Χάρτες Google: πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης σε Android

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 4 Νοεμβρίου 2019 στις 16 ώρες και 30 λεπτά

Η Google προσφέρει τώρα μια κατάσταση ανώνυμης περιήγησης σε smartphone Android. Παρόμοια με τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης που προσφέρεται ήδη στο YouTube και το Chrome, η επιλογή σάς επιτρέπει να μην αφήνετε ίχνη στο ιστορικό τοποθεσιών ή αναζητήσεων. Εξηγούμε τον τρόπο λήψης του APK, εάν είναι απαραίτητο, και ειδικά τον τρόπο ενεργοποίησης της λειτουργίας ανώνυμης περιήγησης σε Android.

Μετά από μια φάση δοκιμών μικρής κλίμακας, η Google αναπτύσσει αυτήν τη στιγμή Λειτουργία ανώνυμης περιήγησης για όλους τους χρήστες των Χαρτών Google σε Android. Η εταιρεία Mountain View την είχε ανακοινώσει στις αρχές Οκτωβρίου, υποσχόμενη την άφιξη της ενημέρωσης έως το τέλος του μήνα στο λειτουργικό σύστημα στο μικρό πράσινο ρομπότ και στη συνέχεια στο iOS στο εγγύς μέλλον. Αλλά στο τέλος, δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πια: Οι Χάρτες Google έχουν κατάσταση ανώνυμης περιήγησης!

Διαβάστε επίσης : πώς να διαγράψετε το ιστορικό περιήγησης των χαρτών google;

Χάρτες Google σε Android: πώς να ενεργοποιήσετε την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης

Όπως στο Chrome ή το Youtube, αυτή η λειτουργία αποτρέπει τους Χάρτες Google να αποθηκεύσουν τις θέσεις και τις διαδρομές που ζητήθηκαν στην εφαρμογή. Όπως και στο Chrome, είναι δυνατή η ενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας ιδιωτικής περιήγησης κάνοντας κλικ σε ένα εικονίδιο (παρόμοιο με αυτό του Chrome), το οποίο είναι προσβάσιμο στη διεπαφή. Γι’αυτό :

  • 1. Ανοίξτε Χάρτες Google
  • 2. Κάντε κλικ στο εικόνα προφίλ (επάνω δεξιά στην οθόνη)
  • 3. Πατήστε το εικονίδιο Ινκόγκνιτο (κάτω από το κουμπί Διαχείριση του λογαριασμού σας Google)
  • 4. Στη συνέχεια θα εμφανιστεί ένα γκρι πανό πάνω από την οθόνη για να δείξει ότι η λειτουργία είναι ενεργή.

Χάρτες Google με κατάσταση ανώνυμης περιήγησης: κατεβάστε το APK

Εάν η λειτουργικότητα δεν εμφανίζεται ακόμη, πρέπει ενημερώστε την εφαρμογή σας. Για αυτό, μπορείτε να μεταβείτε στο Google Play Store ή αν προτιμάτε, μπορείτε επίσης να κατεβάσετε απευθείας το APK της τελευταίας έκδοσης μέσω της πλατφόρμας Mirror APK. Αν δεν ξέρετε πώς να το κάνετε, σας συμβουλεύουμε να ρίξετε μια ματιά στο αρχείο μας πώς να κατεβάσετε ένα APK στο Android.

Χάρτες Google στο Google Play Store

Το πιο πρόσφατο APK από τους Χάρτες Google στο APK Mirror