Το ZTE παρουσιάζει το MiFavor 10, Custom ROM με βάση το Android 10

Το ZTE παρουσιάζει το MiFavor 10, Custom ROM με βάση το Android 10

Με την ενημέρωση του Android 10 να ισχύει, οι κατασκευαστές έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν ενημερωμένες εκδόσεις των skins Android τους. Ενώ ορισμένοι κατασκευαστές όπως η Xiaomi και η OnePlus έχουν ήδη κυκλοφορήσει ενημερωμένες εκδόσεις των OxygenOS και MIUI για μερικές από τις συσκευές τους, άλλοι όπως το OPPO μόλις ανακοίνωσαν τα skins τους που βασίζονται στο Android 10 με σχέδια ενσωμάτωσης τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ο Κινέζος κατασκευαστής smartphone ZTE είναι ο τελευταίος που εντάχθηκε στο σύλλογο, μόλις παρουσίασε το νέο MiFavor 10 με βάση το Android 10.

Σε μια πρόσφατη δημοσίευση στο Weibo, η ZTE μοιράστηκε ένα κομψό infographic για να περιγράψει τις δυνατότητες του νέου ROM που βασίζεται στο Android 10 – MiFavor 10. Όπως αναφέρθηκε από την GSMArena, το ανανεωμένο skin περιλαμβάνει ένα νέο Dark Mode σε επίπεδο συστήματος (συν ένα Λειτουργία Android 10 από ROM), μαζί με πολλά μαύρα φόντα.

ZTE-MiFavor-10-Android 10 (1)

Το δέρμα περιλαμβάνει επίσης πλήρως επανασχεδιασμένα εικονίδια, με πάνω από 80 σχεδιασμένα να έχουν εφέ μικρο-κίνησης που προσθέτουν μια ευχάριστη πινελιά στη συνολική εμπειρία. Επιπλέον, το δέρμα έχει βελτιστοποιήσεις για γενικές κινήσεις, οι οποίες θα κάνουν τις μεταβάσεις πολύ πιο ομαλές.

Το MiFavor 10 του ZTE διαθέτει επίσης δυναμικά φόντα, τα περισσότερα από τα οποία συνδυάζονται με τη νέα πιο σκοτεινή αισθητική, μαζί με έξι νέα θέματα ενσωματωμένα στη δική τους ξεχωριστή εικονογραφία.

Οι ειδοποιήσεις έχουν επίσης ενημερωθεί με ένα νέο οπτικό στυλ και τώρα εμφανίζονται σε ένα μικρό παράθυρο που θα ελαχιστοποιεί τις περισπασμούς. Οι νέες ειδοποιήσεις είναι πολύ παρόμοιες με αυτές που είδαμε στο One UI της Samsung.

Για να απλοποιήσει τη χρήση με το ένα χέρι, το ZTE έχει επίσης δείξει μια νέα συμπαγή διεπαφή που μειώνει τις εφαρμογές σε μικρά παράθυρα και ένα πληκτρολόγιο για κινητά για τη διευκόλυνση της πολλαπλής εργασίας.

ΔΡΟΜΟΣ