Το YouTube καταργεί βίντεο καταπολέμησης ρομπότ για σκληρότητα σε ζώα

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το YouTube έχει διαγράψει εκατοντάδες βίντεο μάχης ρομπότ. Σε ένα μήνυμα που απευθύνεται στα σχετικά κανάλια, η πλατφόρμα τους κατηγορεί ότι μεταδίδουν περιεχόμενο με σκληρότητα σε ζώα. Στην πραγματικότητα ήταν ένα σφάλμα Τεχνητής Νοημοσύνης της Google.

Πίστωση: Battlebots

Το YouTube έχει καταργήσει βίντεο από την πλατφόρμα του με ρομπότ. Η αλυσίδα που ειδικεύεται στο θέμα Battlebots έχει το κόστος ειδικότερα. Ωστόσο, οι λόγοι για αυτήν την κύρωση είναι εκπληκτικοί: αυτά τα βίντεο κατηγορούνται για παραβίαση των όρων χρήσης της υπηρεσίας κοινής χρήσης βίντεο για τη μεταφόρτωση περιεχομένου που δείχνει σκληρότητα σε ζώα.

Το YouTube μπερδεύει τους αγώνες ρομπότ με τους αγώνες ζώων

Είναι ήδη η Google στο μέλλον και προβλέπει ότι στο μέλλον, τα ρομπότ θα μπορούσαν να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τα ζώα, ακόμη και τους ανθρώπους; Καθόλου. Στην πραγματικότητα, η Τεχνητή Νοημοσύνη που χρησιμοποιείται ως εργαλείο αυτόματης εποπτείας είχε βαρύ χέρι και μπερδεύει αυτούς τους αγώνες ρομπότ με αγώνες ζώων, οι οποίοι απαγορεύονται αυστηρά στο YouTube. Μια αλλαγή στον αλγόριθμο έπρεπε να γίνει αφού ξαφνικά, εκατοντάδες βίντεο του είδους καταργήθηκαν από την πλατφόρμα, με το πρόσθετο μπόνους ενός προειδοποιητικού μηνύματος για τους δημιουργούς.

Διαβάστε επίσης: Το Youtube επιτρέπει στα μεγαλύτερα κανάλια να παραβιάζουν τους κανόνες

Το YouTube παραδέχτηκε στο The Verge ότι αυτό ήταν λάθος και ότι επιτρέπονται βίντεο καταπολέμησης ρομπότ. Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου είναι επίσης προσβάσιμο και πάλι. Μπορείτε να βρείτε ένα παράδειγμα παρακάτω. Ο μηχανικός Jaminson Go, επηρεασμένος από αυτήν τη μαζική διαγραφή, είχε παροτρύνει τους συναδέλφους του στα κοινωνικά δίκτυα να παραπονεθούν στο YouTube “Αποθηκεύστε το άθλημά μας”. Και αν είστε περισσότερο από μια στρογγυλή μπάλα από έναν μαχητή, ξέρετε ότι η Γαλλία εμφανίστηκε καλά στο τελευταίο παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου ρομπότ.

Πηγή: The Verge