Το Xiaomi Redmi Note 8 Pro θα κυκλοφορήσει στη Γαλλία στην τιμή των 259 €

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 30 Οκτωβρίου 2019 στις 10 ώρες και 17 λεπτά

Το Xiaomi Redmi Note 8 Pro θα είναι διαθέσιμο σύντομα. Οι ευρωπαϊκές του τιμές είναι γνωστές χάρη στους μεταπωλητές που προφανώς δεν τήρησαν τη συμφωνία μη αποκάλυψης. Το smartphone διαφημίζεται στην τιμή των 259 € για τη βασική έκδοση με 6 GB μνήμης RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου.

Το Redmi Note 8 θα αναλάβει το Note 7, ένα από τα αστέρια του καταλόγου της μάρκας. Θα συνοδεύεται από ένα Redmi Note 8 Pro, τα δύο smartphone που παρουσιάστηκαν στα τέλη Αυγούστου. Προς το παρόν, δεν έχουν επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά η Xiaomi έχει πειράξει μια επικείμενη κυκλοφορία στην Ασία στο λογαριασμό της στο Twitter. Ορισμένοι ευρωπαίοι μεταπωλητές έχουν διαρρεύσει την τιμή της έκδοσης Pro που θα φτάσει στις περιοχές μας.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro: ένα λανσάρισμα στην Ευρώπη από 259 €

Το Redmi Note 8 Pro θα προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις: 6 GB μνήμης RAM / 128 GB αποθήκευσης, 6 GB μνήμης RAM / 256 GB αποθήκευσης και 8 GB Ram για 256 GB αποθηκευτικού χώρου. Οι τιμές στην Κίνα είχαν αποκαλυφθεί κατά τη στιγμή της παρουσίασής της. Όσο για την Ευρώπη, τίποτα επίσημο προς το παρόν, αλλά οι τιμές των δύο πρώτων εκδόσεων έχουν διαρρεύσει. Το βασικό μοντέλο ανακοινώνεται στις τιμή 259 €. Για διπλάσιο χώρο αποθήκευσης, η τιμή μειώνεται σε 289 €, ή 30 € περισσότερα.

Ως υπενθύμιση, το Note 8 Pro είναι ένα πολύ καλό smartphone μεσαίας κατηγορίας. Διαθέτει οθόνη LCD Full HD + 6,53 ιντσών με εγκοπή σε σχήμα δακρύων. Τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Helio G90T που υποστηρίζεται από 6 GB μνήμης RAM. Για το μέρος της φωτογραφίας, υπάρχουν τέσσερις τριπλοί αισθητήρες, συμπεριλαμβανομένης της κύριας μονάδας 64 MP που συνοδεύεται από κάμερα εξαιρετικά ευρείας γωνίας 8 MP, κάμερα μακρο 2 MP και αισθητήρα βάθους 2 MP . Η κάμερα selfie βασίζεται σε αισθητήρα 20MP.

Για τα υπόλοιπα, το Xiaomi Redmi Note 8 Pro τροφοδοτείται από μπαταρία 4500 mAh. Το smartphone είναι συμβατό με γρήγορη φόρτιση Quick Charge 4+ και συνοδεύεται από φορτιστή 18 W. Προς το παρόν, καμία πληροφορία δεν έχει φιλτραριστεί ακόμη σχετικά με την τιμή του τυπικού Redmi Note 8.