Χάρη στη βελτιστοποίηση των πλαισίων, το Samsung Galaxy S10 θα έχει οθόνη 6,44 ″

παγωμένο σύμπαν

Ανυπομονούμε για την παρουσίαση του Samsung Galaxy S10 προγραμματιστεί κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019. Ναι, γνωρίζουμε ότι η επόμενη κορυφαία γκάμα είναι το Galaxy Note 9, μιλήσαμε επίσης για το smartphone πριν από λίγα λεπτά, αλλά το πραγματικό στολίδι της εταιρείας θα είναι το S10. Πολλές καινοτομίες προορίζονται για αυτό το smartphone, ξεκινώντας από μια μεγαλύτερη οθόνη, πιο βελτιστοποιημένα πλαίσια, νέες τεχνολογίες και μια σημαντική ενίσχυση της απόδοσης.

Ας ασχοληθούμε με τη μείωση των πλαισίων και μετά με τη γενική βελτιστοποίηση της οθόνης. Εάν η Samsung καταφέρει πραγματικά να ελαχιστοποιήσει τις στεφάνες του smartphone για το ίδιο μέγεθος, θα πρέπει να είναι σε θέση να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη οθόνη. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες από το Ice Universe, το τελευταίο πρωτότυπο S10 έχει, στη μεγαλύτερη παραλλαγή του, μια οθόνη που είναι καλά 6.44 “.

Το Samsung Galaxy S10 και η οθόνη του 6,44 ″

Δεν γνωρίζουμε ακριβώς πόσες παραλλαγές θα κυκλοφορήσουν για τη νέα κορυφαία γκάμα. Οι φήμες, ωστόσο, μιλούν για ένα νικηφόρο τρίο με τη μεγαλύτερη παραλλαγή, ακόμη και εξοπλισμένη με 3 πίσω κάμερες. Αυτή η παραλλαγή θα πρέπει να έχει τη μεγαλύτερη οθόνη των τριών και η διαγώνια έχει ωθείται έως και 6,44 “.

Εν ολίγοις, ένα μεγαλύτερη οθόνη από τη Σημείωση 9 που θα πρέπει να σταματήσει στα 6,3 ″ όπως και το προηγούμενο μοντέλο. Είμαστε ο τύπος του χρήστη που προτιμά να χρησιμοποιεί μια ολοένα και μεγαλύτερη οθόνη για να μπορούμε να διαχειριζόμαστε καλύτερα το περιεχόμενο πολυμέσων και να δουλεύουμε ακόμη καλύτερα χάρη στη δυνατότητα προβολής των διαφόρων εγγράφων πολύ πιο καθαρά.

Ωστόσο, συνειδητοποιούμε ότι υπάρχουν και εκείνοι που προτιμούν να έχουν ένα smartphone που είναι ένα smartphone και όχι ένα ταμπλό. Από αυτή την άποψη, δεν υπάρχει φόβος. Ωστόσο, μια πολύ μικρότερη παραλλαγή βρίσκεται στο έργο και πρέπει να έχει οθόνη 5,8 “. Περιμένετε για το Samsung Galaxy S10 ή θα κυκλοφορήσετε στη Σημείωση 9; Χώρος για εσάς στα σχόλια.