Χρόνος: από τις 30 Απριλίου 2018 επαναφορτιζόμενες προσφορές για αγορά smartphone Sony σε δόσεις

Το Sony Xperia XZ Premium διατίθεται σε δόσεις με τις νέες προσφορές Vodafone Unlimited Red

PreviewMondoMobileWeb * I Από τις 30 Απριλίου 2018, αποκλείοντας οποιεσδήποτε αλλαγές, Ολα τα επαναφορτιζόμενοι πελάτες Tim με μια ενεργή προσφορά δεδομένων, θα είναι σε θέση αγορά σε δόσεις Smartphone Sony σε μειωμένες τιμές.

ΜΕΓΑΛΟ’Περιλαμβάνεται προσφορά smartphone προβλέπει την υπογραφή σύμβασης με ένα διάρκεια 24/30/48 μήνες (με βάση τη σχετική συσκευή) και την πληρωμή μιας μηνιαίας δόσης σύμφωνα με το προϊόν που επιλέγεται με χρέωση των πιστωτικών καρτών των κυκλωμάτων Visa, Mastercard, Amex ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, επίσης σε τρέχοντες λογαριασμούς ή απευθείας στους λογαριασμούς των πελατών σταθερή γραμμή Tim.

Smartphone Sony αγοράζονται με την προσφορά Smartphone που περιλαμβάνονται Tim:

  • Sony Xperia XA2: 5 ευρώ το μήνα για 30 μήνες με προκαταβολή 49 ευρώ. Μέθοδος πληρωμής με πιστωτική κάρτα.
  • Sony Xperia XZ1: 10 ευρώ το μήνα για 30 μήνες με προκαταβολή 99 ευρώ. Μέθοδος πληρωμής με πιστωτική κάρτα.
  • Sony Xperia XZ Premium: 10 ευρώ το μήνα για 30 μήνες με προκαταβολή 49 ευρώ. Πιστωτική κάρτα τρόπου πληρωμής ή λογαριασμός ελέγχου.
  • Sony Xperia XZ2: 15 ευρώ το μήνα για 30 μήνες με προκαταβολή 0 ευρώ. Πιστωτική κάρτα τρόπου πληρωμής ή λογαριασμός ελέγχου.

Σε περίπτωση καταγγελίας πριν από τη συμβατική προθεσμία (24/30/48 μήνες) ή σε περίπτωση τερματισμού μιας από τις σχετικές επιλογές ή κάρτας υπηρεσιών, κατά τη στιγμή της ενεργοποίησης της δόσης, θα χρεωθούν τα τέλη για πρόωρο τερματισμό και το υπόλοιπο των υπόλοιπων δόσεων του προϊόντος.

Εκεί πρόωρη λήξη του προγράμματος δόσεων μπορεί να ζητηθεί ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας το συγκεκριμένο διαδικτυακό έντυπο αίτησης Παρουσιάστε στην κατάλληλη ενότητα “modules”, αφού εγγραφείτε στο MyTIM Mobile, ως εναλλακτική λύση στη γραπτή επικοινωνία που αναφέρεται στους Κανόνες χρήσης ή στους Γενικούς Όρους της σύμβασης δόσης.

Επιπλέον, σας υπενθυμίζουμε ότι ο Tim έχει καταργήσει τη σύνδεση μεταξύ του κατόχου SIM και του κατόχου της πιστωτικής κάρτας. Με αυτόν τον τρόπο, ο πελάτης μπορεί να αγοράσει ένα νέο smartphone σε δόσεις, αλλά και να δώσει ένα νέο προϊόν σε δόσεις σε μια άλλη γραμμή Tim με προορισμό ένα αγαπημένο άτομο.

Πριν ενεργοποιήσετε τυχόν δόσεις, σας προσκαλούμε να ζητήσετε από τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο Tim να διαβάσει όλους τους όρους της σύμβασης. Οι αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

Χωρίς τις επισημοποιήσεις του Tim, αυτές που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα πρέπει να θεωρούνται αδιακρίτως χωρίς καμία πληροφοριακή και εμπορική αξία.

Για να λαμβάνετε πολλές ειδήσεις και χρήσιμες συμβουλές ειδικά για τον κόσμο της τηλεφωνίας, είναι δυνατόν εγγραφείτε δωρεάν στο κανάλι Mondomobileweb του Telegram. Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, μοιραστείτε το στα κοινωνικά σας δίκτυα και ακολουθήστε το MondoMobileWeb επί Ειδήσεις Google (κάνοντας κλικ στο αστέρι ή στο Follow), Facebook, Ίνσταγκραμ είναι Κελάδημα. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις και τις εμπειρίες σας σχολιάζοντας τα άρθρα μας.