Το YouTube δοκιμάζει μια νέα σχεδίαση: Οι χρήστες του Διαδικτύου το μισούν!

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το YouTube έχει μια νέα σχεδίαση αρχικής σελίδας που κάνει τις προεπισκοπήσεις βίντεο να φαίνονται πολύ μεγαλύτερες. Ορισμένοι χρήστες έχουν ήδη το δικαίωμα και οι αντιδράσεις στο Reddit και στο Twitter είναι πολύ ενοχλητικές. Αυτή η νέα διεπαφή απέχει πολύ από το να είναι ομόφωνη.

Από την Τρίτη 13 Αυγούστου, Youtube δοκιμάζει μια νέα έκδοση της αρχικής της σελίδας στον υπολογιστή. Ο σχεδιασμός έχει αναθεωρηθεί και οι αλλαγές δεν είναι καθόλου διακριτικές. Αυτό συμβαίνει επειδή τα στιγμιότυπα οθόνης που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο δείχνουν μια πολύ διαφορετική διεπαφή με πολύ μεγαλύτερες προεπισκοπήσεις βίντεο στην αρχική σελίδα που κάνουν τη σελίδα να φαίνεται ότι έχει μεγεθυνθεί. Οι αλλαγές στη σχεδίαση του YouTube δεν είναι πολύ συχνές, αλλά η νέα διάταξη της αρχικής σελίδας μπορεί να κάνει ακόμα περισσότερο θόρυβο εάν κυκλοφορήσει σε μεγάλη κλίμακα.

YouTube: οι χρήστες δεν τους αρέσουν το νέο σχέδιο

Αυτό σημαίνει ότι η μεγάλη μορφή των μικρογραφιών λιγότερα βίντεο εμφανίζονται τώρα στην οθόνη. Το περιεχόμενο επίσης δεν ομαδοποιείται ανά κατηγορία. Φαίνεται ότι το YouTube επιδιώκει να επαναλάβει τις αλλαγές που έχουν ήδη γίνει σε κινητά σε υπολογιστή. Ένας χρήστης λυπάται για αυτήν την απόφαση που, σύμφωνα με αυτόν, δεν έχει νόημα.

Είμαι κουρασμένος που βλέπω τις εταιρείες να αναποδογυρίζουν ένα σχέδιο για smartphone σε υπολογιστές, επειδή κάτι που λειτούργησε σε κινητά δεν σημαίνει ότι θα το κάνει σε υπολογιστές Ο χρήστης billybobiswatching γράφει στο Reddit. ” Οι μεγάλες μικρογραφίες λειτουργούσαν σε κινητά λόγω του μειωμένου μεγέθους της οθόνης. Σε έναν υπολογιστή, είναι άσκοπα μεγάλοι για τους περισσότερους χρήστες “, αυτός πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης : Το YouTube θα μπορούσε να κρύψει σχόλια κάτω από βίντεο

Εάν πολλοί χρήστες του Διαδικτύου παραπονούνται για αυτόν τον νέο σχεδιασμό του YouTube, φαίνεται ότι έχει αναπτυχθεί σε μικρή κλίμακα. Ελέγξαμε από την πλευρά μας, αλλά η νέα διεπαφή δεν είναι ακόμη διαθέσιμη στο επίπεδό μας. Το YouTube επιβεβαίωσε στο The Verge ότι δοκιμάζει μια νέα έκδοση της αρχικής σελίδας στον υπολογιστή για ” βελτιώστε την εμπειρία χρήστηs ». Προφανώς, το αποτέλεσμα απέχει πολύ από ομόφωνη.

Πηγή: The Verge