεκεμβρίου 2019.

Στις 4 Οκτωβρίου 2019, η Canal + αποκάλυψε την ύπαρξη προσφοράς που επιτρέπει σε ορισμένους συνδρομητές Freebox να επωφεληθούν από μια δωρεάν συνδρομή ενός έτους στον ιστότοπό της. Ορατώς, Το Free πρέπει να ενημερώνει τους πελάτες που επηρεάζονται από τη λειτουργία μέσω email. Με την πρώτη ματιά, οι περισσότεροι συνδρομητές Freebox θα μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά. Δεν είναι ακόμη σαφές σε ποια κριτήρια επιλέγονται οι δωρεάν πελάτες.

Διαβάστε επίσης: Το Canal + θα ανάγκαζε 1 εκατομμύριο συνδρομητές να στραφούν σε μια πιο ακριβή προσφορά

Canal +: Δωρεάν προσφέρει δωρεάν συνδρομή 12 μηνών σε συγκεκριμένους συνδρομητές του Freebox

“Εάν εγγραφείτε στο CANAL + ή στο CANAL + Séries, δεν μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό” Ωστόσο, δίνει έμφαση στο Canal + στον ιστότοπό του. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι η λειτουργία έχει ως στόχο να παρουσιάσει τα προγράμματα που προσφέρει το κανάλι στους πελάτες του χειριστή. Το Canal + προσπαθεί ορατά να σταματήσει την αιμορραγία της βάσης των συνδρομητών του.

Εάν είστε ένας από τους κατάλληλους πελάτες, η Free θα πρέπει να σας στείλει ένα email το συντομότερο δυνατό. Αυτό το email περιέχει έναν κωδικό κουπονιού που θα σας επιτρέψει να επωφεληθείτε από την προσφορά μεταβαίνοντας στον ιστότοπο Canal. Προφανώς θα πρέπει δημιουργήστε έναν λογαριασμό Canal + για πρόσβαση στα κανάλια.

Προειδοποίηση, η προσφορά περιέχει ορισμένους περιορισμούς. “Αυτή η προσφορά περιορίζεται σε μία σύνδεση τη φορά σε υπολογιστή / Mac, tablet ή smartphone” λέει το Canal +. Επομένως, δεν θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα πρόγραμμα καναλιών στο Freebox σας ενώ ο συνοδός σας παρακολουθεί μια σειρά ή μια offbeat ταινία μέσω της εφαρμογής myCANAL σε tablet και smartphone.

Το Canal σας προσκαλεί να επικοινωνήσετε με τον ISP σας εάν δεν έχετε λάβει email εντός μερικών ημερών. Η προσφορά πρέπει να ενεργοποιηθεί πριν από τις 31 Δεκεμβρίου 2019. Μόλις περάσει αυτή η ημερομηνία, δεν θα μπορείτε πλέον να διεκδικήσετε τίποτα από το Canal ή το Free. Έχετε ήδη λάβει τον κωδικό πρόσβασης από τον ISP σας;