Φθηνό πρόγραμμα για κινητά: οι καλύτερες προσφορές κοντά στα Χριστούγεννα δεν πρέπει να χάσετε!

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 24 Ιουλίου 2020 στις 15 ώρες 39 λεπτά

Για λίγες ακόμη μέρες, οι Γάλλοι τηλεφωνητές προσφέρουν ενδιαφέρουσες προσφορές στα κινητά τους σχέδια. Η ευκαιρία για άτομα που θέλουν να εγγραφούν σε ένα από αυτά ή να αλλάξουν για καλύτερη προσφορά. Παίρνουμε απολογισμό αυτών που αξίζουν, περίπου 10 ευρώ το μήνα.

RED από πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας SFR 50 GB με 12 € το μήνα χωρίς συνθήκες διάρκειας

Το SFR προσφέρει ένα αρκετά ενδιαφέρον πακέτο, δεδομένου ότι δεν έχει καμία διάρκεια (επομένως ισχύει για τη ζωή). Μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου 2019, το πακέτο RED by SFR 50 Go είναι 12 € το μήνα. Το τελευταίο είναι μη δεσμευτικό, πράγμα που σημαίνει ότι τίποτα δεν σας εμποδίζει να το τερματίσετε όποτε θέλετε. Το πακέτο με λεπτομέρειες:

  • 50 GB internet ανά μήνα με πολύ υψηλή ταχύτητα (4G, 3G) στην ηπειρωτική Γαλλία.
  • 8 GB internet ανά μήνα στην Ευρωπαϊκή Ένωση / DOM.
  • Απεριόριστες κλήσεις στην ηπειρωτική Γαλλία προς σταθερά και κινητά τηλέφωνα στην ηπειρωτική Γαλλία και υπερπόντια διαμερίσματα (εκτός της Mayotte), από την Ευρωπαϊκή Ένωση / DOM σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα στην ηπειρωτική Γαλλία και στην Ευρωπαϊκή Ένωση / υπερπόντια διαμερίσματα.
  • Απεριόριστα SMS και MMS σε όλους τους μητροπολιτικούς φορείς, από την Ευρωπαϊκή Ένωση / DOM έως τη Metropolitan France και την Ευρωπαϊκή Ένωση / DOM.
  • Περιλαμβάνεται το SFR Cloud 100GB

ο Η κάρτα SIM χρεώνεται 10 € μία φορά και ο χειριστής προσφέρει επίσης 100 GB για την αποθήκευση όλων των αρχείων σας στο SFR Cloud.

Πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας B & You 50 GB με 11,99 € ανά μήνα χωρίς συνθήκες διάρκειας

Η Bouygues Telecom προσφέρει επίσης μια άνευ όρων προσφορά για την αντιμετώπιση αυτής της SFR RED. Μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου 2019, το πρόγραμμα των 50 GB με απεριόριστα δεδομένα τα σαββατοκύριακα είναι 11,99 € ανά μήνα για τη ζωή, με τον 1ο μήνα δωρεάν. Μέσω αυτού του πακέτου, επωφελείστε από απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS, εκτός από 6 GB internet που προορίζεται για περιαγωγή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο DOM. Μια προσφορά που ισχύει για το άνοιγμα μιας νέας γραμμής και επίσης στο πλαίσιο της φορητότητας για άτομα που επιθυμούν να διατηρήσουν τον τρέχοντα αριθμό τους. ο Η κάρτα SIM χρεώνεται 10 €.

Πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας SOSH 50 GB με 9,99 € το μήνα για 1 έτος

Από την πλευρά της, η Sosh προσφέρει ένα πακέτο με φάκελο δεδομένων 50 GB, για 9,99 € για 1 έτος. Έτσι, μπορείτε να επωφεληθείτε από το πακέτο Sosh 50 GB με 9,99 € το μήνα για 1 έτος έως τις 16 Δεκεμβρίου 2019 στις 9 π.μ. Το τελευταίο, ακόμη και αν είναι φθηνότερο από τις προσφορές που προσφέρει η SFR Red B & You, ισχύει μόνο για περίοδο 12 μηνών (ανέρχεται σε 24,99 € το μήνα στο τέλος της περιόδου προσφοράς) σας επιτρέπει να ακόμη και για να επωφεληθείτε από τα 50 Gb του Διαδικτύου, καθώς και στη Γαλλία, όπως και στην Ευρώπη (χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην Ελβετία και την Ανδόρα και στο DOM).

Συνιστάται επομένως για άτομα που ταξιδεύουν τακτικά σε αυτούς τους προορισμούς. Στο τέλος, με την εγγραφή σας, πραγματοποιείτε σημαντική εξοικονόμηση 180 ευρώ κατά τη διάρκεια του έτους. Χωρίς υποχρέωση, έχετε την ελευθερία να ακυρώσετε όποτε θέλετε δωρεάν. Το πακέτο περιλαμβάνει τις ακόλουθες υπηρεσίες: Απεριόριστες κλήσεις / SMS και MMS στη Γαλλία και από την Ευρώπη + απεριόριστα SMS προς την Ευρώπη και απεριόριστες κλήσεις προς κινητά τηλέφωνα ΗΠΑ και Καναδά και σταθερά τηλέφωνα στην Ευρώπη. ο Η κάρτα SIM χρεώνεται 5 ευρώ.

Πακέτο NRJ Mobile 200 GB στα 9,99 € το μήνα για 1 έτος

Εάν είστε ο τύπος που εκτοξεύει το φάκελο του κινητού σας Διαδικτύου κάθε μήνα, η ακόλουθη προσφορά μπορεί να σας δυσκολευτεί. Ο εικονικός χειριστής NRJ mobile ο οποίος, ως υπενθύμιση ή για ενημερωτικούς σκοπούς, διαχειρίζεται τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 4G των προσφορών Orange, Bouygues Telecom και SFR έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019 το πρόγραμμα 200 GB είναι 9,99 € ανά μήνα για 1 έτος.

Πολύ πλήρης, έτσι επωφελείστε για λιγότερο από 10 ευρώ με λιγότερο από 200 GB Διαδικτύου σε 4G (προσαρμοσμένη ταχύτητα μετά), από τις απεριόριστες κλήσεις SMS / MMS στη μητροπολιτική Γαλλία. Στο τέλος της περιόδου προσφοράς, η τιμή του πακέτου αυξάνεται αυτόματα σε 24,99 €. Όπως και οι προηγούμενες προσφορές, είναι μη δεσμευτική και σας δίνει τη δυνατότητα να την τερματίσετε όταν έρθει η ώρα. Η τριπλή κάρτα SIM χρεώνεται με 10 € μόνο μία φορά κατά τη συνδρομή.

Πρόγραμμα Cdiscount Mobile 50 GB με 4,99 € ανά μήνα για 6 μήνες

Το μη αποδεκτό Cdiscount σάς επιτρέπει να εγγραφείτε στο πακέτο Cdiscount Mobile 50 GB με 5,99 € ανά μήνα για 6 μήνες. Σε αυτήν την προσφορά, επωφελείστε από απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS στην ηπειρωτική Γαλλία και 50 GB δεδομένων κινητής τηλεφωνίας σε 4G. Το πακέτο πέρα ​​από την περίοδο προσφοράς φτάνει τα 15,99 ευρώ το μήνα.

Εάν ταξιδεύετε περιστασιακά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, γνωρίζετε ότι αυτό το πακέτο περιλαμβάνει κλήσεις, SMS, MMS (όπως στη Metropolitan France) και έναν ειδικό φάκελο Ιστού 3 GB σε 4G. Μεταξύ των προορισμών που περιλαμβάνονται, βρίσκουμε τις 27 χώρες της ΕΕ (+ Ισλανδία, Λιχτενστάιν και Νορβηγία) καθώς και 8 προορισμούς στο εξωτερικό. Τελικά, η κάρτα SIM χρεώνεται 10 ευρώ μία φορά κατά την παραγγελία και η προσφορά είναι έγκυρη έως τις 18 Δεκεμβρίου 2019 στις 5:59 μ.μ..

Για να ανακαλύψετε: Ο συγκριτής μας για κινητά σχέδια χωρίς υποχρέωση