Το Xiaomi Redmi Note 6 Pro εμφανίζεται ζωντανά: εδώ έχουν διαρρεύσει οι πρώτες τεχνικές προδιαγραφές

Το Xiaomi Redmi Note 6 Pro διατίθεται επίσημα στην Ιταλία ξεκινώντας από 219,9 ευρώ

Το Xiaomi Redmi Note 5 ήταν η καλύτερη αγορά που κυμαίνεται μεταξύ 150 και 250 ευρώ για το μεγαλύτερο μέρος του 2018 και, βασικά με την ελαφρά υποτίμηση στο διαδίκτυο και την άφιξη στο Amazon Italia, θα μπορούσε να παραμείνει έτσι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, είναι καιρός να αρχίσετε να μιλάτε για το Xiaomi Redmi Note 6.

Η κινεζική εταιρεία φαίνεται να προτίθεται να επαναλάβει τη σύγχυση που δημιουργήθηκε με τα ονόματα του Redmi Note 5 (η ίδια συσκευή στην Κίνα αναγνωρίζεται ως Redmi Note 5 Pro) και επομένως αυτό που θα συζητήσουμε σήμερα θα είναι ο κληρονόμος του Redmi Note 5, ακόμη και αν επίσημα ονομάζεται Xiaomi Redmi Note 6 Pro.

Η φωτογραφία που βλέπετε παραπάνω επισημαίνει ορισμένες τεχνικές προδιαγραφές αυτής της συσκευής. Δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές σε σύγκριση με το τρέχον Redmi Note 5, αλλά δεν υπάρχει έλλειψη ειδήσεων, ξεκινώντας από τον επεξεργαστή. Το chipset Qualcomm Snapdragon 636 θα αφήσει χώρο για το πιο ισχυρό Qualcomm Snapdragon 660 (χρησιμοποιείται από τα Xiaomi Mi A2 και Mi Pad 4).

Η οθόνη θα είναι μεγαλύτερη: θα αλλάξει από πάνελ 5,99 ιντσών σε αναλογία 18: 9 σε πάνελ 6,26 ιντσών με λόγο διαστάσεων 19: 9 πλήρες HD + 2280 x 1080p. Γενικά, τα smartphone που χρησιμοποιούν αυτήν τη μορφή σχέσης χρησιμοποιούν την εγκοπή, οπότε αυτή είναι μια πραγματική πιθανότητα.

Οι κάμερες θα είναι από 3 έως 4: θα έχουμε επίσης μια διπλή μπροστινή κάμερα 20 + 2 MP για διάφορα εφέ σε selfies που θα συνοδεύουν τη διπλή πίσω κάμερα 12 + 5 MP. Οι περικοπές μνήμης πρέπει να είναι οι συνηθισμένες 3/32 GB ή 4/64 GB και η μπαταρία θα παραμείνει από 4.000 mAh. Στο πλοίο θα πρέπει να βρούμε το Android 8.1 Oreo, αλλά δεν είναι σαφές ποια έκδοση του MIUI θα είναι προεγκατεστημένη.

Έτσι, οι αμφιβολίες που πρέπει να διευκρινιστούν αφορούν την παρουσία ή όχι της εγκοπής, των τιμών και της διαθεσιμότητας στην αγορά, αλλά τώρα είναι μόνο θέμα χρόνου.

Δρόμος