Όταν καίγεται το τροπικό δάσος του Αμαζονίου, η Google επισημαίνει τα tablet Amazon Fire

Phonandroid : actu Android et High-tech

Οι αγγλόφωνοι χρήστες του Διαδικτύου που αναζητούν πληροφορίες σχετικά με τις πυρκαγιές που καταστρέφουν το τροπικό δάσος του Αμαζονίου δεν μπορούν πραγματικά να βασίζονται στη βοήθεια της Google. Όταν πληκτρολογείτε “Amazon Fire” στη γραμμή, η μηχανή αναζήτησης εμφανίζει πραγματικά αποτελέσματα που σχετίζονται με το Amazon Fire, tablet που σχεδιάστηκαν από την Amazon.

Από τα μέσα Αυγούστου, βίαιες πυρκαγιές καταστρέφουν το τροπικό δάσος του Αμαζονίου. Από τις αρχές του 2019, οι δασικές πυρκαγιές έχουν αυξηθεί κατά 83%. Μέσα σε μια εβδομάδα, ξέσπασαν περισσότερες από 9.500 πυρκαγιές. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, οι πυρκαγιές προκαλούνται από αγρότες και αγρότες που επιθυμούν να μετατρέψουν τις δασικές περιοχές σε περιοχές καλλιέργειας και κτηνοτροφίας. Οι αναθυμιάσεις από τις φλόγες θα ήταν ορατές ακόμη και από το διάστημα. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η κατάσταση κατέκτησε τους τίτλους των μέσων ενημέρωσης και των κοινωνικών μέσων σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης: Οι εικόνες Google κάνουν τον Donald Trump να φαίνεται σαν ηλίθιος

Η Google δεν κατανοεί τη διαφορά μεταξύ των ταμπλετών Amazon και των πυρκαγιών στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου

Ωστόσο, όταν ένας χρήστης του Διαδικτύου πληκτρολογεί το “Amazon Fire” στο Google, αναζητώντας περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πυρκαγιές, η μηχανή αναζήτησης αναφέρεται αντ ‘αυτού ιστότοποι αφιερωμένοι στο tablet Amazon Fire, αναφέρετε τους συναδέλφους μας από το Quartz. Στα Αγγλικά, το Amazon Fire σημαίνει πράγματι “Amazonian forest fire”, εξ ου και η σύγχυση της Google.

Επομένως, όλα τα αποτελέσματα που αναφέρονται στην πρώτη σελίδα από την Google προκαλούνται η γκάμα προϊόντων που αναπτύχθηκε από την Amazon, όπως το Fire TV Stick, το Fire Phone ή τα tablet Fire ή Kindle Fire. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η μηχανή αναζήτησης επισημαίνει διαφημίσεις που προσφέρουν Fire με έκπτωση.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στις Ειδήσεις Google. Η ενότητα αφιερωμένη στις πρόσφατες ειδήσεις υποβιβάζει τις τρέχουσες πυρκαγιές στη δεύτερη σελίδα. Για να βρουν σχετικά αποτελέσματα σχετικά με το θέμα, οι χρήστες του Διαδικτύου θα πρέπει να πληκτρολογήσουν “Fire in the amazon”. Στη συνέχεια, η μηχανή αναζήτησης διακρίνει τα προϊόντα του διαδικτυακού γίγαντα πωλήσεων από τα πρόσφατα νέα.

Πηγή: χαλαζίας