Χωρίς αποτυχία: εξακολουθούν να αναφέρονται αναταραχές

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 22 Νοεμβρίου 2019 στις 13 ώρες και 09 λεπτά

Ενημέρωση 21 Νοεμβρίου στις 8:30 π.μ .:

Η διακοπή έχει σταματήσει στις περισσότερες πληγείσες περιοχές. Ωστόσο, αρκετοί πελάτες μαρτυρούν ότι το δίκτυό τους εξακολουθεί να είναι εκτός λειτουργίας στο Hautes-Pyrénées και το Loiret, νότια του Παρισιού.

Νέα αποτυχία στο Free: sΣύμφωνα με πολλούς χρήστες, η σύνδεση στο Διαδίκτυο είναι HS και το δίκτυο Free Mobile διακόπτεται.

Διαδίκτυο που δεν σταματά να κόβει κάθε 5 λεπτά από τις 4.30 μ.μ. σήμερα το απόγευμα στην περιοχή του Παρισιού », μπορεί να διαβαστεί στον ιστότοπο DownDetector. Ένα μέρος του δωρεάν δικτύου είναι εκτός λειτουργίας και τα παράπονα αρχίζουν να πλημμυρίζουν το Διαδίκτυο. Από τις 18 Νοεμβρίου, η σύνδεση στο Διαδίκτυο και το δωρεάν δίκτυο κινητής τηλεφωνίας έχουν διακοπεί σε πολλές περιοχές της Γαλλίας:

  • Seine-et-Marne
  • Loire-Atlantique
  • Τα Πυρηναία-Ατλαντίκια
  • Ο Λίγηρ
  • Το Puy-de-Dome
  • Η Ροδα
  • Έσσον

Σύμφωνα με το Free, σχεδόν 117 αποστολείς και 3 NRO επηρεάζονται από αυτό το πρόβλημα άγνωστης προέλευσης. Σύμφωνα με πολλούς χρήστες, η ανησυχία θα μπορούσε να προέλθει από το IPv4, το οποίο εξηγεί γιατί ορισμένοι ιστότοποι στο IPv6 εμφανίζονται σωστά. ” Προσπαθήσαμε να το εξηγήσουμε δωρεάν, αλλά το τεχνικό τμήμα του Μπορντό δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα. Προφανώς δεν έχουν τα εργαλεία για να εντοπίσουν μια ανωμαλία σαν αυτήν. Για αυτούς όλα είναι εντάξει στη γραμμή […] Όπως λένε, δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα υπολογιστή », λέει ο χρήστης του Διαδικτύου Cil Telecom.

Διαβάστε επίσης: Δωρεάν και δωρεάν κινητά: νέα διακοπή λειτουργίας σε διάφορα τμήματα της Γαλλίας

Πρόβλημα λήψης ορισμένων ιστότοπων, ιδίως του FranceTV, M6 μέσω του κινητού τηλεφώνου, στο Poitiers ενώ περνά απευθείας από το Wi-Fi του Free box », αναφέρει έναν άλλο χρήστη. ” Για 5 ημέρες, δεν υπάρχει 4G σε ορισμένες κοινότητες του Tours (37)… και μια αξιοθρήνητη ταχύτητα στο Διαδίκτυο… Είμαι ακόμα στις 14 μέρες απόσυρσης και δεν θα αποτύχει… θα χάσουν γρήγορα πελάτες ”, χτυπά έναν άλλο ενοχλημένο πελάτη.

Στο DownDetecter, το 84% των αναφερόμενων προβλημάτων σχετίζονται με τη σύνδεση στο Διαδίκτυο. Προς το παρόν, η Free δεν έχει ανακοινώσει τις αιτίες της αποτυχίας και δεν έχει δώσει προθεσμία για την αποκατάσταση των υπηρεσιών. Άλλες πόλεις και περιοχές στη Γαλλία αναφέρουν επίσης διακοπές, όπως η Μασσαλία, το Le Mans, η Λυών ή η Γκρενόμπλ.

Πηγή: Freebox Universe

Πίστωση: Free-network.fr