Φτηνό PlayStation Classic στα 19,69 €: καλό σχέδιο να το αγοράσετε στην καλύτερη τιμή

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Sony κυκλοφόρησε το PlayStation Classic, μια μικροσκοπική επανέκδοση του PS1. Είναι διαθέσιμο από τις 3 Δεκεμβρίου 2018, 24 χρόνια μετά την κυκλοφορία της κονσόλας Cult. 20 παιχνίδια και δύο gamepad εμπνευσμένα από τους αρχικούς ελεγκτές θα συμπεριληφθούν στο κουτί. Βρείτε εδώ τη λίστα των εμπορικών σημάτων που διαθέτουν την κονσόλα στην καλύτερη τιμή.

Το PlayStation Classic αναμφίβολα θα προσελκύσει εκείνους των οποίων η εφηβεία δονούσε τις κραυγές του Tekken, του Crash Bandicoot ή ακόμα και του Pro Skater του Tony Hawk. Αυτή η κονσόλα 45% μικρότερη από την αρχική διαθέτει μια επιλογή από 20 παιχνίδια λατρείας, συμπεριλαμβανομένων των Final Fantasy VII, Tekken 3, Jumping Flash, Ridge Racer Type 4 και Wild Arms – οι μοναδικοί τίτλοι που επιβεβαιώθηκαν προς το παρόν. Η Sony ορίζει ότι δεν θα είναι δυνατή η προσθήκη νέων παιχνιδιών στη συνέχεια. Ελπίζουμε λοιπόν ότι αυτή η επιλογή θα είναι τακτοποιημένη!

PlayStation Classic: πού να το αγοράσετε στην καλύτερη τιμή

Το κουτί υιοθετεί την παλιά εμφάνιση της αρχικής συσκευασίας, μέχρι τις οδηγίες χρήσης. Περιλαμβάνει δύο ελεγκτές εμπνευσμένους από αυτούς του PS1. Όπως τα αντίστοιχα της Nintendo, αυτή η κονσόλα συνδέεται στην τηλεόρασή σας μέσω HDMI, με μορφή 4: 3, αν και φαντάζουμε ότι οι επιλογές θα επιτρέψουν αναμφίβολα ορισμένα παιχνίδια να προσαρμοστούν στη μορφή 16: 9. Σημειώστε ωστόσο: ο προσαρμογέας τροφοδοσίας USB δεν περιλαμβάνεται στην κονσόλα.

Όπως ανακοίνωσε η Sony το PlayStation Classic, η κονσόλα έχει πουληθεί από τις 3 Δεκεμβρίου 2018, 24 χρόνια μετά την κυκλοφορία του PS1, 99,99 €, τιμή κυκλοφορίας στη Γαλλία. Τον Αύγουστο του 2019, 7 μήνες μετά την κυκλοφορία του, Το Cdiscount προσφέρει την καλύτερη τιμή για να πάρετε την κονσόλα: 24,49 €.

  • Αγοράστε το PlayStation Classic για 59,99 € στο Amazon : ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
  • Αγοράστε το PlayStation Classic για 39,99 € Boulanger : ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
  • Αγοράστε το PlayStation Classic στο 19,69 Cdiscount : ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
  • Αγοράστε το PlayStation Classic για 19,99 € στο Cultura : ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
  • Αγοράστε το PlayStation Classic για 59,99 € στο Darty : ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
  • Αγοράστε το PlayStation Classic για 59,99 € στο Fnac : ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
  • Αγοράστε το PlayStation Classic για 39,99 € στη Μικρομανία : ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
  • Αγοράστε το PlayStation Classic για 49,79 € στο Rue du Commerce : ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Φυσικά θα ενημερώσουμε αυτό το άρθρο μόλις περισσότερα καταστήματα προσφέρουν προωθητικές προσφορές στο PlayStation Classic.