Χάραξε τον αυτόματο τηλεφωνητή του πρώην εστιατορίου του για να το βυθίσει

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 8 Ιανουαρίου 2020 στις 15 ώρες και 24 λεπτά

Ένας Αμερικανός πολίτης εισέβαλε στον αυτόματο τηλεφωνητή στο εστιατόριο της πρώην συζύγου του. Είχε ηχογραφήσει ένα φωνητικό μήνυμα που ανακοίνωσε το κλείσιμο της εγκατάστασης μέχρι τον Μάρτιο του 2020. Στην πραγματικότητα, οι πελάτες εγκατέλειψαν λογικά το εστιατόριο, δημιουργώντας ένα σοβαρό έλλειμμα για τον σκηνοθέτη.

Πίστωση: PxHere

Δεν ξέρουμε πόσο μπορεί να βλάψει έναν αυτόματο τηλεφωνητή. Η Λιν Λι, ιδιοκτήτης εστιατορίου στο Λάνσινγκ του Μίσιγκαν (Ηνωμένες Πολιτείες) πλήρωσε την τιμή τον Δεκέμβριο του 2019. Ο πρώην φίλος της προφανώς είχε σκληρό δόντι εναντίον της μετά το χωρισμό τους. Για να βλάψει την πρώην σύζυγό του, είχε μια μάλλον πρωτότυπη ιδέα: να εκτρέψει τον τηλεφωνητή του ιδρύματος για να καταγράψει ψευδή μηνύματα αυτόματου τηλεφωνητή.

Συγκεκριμένα, όταν ένας πελάτης κάλεσε το εστιατόριο για να κάνει κράτηση, έπεσε απευθείας στο κουτί αυτόματου τηλεφωνητή, με το ακόλουθο μήνυμα: ” Μπάρμπεκιου Capital City (σημείωση του συντάκτη: αυτό είναι το όνομα του εστιατορίου) σας εύχομαι καλές διακοπές. Με την ευκαιρία αυτή, παίρνουμε μεγάλες διακοπές μέχρι την 1η Μαρτίου. Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας δούμε ξανά μετά την 1η Μαρτίου. Καλές γιορτές και σας ευχαριστώ! “, θα μπορούσαμε να διαβάσουμε στις στήλες του Washington Post site.

Αφού ηχογράφησε αυτό το μήνυμα, ο Λιν Λι είπε ότι η δραστηριότητα του εστιατορίου έχει μειωθεί σοβαρά. Σε τέσσερις ημέρες, εξαργύρωσε μόνο 2800 δολάρια, ή μισό λιγότερο από τον συνηθισμένο κύκλο εργασιών κατά την ίδια περίοδο. Αλλά πώς ο πρώην σύντροφος είχε πρόσβαση στον αυτόματο τηλεφωνητή και κατέγραψε αυτές τις ψευδείς ανακοινώσεις;

Διαβάστε επίσης: Ένας δορυφόρος Samsung συντρίβεται στον κήπο τους – πώς θα μπορούσε να συμβεί;

Ήταν ο μόνος με τους κωδικούς πρόσβασης

Ο πρώην σύντροφος του Linh Lee κατείχε ένα κατάστημα smartphone όταν συναντήθηκαν το 2011. Εκείνη την εποχή, η νεαρή γυναίκα του πρόσφερε 67.000 $ για να φτιάξει το μελλοντικό του εστιατόριο δίπλα στο κατάστημα, στην ίδια γη. Αποδεικνύεται ότι αυτός ο άντρας είχε πολλές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας κατασκευαστικής εταιρείας. Ως εκ τούτου, ανέλαβε το έργο.

Περνώντας, αποφάσισε να καταχωρίσει τον αριθμό τηλεφώνου στο όνομα της κατασκευαστικής του εταιρείας. Ήταν λοιπόν ο μόνος με τους κωδικούς πρόσβασης στον αυτόματο τηλεφωνητή. Το ζευγάρι διαλύθηκε το 2019 και τότε το τηλέφωνο του εστιατορίου ξαφνικά έμεινε σιωπηλό. Κανονικό, αφού ο κύριος εκτόπισε όλες τις κλήσεις στο φωνητικό του μήνυμα.

Ο Λιν Λι μπορεί να έχει αλλάξει τους αριθμούς τηλεφώνου του, ο πειρατικός αριθμός είναι αυτός που εμφανίζεται σε όλες τις πινακίδες που είναι διάσπαρτες σε όλη την πόλη και γύρω από την εγκατάσταση, καθώς και σε ιστότοπους όπως το TripAdvisor. Η εστιάτορα έκανε μια διαφήμιση στο Facebook για να προειδοποιήσει τους πελάτες της ότι το BBQ Capital City ήταν πράγματι ανοιχτό και υπέβαλε επίσης καταγγελία εναντίον του πρώην φίλου της. Όπως αυτό, ένας τηλεφωνητής μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά.

Πηγή: The Washington Post

«Προσπαθώ να επιβιώσω». Ο ιδιοκτήτης του Capital City BBQ συνεχίζει μετά από ένα παραπλανητικό φωνητικό ταχυδρομείο που έκανε τους πελάτες να πιστεύουν ότι το εστιατόριο θα έκλεινε μέχρι τον Μάρτιο. ΠΛΗΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ: https://www.wlns.com/news/michigan / εστιατόριο-πάθος-λόγω-παραπλανητικός-φωνητικός ταχυδρομικός /? utm_medium = κοινωνικός & utm_source = facebook_WLNS-TV

Δημοσιεύτηκε από το WLNS-TV το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020