Τρεις: 3 Οι πελάτες “Pupillo” θα πρέπει να αντικαταστήσουν την κάρτα SIM για το νέο ενιαίο δίκτυο Wind Tre

Wind Tre: εργάζονται σε εξέλιξη στην εφαρμογή My3 απόψε

Μετά την έναρξη των δραστηριοτήτων ενοποίησης των δικτύων Wind και 3, από τις 30 Νοεμβρίου 2017, και οι 3 πελάτες με τη SIM σε συνδυασμό με τη βιντεοκάμερα “μαθητήςΠρέπει να αντικαταστήσετε την κάρτα SIM για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε σωστά την υπηρεσία.

Ο Πελάτης 3 που εμπλέκεται στις 23 Οκτωβρίου 2017 έλαβε τα ακόλουθα SMS: “η κάμερα Pupillo απαιτεί ενημέρωση. Μεταβείτε σε ένα κατάστημα 3 τώρα με τη συσκευή για να αντικαταστήσετε τη SIM δωρεάν! πληροφορίες σχετικά με tre.it/pupillo “

Ο Πελάτης 3 πρέπει να φέρει μαζί του το Pupillo OLD sim, από τον οποίο πρέπει να κοινοποιήσει τον σειριακό κωδικό (ICCD), απαραίτητο για να ολοκληρώσει την ενεργοποίηση της νέας κάρτας SIM Pupillo. Η ενεργοποίηση μιας SIM επιτρέπεται για κάθε μαθητή που έχει ο πελάτης.

3 υπενθυμίζει ότι η προπληρωμένη κάρτα SIM ισχύει για 12 μήνες από την ημέρα ενεργοποίησης ή από την τελευταία επαναφόρτιση. Μετά από αυτήν την περίοδο, το 3, με την επιφύλαξη της επικοινωνίας με τον πελάτη μέσω SMS, διατηρεί το δικαίωμα να απενεργοποιήσει την κάρτα SIM με το δικαίωμα του πελάτη να επιστραφεί μόνο το υπόλοιπο της πίστωσης. Η αντικατάσταση της SIM θα είναι εγγυημένη δωρεάν έως τις 30 Ιουνίου 2018.

Για να λαμβάνετε πολλές ειδήσεις και χρήσιμες συμβουλές ειδικά για τον κόσμο της τηλεφωνίας, είναι δυνατόν εγγραφείτε δωρεάν στο κανάλι Mondomobileweb του Telegram. Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, μοιραστείτε το στα κοινωνικά σας δίκτυα και ακολουθήστε το MondoMobileWeb επί Ειδήσεις Google (κάνοντας κλικ στο αστέρι ή στο Follow), Facebook, Ίνσταγκραμ είναι Κελάδημα. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις και τις εμπειρίες σας σχολιάζοντας τα άρθρα μας.