Χρησιμοποιήστε το Windows Defender με άλλο antivirus για πρόσθετη προστασία

Χρησιμοποιήστε το Windows Defender με άλλο antivirus για πρόσθετη προστασία

Στην έκδοση Windows 10 η εφαρμογή Windows Defender Το anti-virus απενεργοποιείται αυτόματα εάν εγκαταστήσετε άλλο πρόγραμμα προστασίας από ιούς.

Κατά την ενημέρωση a Ενημέρωση επετείου των Windows 10 ωστόσο, Windows Defender Έχει μια νέα δυνατότητα: “Περιορισμένη περιοδική ανάλυση”, δηλαδή περιορισμένη σάρωση σε συγκεκριμένες περιόδους για την ανίχνευση ιών και κακόβουλου λογισμικού. Μπορεί, επομένως, να πραγματοποιεί περιοδικό έλεγχο ακόμη και αν έχετε εγκαταστήσει άλλο πρόγραμμα προστασίας από ιούς, παρέχοντας ένα δεύτερο επίπεδο ή προστασία ως «δεύτερη γνώμη» σχετικά με την πιθανότητα μολύνσεως του υπολογιστή.

Για να ενεργοποιήσετε αυτήν τη διπλή άμυνα, ανεβείτε Ρυθμίσεις> Ενημέρωση και ασφάλεια> Windows Defender και ενεργοποιήστε τη λειτουργία “Περιοδικά όρια ανάλυσης”επιτρέποντάς σας έτσι τη σάρωση για κακόβουλο λογισμικό.

αμυντικός παραθύρων
Αυτή η επιλογή μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο εάν έχετε εγκαταστήσει άλλο πρόγραμμα προστασίας από ιούς και δεν είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή, σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε μόνο Windows Defender ως μοναδικό antivirus, η επιλογή για την οποία μίλησαν είναι άχρηστη. Αλλά αν χρησιμοποιήσουμε άλλο antivirus δύο αμυντικά εργαλεία είναι ασφαλέστερα από ένα.